- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bu grupta miymisim? Sonunda belli oldu.Bu hafta moni bizi super motive etti.Hepimiz iddealiyiz SaraycamBence sen hariç hepsi iddialı
Senin adina sevindim cnm.Beni begenmedin haa
dün sabah halbuki atmıştım kimse okumamış 1 dilim ekmek neye eş diyeBulmacayı çözün
Sanırım 10 dl me yakın ekmek yemiş maviş sonrada regl yakın şiştim diyo
Üzüm ve dut pestili, hemde cevizli olanı.Bitnesin de sana kalsin diye.Kiz Allah senin iyiligini versin emiBu kadar kiymetli olan ne pestili kayisimi,
Beğenmeme deyil. TIRSIYOMSenin adina sevindim cnm.Beni begenmedin haa
Oy oy kıyamam, baktıki herkes horul horul uyuyor, kendimi teselli ediyim dedin hee,Aglama aglama sen benim bir tanecigimsin.Seni begenmemekte nasil bir soz.Ha cenem cekileydi de yazmayaydin
Okudum ve dehşete kapıldım. Biz meğer neler yiyormusuzdün sabah halbuki atmıştım kimse okumamış 1 dilim ekmek neye eş diyeneyse bidaha atayım bulmaca çözülsün
1 ince dilim ekmek yerine geçen besinler
1 ince dilim ekmek———————————————-> 25 gram
1 ince dilim buğday, çavdar, yulaf, kepekli ekmek—–> 25 gram
1/2 adet hamburger ekmeği———————————-> 25 gram
1/3 sandviç ekmeği———————————————> 25 gram
3 adet grissini—————————————————> 20 gram
1 adet galeta—————————————————–> 19 gram
2-3 adet tuzlu bisküvi—————————————-> 20 gram
1/8 adet yulaf—————————————————> 25 gram
2 silme çorba kaşığı un————————————–> 15 gram
1 kase tarhana çorbası—————————————> 15 gram
1 silme çorba kaşığı pirinç pilavı————————-> 15 gram
2 silme çorba kaşığı bulgur pilavı———————–> 15 gram
2 silme çorba kaşığı kuskus——————————-> 15 gram
3 silme çorba kaşığı erişte———————————> 15 gram
2 çorba kaşığı makarna————————————-> 15 gram
2 çorba kaşığı şehriye—————————————> 15 gram
1 orta boy pişmiş patates———————————–> 100 gram
2 orta boy kestane——————————————–> 30 gram
1 su bardağı dolusu yağsız patlamış mısır————->20 gram
Yarım küçük boy haşlanmış mısır———————–> 20 gram
13-18 adet çubuk kraker————————————> 20 gram
1 çay kaşığı beyaz leblebi———————————–> 20 gram
1 çay bardağı sarı leblebi———————————–> 20 gram
okudunda akşam niye leblebileri götürdün yaOkudum ve dehşete kapıldım. Biz meğer neler yiyormusuz
Ya dün aslında evde kalacaktım.okudunda akşam niye leblebileri götürdün yacadı
Olsun, buna şükürgünaydın hayırlı günler hepinize uzun zamandan sonra ilk defa bu gece iyi uyumuşum çok şükür tabi uyudum dediğim 5.30 kadar
bacım ne yalan söyleyim bende olsam yerdimYa dün aslında evde kalacaktım.
Eşimle hadi gidip masaya bakalım dedik.
Iyiki gitmişiz. Benim beğendiğim masa indirimdeydi, dün geri eski fiyata yükselmiş. Neyse tanıdık vardi dünkü fiyattan verdi. Hazır oraya kadar gitmişken (aramızda 25 km var) torunları görelim dedik.
Onlarda babannenin orda mangal yapıyormuş. Ille mangala gelin dediler.
Gittik ısrar kıyamet 1 tane tavuk parçası yedim. Cayın yanınada taze leblebi getirdi. Tr. 'den gelmiş. Tadına bakiyim dedim, demez olaydım.
Ordan kalktık, görümceme uğradık. Oda pestil çeşitleri ikram etti.
Aslında suçlu onlar, ceza bana kesiliyor
Ben aslında kurabiye filanda severdim. Artık yedikten sonra ağzımda bıraktığı tat hoşuma gitmiyor. Çok çok canım istemezse yemiyorum.bacım ne yalan söyleyim bende olsam yerdimşaka biyana içinizdeki vatan hasreti bir leblebiye bile yansıyor . bu arada masan hayırlı olsun güle güle kullan . dün bizim kızlarda bisküvileri dökmüşler masaya ameliyat arası yiyolar bende su içmeye geldiydim gel dediler bitane bari al . yooooo ben yemem biliyonuz arkamdan konuşuyolar kadındaki azme bak bitane bile almıyor gerçi sevmemde öyle şeyleri ama versinler fındık ceviz badem hurma dibine vururum
Eger yoğ yoğ yogurtsa tam 10 puant fatmam
Not: telinin otomatik yazılımını kapatabilirsin
Menün sporun suyun 10 numara 5 yıldız canım
Bende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
İki üç dilim salatalık ve domates
Bir dilim peynir
Bir fincan çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
7 tane çiğ badem
Öğle
Bir tabak bol sebzeli kıyma
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan yeşil çay
10 tane fındık
Akşam
Bir tabak sebze yemeği
Üç parça haşlanmış tavuk
Su 2,5 litre spor 15 dakika leslie
Daha fazla spor yapacaktım akşam kalbim çarptı bi an halsizlendim akşamki sporu yapamadım
Antepia27
@aeben
gezegenfeza
Başımı ağrımadın canım lütfen böyle söyleme bilgilerin için teşekkür ederim
Benim ilk hamileliğim doğal yoldan oldu düşükle sonuçlandı sonrasında 7 kez tüp bebek denedik kimyasal gebelik negatif sonuç derken oğluma hamile kaldım 35 haftalıkken dünyaya getirdim ama yemek borusu gelişmediğinden 9 gün yaşadı bebeğim sonra melek oldu sonra yine tedavi yine hamilelik bu sefer kalp atışı durdu kürtaj oldum sonrasınds iki tane tedavi embriyo havuzu yöntemi yapıldı embriyolar genetiğe gitti ama sonuç bozuk geldiği için transfer iptal oldu sonrasında doktorum ciddi kilo vermen gerek deyince diyet serüveni başladı gittiğim hastaneler Amerikan Hastanesi ve Acıbadem Hastaneleri bu seferde Bahçeci Kliniğini düşünüyorum bakalım hayırlısı
İnşallah doğal yoldan olurda uğraşmam artık
Bu cuma sen veAylin42Konya gümbür gümbür geliyor.
Bu gün giremedim ne kaynatmisiniz ama
Menü vereyim geç olmadan
Sabah
Domates
Salatalik
6 zeytin
2 çatal yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
1 tabak nohut
1 bardak ayran
Akşam
Saat 8
2 kase cacık
2 parça tavuk (fırında )
Az salata
1 erik
2 buçuk lt su
Akşam geç oldu biraz annemdeydim bugün
bacım ne yalan söyleyim bende olsam yerdimşaka biyana içinizdeki vatan hasreti bir leblebiye bile yansıyor . bu arada masan hayırlı olsun güle güle kullan . dün bizim kızlarda bisküvileri dökmüşler masaya ameliyat arası yiyolar bende su içmeye geldiydim gel dediler bitane bari al . yooooo ben yemem biliyonuz arkamdan konuşuyolar kadındaki azme bak bitane bile almıyor gerçi sevmemde öyle şeyleri ama versinler fındık ceviz badem hurma dibine vururum
Ama ben yokken sen dahilnherkes sohbet etmis nolamaaaaaaaaaazçok geç olmuş ben yatıyom yarın gene yoğun bir gün erken kalkmam gerekiyor hayırlı geceler ben yokken çok sohbet etmeyin haaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?