Sorma yaa, bu aralar iştahım çok açık.bu kendimi tutmuş halimBence sen hariç hepsi iddialı
Menün güzel gamzecim 8,5 verşcem sana 1 puan spordan bucukta hem ekmek hemde nohut aynı gün içinde oldugundanBu gün giremedim ne kaynatmisiniz ama
Menü vereyim geç olmadan
Sabah
Domates
Salatalik
6 zeytin
2 çatal yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
1 tabak nohut
1 bardak ayran
Akşam
Saat 8
2 kase cacık
2 parça tavuk (fırında )
Az salata
1 erik
2 buçuk lt su
Akşam geç oldu biraz annemdeydim bugün
Yorulmasaydinokurken yoruldum arkadaş bu ne
Gene pestil yemiş
Iyi gecelerçok geç olmuş ben yatıyom yarın gene yoğun bir gün erken kalkmam gerekiyor hayırlı geceler ben yokken çok sohbet etmeyin haaaaaaaaaaa
Evet ya fıtık ettikleri vardı hatta çıldırttıklarıBen bi ara menülerini görmeyeyim diye göz ardı etmiştim etipufu
Çarşamba pazarına dönmüş menüAyy menüde pestiller akşam akşam leblebiler görüyorum
Mavişim kahvaltın güzel sonrası vasat kilo verememen normalMenu zamani
6.30 40 dakika pilates (kendimi guzel alıştırdım pilatese ama eşim eee bu kadar spora ben erirdim sende tik yok ya sinirrr oldum görecek ooo bir fit olayim ozamn)
8 kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
5 zeytin
Yeşillik
Ve papatya çayı
Ara Türk kahvesi
Biraz çocuklara patates haslamistim ondan yedim ahhh yemez olaydim
Aksam 1 kase mercimek çorba
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
1 kase yoğurt
1 tane kurabiye
2 litre su
moni gezegenfeza @ aeben yasom7272
Bulmacayı çözünmavilim afiyet olsun canım eşine söyle 1ay sonra gör benifit bir hatun olacam.ama hiç ekmek yememişsin ya say bakalım kaç dilim ekmek yemişsin.
Napim senin menü beni benden aldıYorulmasaydinyarıda bıraksaydın. Illa sonuna kadar okuyacak ne var
akşamındaki pestil ve leplep olmayaydı 9 bile verirdim . Hergüne göre gayet iyiMenüm
Kahvaltı
2 yumurta sarısı
1 kk küflü peynir
1 domates roka
2 közlenmiş biber
2 kaşık cacık
Öğle
4 parca et
1 tabak salata
Akşam
1 tavuk bud
2 avuç leblebi
2,5 dilim pestil
1 lt su
7 kupa siyah çay
2 kupa yeşil çay
1 kupa kahve
1 fincan dibek kahvesi
Spor şimdilik yok
Yatmadan belki zıplarım
Bidaha düşün 200 zıpladım, 200 daha zıplarımakşamındaki pestil ve leplep olmayaydı 9 bile verirdim . Hergüne göre gayet iyi
Puanın 8 canım
Hadi yaaBu arada 2 avuç lep lep kaç dl ekmek ediyor yasemin
2 kş 1 dl ekmekti
Hadi dinlen bari, daha yarınki menümü okurkende yorulacanKizlar bugün hem kendi evimde hemde annemde temizlik yaptım
Telefonu zor tutuyorum
Hepinize iyi geceler
Yok yok bugun iyisin yineSen yorulma @aebenim, okumaya sondan başla, yorulduğum yerde bırak
Neyi düşünücem zorlama istersen puanını 7 ye çekerim bakBidaha düşün 200 zıpladım, 200 daha zıplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?