Yasemin seni tanıyamıyorum sende ne cevherler varmış , aştın kendini ahaha
Neresi fazla yahu. Biraz fazla yiyorsun mortim bilesin. Kilo vermene engel olabilir .
Puan 8
Bende kendimi kaldıramıyorum ama spor yapınca çıkan sonucu gördümValla bugun yaptıgın kahvaltıya birde bunları eklersen mortimm oooooooo
Benim durum farklı gün içinde çok az yiyorum iştahım hiç yok .
Sen çok yiyorsun YEME!
Spor niye yok iyi soru
Vucudum şu an sporu kaldıracak durumda değil desem
Bir an gerçek sandım sevinecektim az yediğimi düşündüğün için
Hedefim zaten haftada 500 Gr eksilmektiBen tarafsız olarak şeyettindi morti olarak değilde
Zaten böyle yerse haftalık verdiği 500-1 kilo arası ançak olur oda sporu iyi oldugundan
Takıntılı olduğumu biliyorsunDaha neler. Benim oturduğum binanın merdivenleri koyu kahverengi, duvarlar sarıya yakın krem, tavan maviben nasıl evden çıkıyom
anladım canım ama bukadar düşük ve tedavi araştırılmıştır galiba iyi hastaneler gitmişsin çünkü.
rabbim hayırlısını versin canım hakkında inş.Evet canım hastanelerimde doktorlarımda Türkiye'de isim yapmış hastaneler doçent ve profesörler
Yapılmadık test tahlil histereskopi rahim filmi kalmadı şükür bir sorun yok hiçbirinde ama sonuç da yok buda benim imtihanım deyip sabırla yılmadan bıkmadan ara ara dibe vursamda yeniden ayağa kalkarak yoluma devam ediyorum biliyorum inanıyorum benimde evladımda olacak hayırlısıyla ve sağlıkla
rabbim hayırlısını versin canım hakkında inş.
Artık hep böyle olalım bu motiveyi yakalamışken
Neresi fazla yahu
10. Takıma gelmeden önceki yediğimin 4/1 yiyorum
Aç yaşıyorum resmen
Bende kendimi kaldıramıyorum ama spor yapınca çıkan sonucu gördüm
Belim 6 cm incelmis göğüsler 7 cm
Diğer tarafları olcmedim o taraflar önemli değil
Kayısı receli yasak diye yemiyom
Dolabimda ev yapımı var gözümün ucuyla bakıp dolabın kapağını usulca kapatıyorum
Kahvaltimin neresi çok
Yediğim peynir 1 kk bile değil
Bir an gerçek sandım sevinecektim az yediğimi düşündüğün için
Hedefim zaten haftada 500 Gr eksilmekti
Evdeki yaşam koçum (eşim) fazlasına izin vermiyor
Takıntılı olduğumu biliyorsun
Kizdinmi ortim
Sana yetiyorsa 500 gr sorun yok devam
Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah, bende civcivlerimi severim artıkHaa iyi baari.Niye baglattin daha 43.5 yasindasin.Belki bi daha olurdu.Torunlarinla cocugun oynarlardiSaka bir yana gecen sene hamile kalsaydim ayni duruma duserdim.25 yasinda oglm var daha bekar.Evlense bende babanne olurum.Salak gibi bide hamile kalabilmek icin ne kâdar ugrasmistim
Veriyorum ortim Allah'ın izniyle inşallahniye kızam yav
Tercih senin verde tek
Aman canım dikkat etBende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
İki üç dilim salatalık ve domates
Bir dilim peynir
Bir fincan çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
7 tane çiğ badem
Öğle
Bir tabak bol sebzeli kıyma
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan yeşil çay
10 tane fındık
Akşam
Bir tabak sebze yemeği
Üç parça haşlanmış tavuk
Su 2,5 litre spor 15 dakika leslie
Daha fazla spor yapacaktım akşam kalbim çarptı bi an halsizlendim akşamki sporu yapamadım
@Antepia27
aeben
gezegenfeza
8 sene oldu vefat edeli. Allah rahmet etsin .19 seneNe kadar zor degil mi?ev ev ustune olmaz ama bunu anlamak istemiyorlar.Yasiyor mu benim ki vefat etti Allah rahmet eylesin.Tapunun yarisinida kapmisin hadi iyisin
Dün mobilya sattım heralde
Allah gönlüne göre versin canım, böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorumBaşımı ağrımadın canım lütfen böyle söyleme bilgilerin için teşekkür ederim
Benim ilk hamileliğim doğal yoldan oldu düşükle sonuçlandı sonrasında 7 kez tüp bebek denedik kimyasal gebelik negatif sonuç derken oğluma hamile kaldım 35 haftalıkken dünyaya getirdim ama yemek borusu gelişmediğinden 9 gün yaşadı bebeğim sonra melek oldu sonra yine tedavi yine hamilelik bu sefer kalp atışı durdu kürtaj oldum sonrasınds iki tane tedavi embriyo havuzu yöntemi yapıldı embriyolar genetiğe gitti ama sonuç bozuk geldiği için transfer iptal oldu sonrasında doktorum ciddi kilo vermen gerek deyince diyet serüveni başladı gittiğim hastaneler Amerikan Hastanesi ve Acıbadem Hastaneleri bu seferde Bahçeci Kliniğini düşünüyorum bakalım hayırlısı
İnşallah doğal yoldan olurda uğraşmam artık
etipufum biraz önce seni düşündüydüm yazdın çok şükür çok sevindim kuzummm inşallah vazgeçmezHu hu kizlar. Bakıcı buldum .çok cici hoş bi kadın . Umarım vazgeçmez vazgecmek zorunda kalmayiz.
Canimmmm. Rabbim gönlüne göre versin. Sakın pes etme ben de baslarda bu hisleré kapılmıştm zor bı süreç . Ama gececek m senin minnosunda seninle olacak.Evet canım hastanelerimde doktorlarımda Türkiye'de isim yapmış hastaneler doçent ve profesörler
Yapılmadık test tahlil histereskopi rahim filmi kalmadı şükür bir sorun yok hiçbirinde ama sonuç da yok buda benim imtihanım deyip sabırla yılmadan bıkmadan ara ara dibe vursamda yeniden ayağa kalkarak yoluma devam ediyorum biliyorum inanıyorum benimde evladım olacak hayırlısıyla ve sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?