Yok listeye göre alım yapılıyor. Oradayken bazen ben aliyodum ondan biliyorumyok senin zamanında hopadaki diyetisyen vardı sanırsam şimdi hastanenin kendi diyetisyeni ama hastane ne alırsa onu yapıyorlardır diyede düşünüyorum.
Aynen öylekendini agırdan satıyor mehtap
Canım yapı olarak çok girişken değilimEe neden pas vermiyon o zaman
ama ahçıları iyi lezzetli yemek çıkartıyorlar allahı var günahlarını almayım.Yok listeye göre alım yapılıyor. Oradayken bazen ben aliyodum ondan biliyorum
ne oldu gı gel bi öpemCanım yapı olarak çok girişken değilimbide bu hafta canım çok sıkkın
İçimden hicbisey yapmak gelmiyor
Sessiz sessiz takılıyorum
kendini agırdan satıyor mehtap
Aynen öyle
Yaane oldu gı gel bi öpemkim canını sıktı bakiyim sıkıyım topuklarına
ben fatma ve Ssy8491 eşleşmemişmiydik şimdi zehra sen ben moni diyince ondan haberim yok didim ne vuruyon kafama kafamı kırdın
Tuh tuh vah vah.Senin istedigin renk olmaliydi.Bu derdin altindan nasil kalkican yahuuYaaapartman boyanacak ama benim istediğim renk olmuyor
Ne büyük dert dimi
Yaaapartman boyanacak ama benim istediğim renk olmuyor
Ne büyük dert dimi
rengi gormeyim diye evden de çıkmam eve kapanır kalirimTuh tuh vah vah.Senin istedigin renk olmaliydi.Bu derdin altindan nasil kalkican yahuuSenin dedigin olmaliydi
rabbim başka dert vermesin nedeyim bu değildir senin canını sıkan
Gezegencim pastirmayla pestil yedigini soyledigine soyluyecegine bin pisman olmustur yazikSen ye lop lop pastırmaları pestilleri millet bu hafta ne kilolar verdi heyytt bea
Oysa menimle ne sisimanlar ne zaiflar yarışmak istedimisti
Canim benim iyiki 10.takimdayim.Cok degerli ilgili sevgi ve saygili bi o kadar da komik arkadaslar edindim.Hepinizi cok seviyorum.Aylin42Konya bacım menülerini herkes söylemiş ama bukadar hırs yapma zayıflayacam diye sağlığından olacan istemiyorum iştahım yok diyorsun ama böyle beslenirsen düşüp kalacan.
aylincim benimde iştahım yok aldığım ilaçtan dolayı agzımın içi zehir gibi ama düşmemek için kendimi zorlayıp yiyorum vucut direncim düşerse yatağa düşerim ve bana bakacak kimse yok . sen kahvaltıda yapmıyon kahvaltı sağlıklı beslenmenin en öneli öğünü lütfen biraz zorla kendini ilaçlar iştahını kesebilir dr gidince bir konuş.Canim benim iyiki 10.takimdayim.Cok degerli ilgili sevgi ve saygili bi o kadar da komik arkadaslar edindim.Hepinizi cok seviyorum.
Yasemincim hirs yaptim ama inan bana sporda yaptim.Dogruyu soyleyeyim.Zorlada olsa bugun biseyler yedim.Neden istahim yok hic anlamiyorum.Cevremde istahim yok diyenleri duyardim da,ha bi de benim istahim kesilse derdim.Beni dusundugun icin cok tsk ederim bidenem.Konu olmusken menumu yazayim bari
Sabah : Yok
Ogle : Yagsiz sotelenmis yogurtlu dereotlu kabak ( Cok guzel olmus ben cok begendim)
Ara : 2 kofte,soda
Aksam : oglenkinin aynisi,3 kasik bulgur pilavi.Nerdeyse cikaracaktim
Su 2 lt sporun inanilmaz yorulmusum aksam yuruyuse cikmicam.6570 adim
15 dk leslie. 250
Tsk ederimüç günde bu kabak detoxunun yanında günde 3 litrede su içerek vede yeşil çay ödemlerimden kurtulmuştum 2 kilo vermiştim canım akşamda yiyebilirsin ben öğlen akşam sadece bunu yedim sabahlarda iki haşlanmış yumurta domates salatalık peynir ve şekersiz çay
Tmm cnm 18 de gidicem dr a sorayim bi.Hepiniz ne kadar iyisiniz.Dogru diyorsun kendimize iyi bakmaliyiz helede sen.Bende kendimi zorlayayim biraz dah.Tsk ederim guzel yurekli bacimaylincim benimde iştahım yok aldığım ilaçtan dolayı agzımın içi zehir gibi ama düşmemek için kendimi zorlayıp yiyorum vucut direncim düşerse yatağa düşerim ve bana bakacak kimse yok . sen kahvaltıda yapmıyon kahvaltı sağlıklı beslenmenin en öneli öğünü lütfen biraz zorla kendini ilaçlar iştahını kesebilir dr gidince bir konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?