saracım çok geçmiş olsun ve bebeklerin içinde rabbim sabır versin kolay değil bir kadının bukadar hırpalanması eşinle ilgili bir sıkıntı çıkmadı demi bu süreçte biraz özel oldu ama ? genelde genetikle ilgili sıkıntılar spermlere bağlıdır diye biliyorum.Başımı ağrımadın canım lütfen böyle söyleme bilgilerin için teşekkür ederim
Benim ilk hamileliğim doğal yoldan oldu düşükle sonuçlandı sonrasında 7 kez tüp bebek denedik kimyasal gebelik negatif sonuç derken oğluma hamile kaldım 35 haftalıkken dünyaya getirdim ama yemek borusu gelişmediğinden 9 gün yaşadı bebeğim sonra melek oldu sonra yine tedavi yine hamilelik bu sefer kalp atışı durdu kürtaj oldum sonrasınds iki tane tedavi embriyo havuzu yöntemi yapıldı embriyolar genetiğe gitti ama sonuç bozuk geldiği için transfer iptal oldu sonrasında doktorum ciddi kilo vermen gerek deyince diyet serüveni başladı gittiğim hastaneler Amerikan Hastanesi ve Acıbadem Hastaneleri bu seferde Bahçeci Kliniğini düşünüyorum bakalım hayırlısı
İnşallah doğal yoldan olurda uğraşmam artık
Haftasonu gidip cocuklari getireceğiz insallah.saraycam neden beğenmeyim zaten kendin yazmışsın salatamalzemem yok diye o yüzden yememişsin ama sen çoçıklar gelene kadar sanırsam bazı şeylere motive olamayacan alışveriş ve üşengeçlik
Iyi ki yazmışım yoksa gidecekti puanlarım. Verdim gitti 10 puan
Not: sebsesizliği imkan kıtlıgına verdim yoksam keserdim puantını
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin.Başımı ağrımadın canım lütfen böyle söyleme bilgilerin için teşekkür ederim
Benim ilk hamileliğim doğal yoldan oldu düşükle sonuçlandı sonrasında 7 kez tüp bebek denedik kimyasal gebelik negatif sonuç derken oğluma hamile kaldım 35 haftalıkken dünyaya getirdim ama yemek borusu gelişmediğinden 9 gün yaşadı bebeğim sonra melek oldu sonra yine tedavi yine hamilelik bu sefer kalp atışı durdu kürtaj oldum sonrasınds iki tane tedavi embriyo havuzu yöntemi yapıldı embriyolar genetiğe gitti ama sonuç bozuk geldiği için transfer iptal oldu sonrasında doktorum ciddi kilo vermen gerek deyince diyet serüveni başladı gittiğim hastaneler Amerikan Hastanesi ve Acıbadem Hastaneleri bu seferde Bahçeci Kliniğini düşünüyorum bakalım hayırlısı
İnşallah doğal yoldan olurda uğraşmam artık
Bu cuma sen veIyi aksamlar kizlar, menumu paylasiyorum;
Sabah ac karnima 1 bardak su
Kahvalti:
1 dilim kepekli ekmek,
1 kk peynir
1 bardak kahve
Oglen:
1 domates corbasi
2 dilim kepekli ekmek, kendi yaptgim domates sos
Oglen
2 bardak kahve ve 10 cig badem
Aksam:
1 kase yogurt corbasi
Su
Salata
Son ara
3 bardak siyah cay, 1 avuc kabah cekirdegi
Su 2 bucuk litre
Spor: 1 saat yurume bandi ve 10 dakika kolbisikleti
gezegenfeza moni aeben
evet çoçuklar olmayınca yemek yapası gelmiyor insanın ama bi yere kadar ben sıkılıyorum tencere yemeği olmadan doymuyorum tek çorba bile olsa yapıyorum anca doyuyorumHaftasonu gidip cocuklari getireceğiz insallah.
Sorma yemek yapasim bile yok. Bu gun tavuk izgara yaptim salata olmadigindan hadi corba yapayim dedim. Bide pilav yapayim yarinda yer esim, yemek derdim olmaz diye düşündüm. Eşim geldi ve tok. Çok kızdım madem toktun neden uğraşırdın beni diye (içimde kızdım tabi ) böyle olacağını bilsem kendime 2 yumurta yapar yerdim
İyi bari bugun en azından bişiler yemişsinCanim benim iyiki 10.takimdayim.Cok degerli ilgili sevgi ve saygili bi o kadar da komik arkadaslar edindim.Hepinizi cok seviyorum.
Yasemincim hirs yaptim ama inan bana sporda yaptim.Dogruyu soyleyeyim.Zorlada olsa bugun biseyler yedim.Neden istahim yok hic anlamiyorum.Cevremde istahim yok diyenleri duyardim da,ha bi de benim istahim kesilse derdim.Beni dusundugun icin cok tsk ederim bidenem.Konu olmusken menumu yazayim bari
Sabah : Yok
Ogle : Yagsiz sotelenmis yogurtlu dereotlu kabak ( Cok guzel olmus ben cok begendim)
Ara : 2 kofte,soda
Aksam : oglenkinin aynisi,3 kasik bulgur pilavi.Nerdeyse cikaracaktim
Su 2 lt sporun inanilmaz yorulmusum aksam yuruyuse cikmicam.6570 adim
15 dk leslie. 250
Öyle tabi bende eşime sevdiği bir çeşit yapıyorum kız o kadar değilim yani.evet çoçuklar olmayınca yemek yapası gelmiyor insanın ama bi yere kadar ben sıkılıyorum tencere yemeği olmadan doymuyorum tek çorba bile olsa yapıyorum anca doyuyorum
InshaAllahhhBu cuma sen veAylin42Konya gümbür gümbür geliyor.
10 tam puan saracımBende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
İki üç dilim salatalık ve domates
Bir dilim peynir
Bir fincan çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
7 tane çiğ badem
Öğle
Bir tabak bol sebzeli kıyma
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan yeşil çay
10 tane fındık
Akşam
Bir tabak sebze yemeği
Üç parça haşlanmış tavuk
Su 2,5 litre spor 15 dakika leslie
Daha fazla spor yapacaktım akşam kalbim çarptı bi an halsizlendim akşamki sporu yapamadım
@Antepia27
aeben
gezegenfeza
. Proteinin eksik olmuş zehracım o yüzden 9 puanIyi aksamlar kizlar, menumu paylasiyorum;
Sabah ac karnima 1 bardak su
Kahvalti:
1 dilim kepekli ekmek,
1 kk peynir
1 bardak kahve
Oglen:
1 domates corbasi
2 dilim kepekli ekmek, kendi yaptgim domates sos
Oglen
2 bardak kahve ve 10 cig badem
Aksam:
1 kase yogurt corbasi
Su
Salata
Son ara
3 bardak siyah cay, 1 avuc kabah cekirdegi
Su 2 bucuk litre
Spor: 1 saat yurume bandi ve 10 dakika kolbisikleti
gezegenfeza moni aeben
Beni unuttun mortimBu cuma sen veAylin42Konya gümbür gümbür geliyor.
Tam üstüne bastın, çek ayağınıKumral, gözlüklü, füzeli ,alımlı çalımlı D
Başınıza gezegen düşsün diyecem kıyamıyorumslm hayırlı akşamlar arkadalar umarım herkes iyidir?
divinity canım öğlen yemeklerini hastanede yiyorum ne çıkarsa dün pilav çorba sebzeli köfte yoğurt vardı mecbur onu yedim. etle yoğurt başka alternetifim yok
@Ahu06812 canım kardeşim hgdin
@Naz ablam hgdin beni unutmuşsun ama ben seni unutmadım
aeben bacım bunlar nediyo yakında kaynana olacağız hamile kal diyolar gezegen kalsın oda bağlatmış töhh
rabbim olmayanlara sağlıkla kucağına versin rabbim.
saracım çok geçmiş olsun ve bebeklerin içinde rabbim sabır versin kolay değil bir kadının bukadar hırpalanması eşinle ilgili bir sıkıntı çıkmadı demi bu süreçte biraz özel oldu ama ? genelde genetikle ilgili sıkıntılar spermlere bağlıdır diye biliyorum.
Kayısı reçelinin kayisisini yiyebilirmiyimMenüm
Sabah
Menemen
1 dl ekmek
Peynir
Salatalık
domates
1 kayısı reçelinin kayısısı .
Öğlen
Yr.tb. Yeşil fasulye
Sarımsaklı yogurt.
Ara:
1 abuç kadar üzüm
Akşam
1 ortabot hş. Pattis
1 kelek
Su 2,5
Spor yok.
Puantım 8,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?