Tamam ya vermezsen vermeNeyi düşünücem zorlama istersen puanını 7 ye çekerim bak
Kız bu dolaşmıyodu bile bahçelerinden hiç çıkmıyodu kimseye bi zararı yoktu insanları anlayamıyorum benim aklım almıyoYazık yaa, çok korkarım ama zararda gelsin istemem. Insanlar nasıl özgür dolaşıyorsa bıraksınlar onlarda özgür dolaşsın. Ne merhametsiz insanlar var
Hoşbulduk ablamhoşgeldin canım
Ekşın bitmiyo ya az öncede bi çocuk gördünüzmü diye birileri geldi 10 yaşında kaybolöuş bide ona bakmaya çıktık biz bakarken bulundu haberi geldi kısa süreli bi ekşın daha yaşadık..bitmiyordu kalbim kaldırmıyoduYazık kıyamam. İçinde rabbımın yarattıgı canlıya sevgisi olmayanı anlayamıyorum
Ekşın ahu
Nerde bulunmuşKız bu dolaşmıyodu bile bahçelerinden hiç çıkmıyodu kimseye bi zararı yoktu insanları anlayamıyorum benim aklım almıyo
Hoşbulduk ablam
Ekşın bitmiyo ya az öncede bi çocuk gördünüzmü diye birileri geldi 10 yaşında kaybolöuş bide ona bakmaya çıktık biz bakarken bulundu haberi geldi kısa süreli bi ekşın daha yaşadık..bitmiyordu kalbim kaldırmıyodu
Ahu sende mıknatıs var ben inandım artık çekiyonda çekiyonKız bu dolaşmıyodu bile bahçelerinden hiç çıkmıyodu kimseye bi zararı yoktu insanları anlayamıyorum benim aklım almıyo
Hoşbulduk ablam
Ekşın bitmiyo ya az öncede bi çocuk gördünüzmü diye birileri geldi 10 yaşında kaybolöuş bide ona bakmaya çıktık biz bakarken bulundu haberi geldi kısa süreli bi ekşın daha yaşadık..bitmiyordu kalbim kaldırmıyodu
Valla sorgulayamadık adamlar karakola doğru giderken telefon geldi döndüler bizde arkalarından bağırdık bulundu mu diye öyle öğrendikNerde bulunmuş
Esas listeye girdiğin zaman o figürü alabiliyorsunBişey sorcam listeden çıkınca bu hayvan figürleri anında geri mi alınıyo
Hmm anladım canım sağolasın aydınlattığın içinEsas listeye girdiğin zaman o figürü alabiliyorsun
Anında bildirdilerse demekkiBişey sorcam listeden çıkınca bu hayvan figürleri anında geri mi alınıyo
Ahu kaybettiği figürü soruyorEsas listeye girdiğin zaman o figürü alabiliyorsun
Daha önce varolduğunu bilmiyordum.Ahu kaybettiği figürü soruyor
Ahum kibardır bozmaz kuzum benimDaha önce varolduğunu bilmiyordum.
Beni bozmamış sen niye bozuyonki
Hadi iyi geceler
Valla ıyiki kovulmuşsun. Senin gibi değerli arkadaşımız oldu, fenamı?Ahum kibardır bozmaz kuzum benim.
Ben kibar değilim DOĞRU bildiğimi söylerim .hatta bu Yüzden Kaç köyden kovuldum biliyormusun , gerçi çokta umrumda değil
Ama duruşum bellidir hiç kaybetmedim
Daha önce varolduğunu bilmiyordum.
Beni bozmamış sen niye bozuyonki
Hadi iyi geceler
Oy ablam çok incesin teşekkürlerAhum kibardır bozmaz kuzum benim.
Ben kibar değilim DOĞRU bildiğimi söylerim .hatta bu Yüzden Kaç köyden kovuldum biliyormusun , gerçi çokta umrumda değil
Ama duruşum bellidir hiç kaybetmedim
HoşbuldukAnında bildirdilerse demekkibak gezegen bacı mezun ama ejderi duruyo.
Ahum boş ver , yuvana hoşgeldin
Bitnesin de sana kalsin diye.Kiz Allah senin iyiligini versin emiIzinciler getiriyor, ikramlık. Ama ben ikram etmiyom
Senin adina sevindim cnm.Beni begenmedin haaGözün aydın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?