canım benim biz kalabaligiz kv dem ve iki kizim var evde onlar hem bakiyor hem temizlik yapiyoruz bende calisiyorumKolay gelsin canimm
Küçük çocuklar derin temizlik zor
Yakınında kimse yokmu bakacak
3 4 saat baksalar kolaylardın isleri
kolay gelsin umutçum allah kolaylık versincanım benim biz kalabaligiz kv dem ve iki kizim var evde onlar hem bakiyor hem temizlik yapiyoruz bende calisiyorum
bu aksam utum var yapilacak hemde hacdan komsumuz geldi onu ziyaret edecegiz ..
biz tatilden geldik bizi ziyarete gelen oluyor isler de bölünüyor bitmiyor ..
Haa iyi baari.Niye baglattin daha 43.5 yasindasin.Belki bi daha olurdu.Torunlarinla cocugun oynarlardiO ihtimal yok aylinim, bağlıyım
Haa iyi baari.Niye baglattin daha 43.5 yasindasin.Belki bi daha olurdu.Torunlarinla cocugun oynarlardiSaka bir yana gecen sene hamile kalsaydim ayni duruma duserdim.25 yasinda oglm var daha bekar.Evlense bende babanne olurum.Salak gibi bide hamile kalabilmek icin ne kâdar ugrasmistim
19 seneBende 19 sene beraber oturdum. Benim eşimde annesine çok düşkündü. O kadarki ev almayı düşünürken bile eğer ben önce ölürsem anneme kalacak derdi.
Sonuç ? Tapunun yarısı benim
Anladım canım.Canım yapı olarak çok girişken değilimbide bu hafta canım çok sıkkın
İçimden hicbisey yapmak gelmiyor
Sessiz sessiz takılıyorum
ama ahçıları iyi lezzetli yemek çıkartıyorlar allahı var günahlarını almayım.
Saracim yanlis anlama bi tanem.Benim bir tane oldugu icinKız bende 44 yaşındayım çocuğum olsun diye uğraşıyorum geç evlenince bide hemen olmayınca yaşım kaç olursa olsun olana kadar uğraşacam
Bende bahçeci kliniğinde tedavi olmuştum. Avrupa yakasında olanSaracim yanlis anlama bi tanem.Benim bir tane oldugu icin
2.cocuk icin ugrasmama cok tepki gosterdiler.Cok moralimi bozdular.Salak misin 46 yadindasin 25 yasinda oglun var vsvs.Bende biraktim artik.
Ozel degilse sana bisey sormak istiyorum.Tup bebek denediniz mi?Fulya Bahcecinin 40 yas ustu basari orani cok yuksek.Ben cok arastirdim.Bahceci Umutun o kadar degil.Polonya mi brezilya mi tam hatirlamiyorum.Oraya embriyoyu genetige falan da gonderiyorlar.Sonuc saglikli gelirse transfer yapiyorlar.Basini agrittim ama belki bi faydam olur dedim cnm
Saracim yanlis anlama bi tanem.Benim bir tane oldugu icin
2.cocuk icin ugrasmama cok tepki gosterdiler.Cok moralimi bozdular.Salak misin 46 yadindasin 25 yasinda oglun var vsvs.Bende biraktim artik.
Ozel degilse sana bisey sormak istiyorum.Tup bebek denediniz mi?Fulya Bahcecinin 40 yas ustu basari orani cok yuksek.Ben cok arastirdim.Bahceci Umutun o kadar degil.Polonya mi brezilya mi tam hatirlamiyorum.Oraya embriyoyu genetige falan da gonderiyorlar.Sonuc saglikli gelirse transfer yapiyorlar.Basini agrittim ama belki bi faydam olur dedim cnm
Insallaahh canim.Senin icin dua edicem.Başımı ağrımadın canım lütfen böyle söyleme bilgilerin için teşekkür ederim
Benim ilk hamileliğim doğal yoldan oldu düşükle sonuçlandı sonrasında 7 kez tüp bebek denedik kimyasal gebelik negatif sonuç derken oğluma hamile kaldım 35 haftalıkken dünyaya getirdim ama yemek borusu gelişmediğinden 9 gün yaşadı bebeğim sonra melek oldu sonra yine tedavi yine hamilelik bu sefer kalp atışı durdu kürtaj oldum sonrasınds iki tane tedavi embriyo havuzu yöntemi yapıldı embriyolar genetiğe gitti ama sonuç bozuk geldiği için transfer iptal oldu sonrasında doktorum ciddi kilo vermen gerek deyince diyet serüveni başladı gittiğim hastaneler Amerikan Hastanesi ve Acıbadem Hastaneleri bu seferde Bahçeci Kliniğini düşünüyorum bakalım hayırlısı
İnşallah doğal yoldan olurda uğraşmam artık
menümüde yazayım
sabah 07.30
1yumurta 2çatal peynir 3 zeytin maydonoz ve domates yarım dilim tb ekmeği
öğlen 12.45
ezogelin çorba ve yoğurt
ikindi sütlü kahve şekersiz
akşam 17.30
küçük karnıyarık ve salata
su 2 2.5olur yazarım
spor 7859 adım ve 100 ip atlama
canım benim benim 3 . bebeğim 3 senede geldi uğraş sonucu kv dahil kimse bilmiyor ugrastigimi sadece kendi ablalarim ve eşim biliyordu..Saracim yanlis anlama bi tanem.Benim bir tane oldugu icin
saraycam neden beğenmeyim zaten kendin yazmışsın salatamalzemem yok diye o yüzden yememişsin ama sen çoçıklar gelene kadar sanırsam bazı şeylere motive olamayacan alışveriş ve üşengeçlikIyi akşamlar hanımlar
Menü vereyim
Sabah
Peynir
Zeytin
Öğlen
1 tavuk but
Yayla çorba
Akşam
5 ızgara kanat tavuk
Yoğurt
Su 2 lt geçti
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
8009 toplam adım
Akşam spor yaparsam yine yazarım
Not: evde salata namına hiç bir şey yok yiyemedim
Not2: 10 puanımı isterim
. Verdim gitti 10 puanIyi akşamlar hanımlar
Menü vereyim
Sabah
Peynir
Zeytin
Öğlen
1 tavuk but
Yayla çorba
Akşam
5 ızgara kanat tavuk
Yoğurt
Su 2 lt geçti
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
8009 toplam adım
Akşam spor yaparsam yine yazarım
Not: evde salata namına hiç bir şey yok yiyemedim
Not2: 10 puanımı isterim
teşekkür ederim canım benimBak yasemin kalabalık menünü nasıl sade hale çevirdim
10 tam puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?