Afiyet olsun cnm Ye sen bakma onlaraÜzüm ve dut pestili, hemde cevizli olanı.
Izinden dönünce hoşgeldine gelenler oluyor. Onlara ikram ederim, ama herkes tadımlık alır, ben çok abartıyorum. Napıyım çok seviyorum
MashaAllah subhanAllahMenüm
Sabah
Ilaçlarım
Kahvaltı
2 yumurta sarısı
1 kk küflü peynir
1 domates roka
2 közlenmiş biber
2 kaşık cacık
Öğle
4 parca et
1 tabak salata
Akşam
1 tavuk bud
2 avuç leblebi
2,5 dilim pestil
1 lt su
7 kupa siyah çay
2 kupa yeşil çay
1 kupa kahve
1 fincan dibek kahvesi
Spor şimdilik yok
Yatmadan belki zıplarım
Ya dün aslında evde kalacaktım.
Eşimle hadi gidip masaya bakalım dedik.
Iyiki gitmişiz. Benim beğendiğim masa indirimdeydi, dün geri eski fiyata yükselmiş. Neyse tanıdık vardi dünkü fiyattan verdi. Hazır oraya kadar gitmişken (aramızda 25 km var) torunları görelim dedik.
Onlarda babannenin orda mangal yapıyormuş. Ille mangala gelin dediler.
Gittik ısrar kıyamet 1 tane tavuk parçası yedim. Cayın yanınada taze leblebi getirdi. Tr. 'den gelmiş. Tadına bakiyim dedim, demez olaydım.
Ordan kalktık, görümceme uğradık. Oda pestil çeşitleri ikram etti.
Aslında suçlu onlar, ceza bana kesiliyor
he hergün bisikletin tepesindeydibisiklete biniyor sonrada menü veriyor 2 eticin yedim 3tane etipuf yedim yarım bardak cola içtim ben kızıncada sende ekmek yiyon ama abla diyordu
Hiç altta kalmaz maşallah dili pabuç kadardır
bunları yiyip kilo veriyodu cadı kalırmı hiç altta o mezun oldu ben olamadım ama
Izinciler getiriyor, ikramlık. Ama ben ikram etmiyom
Valla bildin. Gözlerim fal taşı gibi açıldı
Allah iyiliginizi versinn , gecmisi okuyorum ne guldum yahadi hadi doğruyu söyle ne yedin
Zehracim vorones bizi deli ediyordu bide yazıyodu iki bisküvi yedim cola ictim kız yeme diyoduk ama okadar içten ve samimiki bu durumu beni hiç rahatsız etmedi ne yediyse yaziyoduAllah iyiliginizi versinn , gecmisi okuyorum ne guldum ya
Ay bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorumgünaydın akadaşlar 21 gün şeker orucunun 8. gününde giden 1,600 gr çok mutluyum
valla canım yap çok iyi geliyo ben tatlıyı çookk seviyorum ama akşam eşim çayla kek yedi inan hiç canım istemiyo bile dondurma çıkıyo yemekte canım çekmiyoo çok güzel benceAy bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Burda sohbet cok guzel rabbim bozmasin hepiniz ayri bir renksinizAma ben yokken sen dahilnherkes sohbet etmis nolamaaaaaaaaaaz
Benim derdim ekmek ve oglen cikan yemeklervalla canım yap çok iyi geliyo ben tatlıyı çookk seviyorum ama akşam eşim çayla kek yedi inan hiç canım istemiyo bile dondurma çıkıyo yemekte canım çekmiyoo çok güzel bence
Günaydınlar hayırlı sabahlar
sen istersen yaparsın,
fatma ablam sen azimlisin başarırsın tekrar . tamam abla oynarız inşallahİyiyim canım hamdolsun
Canım Ocak ayında ulaştım çok şükür
98 kadar düştüm sonra izne çıktım şimdi 106 civarında yim canım gitme buralardan yine 99 partisi yapalım @Sarayca m müzikleri hazırlar bizde oynarız
eğer kabul ederseniz takılayım abla size 5 li rakamlara tekrar ulaşayım sizinle ama bu hafta ve haftaya tarılamıycam göçebe hayatı yaşıyorum eşim yurt dışında annemde kalıyorumÇok fazka değilmişsinlakin sana 5 li rakamlar iyi oluyordu, takım bize ...
yasom abla hoşbuldum . unuturmuyum seni hiç :)slm hayırlı akşamlar arkadalar umarım herkes iyidir?
divinity canım öğlen yemeklerini hastanede yiyorum ne çıkarsa dün pilav çorba sebzeli köfte yoğurt vardı mecbur onu yedim. etle yoğurt başka alternetifim yok
@Ahu06812 canım kardeşim hgdin
N Naz ablam hgdin beni unutmuşsun ama ben seni unutmadım
@aeben bacım bunlar nediyo yakında kaynana olacağız hamile kal diyolargezegen kalsın oda bağlatmış töhh
rabbim olmayanlara sağlıkla kucağına versin rabbim.
Tabiki herbirinizin eksikliğiniz hissediliyor. Bak mesela @MorVampirella veDün fıstıklar kurudu anneme yardıma gittik seçtik cuvalladik gece geç saatlere kadar sürdü ondan gelemedim
Hoş takımda eksikligimde çok hissedilmisayy kızlar sabah sabah trip atasim geldi
Hepimize hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Valla öyle , eski beni özledim. Bu ara iştahım açık canım, bikac güne geçer diye umuyorumHahahahhahahagezegenfeza ablaaaa sen bu ise bi dur demen lazim
Sarayca aslında geçen sene bu zamanlar tam 80 kilo idim ve ozamandan bu yana diyetle tekrar 62,6 ları gördüm . şimdi 1 ileri 2 geri giri gidip geliyorum
fatma ablam sen azimlisin başarırsın tekrar . tamam abla oynarız inşallah
eğer kabul ederseniz takılayım abla size 5 li rakamlara tekrar ulaşayım sizinle ama bu hafta ve haftaya tarılamıycam göçebe hayatı yaşıyorum eşim yurt dışında annemde kalıyorum
yasom abla hoşbuldum . unuturmuyum seni hiç :)
Kızıma ısmarladım, getirirse abartmadan yerimAfiyet olsun cnm Ye sen bakma onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?