. Biraz fazla yiyorsun mortim bilesinBugünkü menüm
Sabah: 7'de 1 bardak tarçınlı süt
10'da 1 bardak sıcak limonlu su
Kahvaltı: 2 yumurtadan bol yeşillikli salata
Peynir -5 zeytin
2 küçük salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara : yarım lt yeşil çay
Akşam : sebzeli et sote
1 tabak salata
Yarım dilim ekmek
1 saat sonra : 1 şeftali ve 1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
1 bardak kefir
Su : 3 lt
Spor :500 ip atlama
20 dk bölgesel çalışmaaeben
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin.
Yok unutmadım sadece tırsıyorum senden mortiyiz yaBeni unuttun mortim
Valla bugun yaptıgın kahvaltıya birde bunları eklersen mortimm ooooooooKayısı reçelinin kayisisini yiyebilirmiyim
Veya çilek reçelinin çileğini
Spor niye yapmiyon
Neresi fazla gayet normal hatta az yemiş yarin 2 katını bekliyorum. Biraz fazla yiyorsun mortim bilesin. Kilo vermene engel olabilir .
Puan 8
Insallaahh canim.Senin icin dua edicem.
Tırsa bilirsin hiç sorun delllYok unutmadım sadece tırsıyorum senden mortiyiz ya
Korkumdan bugün pastırma yemedim, gene dilinize düşerim diye. Görümcene uğradıydım. Pestil ikram ettiGezegencim pastirmayla pestil yedigini soyledigine soyluyecegine bin pisman olmustur yazik
Ben tarafsız olarak şeyettindi morti olarak değilde
Daha neler. Benim oturduğum binanın merdivenleri koyu kahverengi, duvarlar sarıya yakın krem, tavan mavirengi gormeyim diye evden de çıkmam eve kapanır kalirim
Hayır anlamadıgım almanyada oestil niye bukadar revaştaKorkumdan bugün pastırma yemedim, gene dilinize düşerim diye. Görümcene uğradıydım. Pestil ikram ettiyemesem ayıp olurdu 1 dilim yemiş olabilirim, ikide olabilir
Korkumdan bugün pastırma yemedim, gene dilinize düşerim diye. Görümcene uğradıydım. Pestil ikram ettiyemesem ayıp olurdu 1 dilim yemiş olabilirim, ikide olabilir
yalanın batmaya ayıp olmasın diye yemiş kulahıma anlatKorkumdan bugün pastırma yemedim, gene dilinize düşerim diye. Görümcene uğradıydım. Pestil ikram ettiyemesem ayıp olurdu 1 dilim yemiş olabilirim, ikide olabilir
Kızlar menülerin maşallahı var inşallah bu haft 10. Takım 10 numara olacak
anladım canım ama bukadar düşük ve tedavi araştırılmıştır galiba iyi hastaneler gitmişsin çünkü.Eşimde de bendede hiç sorun yok canım bizimki sebebsiz infertilite oluyormuş
Yasemin seni tanıyamıyorum sende ne cevherler varmış , aştın kendini ahahayalanın batmaya ayıp olmasın diye yemiş kulahıma anlatagzının suları aktı demi
Artık hep böyle olalım bu motiveyi yakalamışkenİnşallah canım bu hafta takımımızı birinciliğe taşıyacaz ve kendimizde biraz daha hafiflemiş olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?