Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aylin42Konya bacım menülerini herkes söylemiş ama bukadar hırs yapma zayıflayacam diye sağlığından olacan istemiyorum iştahım yok diyorsun ama böyle beslenirsen düşüp kalacan.
Canim benim iyiki 10.takimdayim.Cok degerli ilgili sevgi ve saygili bi o kadar da komik arkadaslar edindim.Hepinizi cok seviyorum.
Yasemincim hirs yaptim ama inan bana sporda yaptim.Dogruyu soyleyeyim.Zorlada olsa bugun biseyler yedim.Neden istahim yok hic anlamiyorum.Cevremde istahim yok diyenleri duyardim da,ha bi de benim istahim kesilse derdim.Beni dusundugun icin cok tsk ederim bidenem.Konu olmusken menumu yazayim bari

Sabah : Yok
Ogle : Yagsiz sotelenmis yogurtlu dereotlu kabak ( Cok guzel olmus ben cok begendim)
Ara : 2 kofte,soda
Aksam : oglenkinin aynisi,3 kasik bulgur pilavi.Nerdeyse cikaracaktim
Su 2 lt sporun inanilmaz yorulmusum aksam yuruyuse cikmicam.6570 adim
15 dk leslie. 250

aylincim benimde iştahım yok aldığım ilaçtan dolayı agzımın içi zehir gibi ama düşmemek için kendimi zorlayıp yiyorum vucut direncim düşerse yatağa düşerim ve bana bakacak kimse yok . sen kahvaltıda yapmıyon kahvaltı sağlıklı beslenmenin en öneli öğünü lütfen biraz zorla kendini ilaçlar iştahını kesebilir dr gidince bir konuş.

Tmm cnm 18 de gidicem dr a sorayim bi.Hepiniz ne kadar iyisiniz.Dogru diyorsun kendimize iyi bakmaliyiz helede sen.Bende kendimi zorlayayim biraz dah.Tsk ederim guzel yurekli bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…