- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Insallah ikinci kez bireyselde birincilik icin ugrasiyorum.Hirsim ve amacim burdan birine degil.Bilmem anlata bildimmi.Bu cuma sen veAylin42Konya gümbür gümbür geliyor.
Ayy ablm sağol. ValLA sizin enerjiniz5 belki de beni ayakta tutan. Benim de aklimaàetipufum biraz önce seni düşündüydüm yazdın çok şükür çok sevindim kuzummm inşallah vazgeçmez
Inan anlamadım canım. Ben kötü bir şey mi dedim acabaInsallah ikinci kez bireyselde birincilik icin ugrasiyorum.Hirsim ve amacim burdan birine degil.Bilmem anlata bildimmi.
Ne vuruyon be acıdıDün mobilya sattım heraldeistediğim yemek masası indirimdeydi. Onu almaya gittik
Senin adına sevindim canimAyy ablm sağol. ValLA sizin enerjiniz5 belki de beni ayakta tutan. Benim de aklimaàaeben ablam geldi o bilir benim k.baba k.valide varken ki sıkıntılarımi çekince lerimi. Aslında onlara soylemistik gene geleceklerdi. Bugün sanki rabbim açtı kapılarını. Yavrularim için en hayırlısı olsun ya.
Ne garip dimi ablâ gi ben seninle yazistigimda bebisim falan yoktu . Tek tabanca hoppa zippasimdi etipuf alsam bi kez daha düşünür oluom annelik başka bisi
İyi bari bugun en azından bişiler yemişsin.
9 verdim az yediğinden
Yine mi az yemisim Ben de a abarttim demistim ama yanilmisimİyi bari bugun en azından bişiler yemişsin.
9 verdim az yediğinden
sen anne oldun ama hala benim etipufumsunAyy ablm sağol. ValLA sizin enerjiniz5 belki de beni ayakta tutan. Benim de aklimaàaeben ablam geldi o bilir benim k.baba k.valide varken ki sıkıntılarımi çekince lerimi. Aslında onlara soylemistik gene geleceklerdi. Bugün sanki rabbim açtı kapılarını. Yavrularim için en hayırlısı olsun ya.
Ne garip dimi ablâ gi ben seninle yazistigimda bebisim falan yoktu . Tek tabanca hoppa zippasimdi etipuf alsam bi kez daha düşünür oluom annelik başka bisi
Başı boş bol bol pisiklet sürüyordun :Ayy ablm sağol. ValLA sizin enerjiniz5 belki de beni ayakta tutan. Benim de aklimaàaeben ablam geldi o bilir benim k.baba k.valide varken ki sıkıntılarımi çekince lerimi. Aslında onlara soylemistik gene geleceklerdi. Bugün sanki rabbim açtı kapılarını. Yavrularim için en hayırlısı olsun ya.
Kız yok onun hırsı başka yereInan anlamadım canım. Ben kötü bir şey mi dedim acaba
he hergün bisikletin tepesindeydiBaşı boş bol bol pisiklet sürüyordun :
Hiç altta kalmaz maşallah dili pabuç kadardırhe hergün bisikletin tepesindeydibisiklete biniyor sonrada menü veriyor 2 eticin yedim 3tane etipuf yedim yarım bardak cola içtim ben kızıncada sende ekmek yiyon ama abla diyordu
bunları yiyip kilo veriyodu cadı kalırmı hiç altta o mezun oldu ben olamadım amaHiç altta kalmaz maşallah dili pabuç kadardır
Izinciler getiriyor, ikramlık. Ama ben ikram etmiyomHayır anlamadıgım almanyada oestil niye bukadar revaşta
Senin gül hatırına 2, 5 olsun.Gel buna üç diyelim
Valla bildin. Gözlerim fal taşı gibi açıldıyalanın batmaya ayıp olmasın diye yemiş kulahıma anlatagzının suları aktı demi
Tövbeeee, su az içtim, onu takviye ediyombu gezegen nere kaçtı gene ?kapının arkasında pastırmaları götürüyor ellam
Ben bi ara menülerini görmeyeyim diye göz ardı etmiştim etipufuhe hergün bisikletin tepesindeydibisiklete biniyor sonrada menü veriyor 2 eticin yedim 3tane etipuf yedim yarım bardak cola içtim ben kızıncada sende ekmek yiyon ama abla diyordu
OkKız yok onun hırsı başka yere
Iyi tatillerSelam kızlar ben köye geldim.
Burda şarj dayanmıyor telefona. Bi süre kalıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?