Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

. Biraz fazla yiyorsun mortim bilesin . Kilo vermene engel olabilir .

Puan 8
Neresi fazla yahu
10. Takıma gelmeden önceki yediğimin 4/1 yiyorum
Aç yaşıyorum resmen
Bende kendimi kaldıramıyorum ama spor yapınca çıkan sonucu gördüm
Belim 6 cm incelmis göğüsler 7 cm
Diğer tarafları olcmedim o taraflar önemli değil

Kayısı receli yasak diye yemiyom
Dolabimda ev yapımı var gözümün ucuyla bakıp dolabın kapağını usulca kapatıyorum

Kahvaltimin neresi çok
Yediğim peynir 1 kk bile değil

Neresi fazla gayet normal hatta az yemiş yarin 2 katını bekliyorum divinity
Bir an gerçek sandım sevinecektim az yediğimi düşündüğün için
Ben tarafsız olarak şeyettindi morti olarak değilde

Zaten böyle yerse haftalık verdiği 500-1 kilo arası ançak olur oda sporu iyi oldugundan
Hedefim zaten haftada 500 Gr eksilmekti
Evdeki yaşam koçum (eşim) fazlasına izin vermiyor
Daha neler. Benim oturduğum binanın merdivenleri koyu kahverengi, duvarlar sarıya yakın krem, tavan mavi ben nasıl evden çıkıyom
Takıntılı olduğumu biliyorsun

anladım canım ama bukadar düşük ve tedavi araştırılmıştır galiba iyi hastaneler gitmişsin çünkü.

Evet canım hastanelerimde doktorlarımda Türkiye'de isim yapmış hastaneler doçent ve profesörler

Yapılmadık test tahlil histereskopi rahim filmi kalmadı şükür bir sorun yok hiçbirinde ama sonuç da yok buda benim imtihanım deyip sabırla yılmadan bıkmadan ara ara dibe vursamda yeniden ayağa kalkarak yoluma devam ediyorum biliyorum inanıyorum benimde evladım olacak hayırlısıyla ve sağlıkla

rabbim hayırlısını versin canım hakkında inş.

Sana yetiyorsa 500 gr sorun yok devam

Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah, bende civcivlerimi severim artık

Aman canım dikkat et

19 sene Ne kadar zor degil mi?ev ev ustune olmaz ama bunu anlamak istemiyorlar.Yasiyor mu benim ki vefat etti Allah rahmet eylesin.Tapunun yarisinida kapmisin hadi iyisin
8 sene oldu vefat edeli. Allah rahmet etsin .
Biz anlasirdikda dışardan aramızı bozan oldu.

Allah gönlüne göre versin canım, böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum

Canimmmm. Rabbim gönlüne göre versin. Sakın pes etme ben de baslarda bu hisleré kapılmıştm zor bı süreç . Ama gececek m senin minnosunda seninle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…