Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

MashaAllah subhanAllah

he hergün bisikletin tepesindeydi bisiklete biniyor sonrada menü veriyor 2 eticin yedim 3tane etipuf yedim yarım bardak cola içtim ben kızıncada sende ekmek yiyon ama abla diyordu

Hiç altta kalmaz maşallah dili pabuç kadardır

bunları yiyip kilo veriyodu cadı kalırmı hiç altta o mezun oldu ben olamadım ama

Izinciler getiriyor, ikramlık. Ama ben ikram etmiyom

Valla bildin. Gözlerim fal taşı gibi açıldı

hadi hadi doğruyu söyle ne yedin
Allah iyiliginizi versinn , gecmisi okuyorum ne guldum ya

sara_28 canm bende tedavi gordum 3 4sene hepsini yaptırdım en son aşılama yaptırdım tutmadı.artık tup bebeğe karar verdim hamile kalmışım kendiliğinden.bencede hemen barış vakit kısa zaman az canm.annemin 7sene çocuğu olmamış sonrdan çok şükür biz hayatdayiz ama annem bizimle değil çünkü bizim aradaki yaş farkımız coktu.hiçbir torununu goremedi.bazı şeyler için vakit kaybetme ablam.

sen istersen yaparsın,
Sarayca aslında geçen sene bu zamanlar tam 80 kilo idim ve ozamandan bu yana diyetle tekrar 62,6 ları gördüm . şimdi 1 ileri 2 geri giri gidip geliyorum
fatma ablam sen azimlisin başarırsın tekrar . tamam abla oynarız inşallah
Çok fazka değilmişsinlakin sana 5 li rakamlar iyi oluyordu , takım bize ...
eğer kabul ederseniz takılayım abla size 5 li rakamlara tekrar ulaşayım sizinle ama bu hafta ve haftaya tarılamıycam göçebe hayatı yaşıyorum eşim yurt dışında annemde kalıyorum
yasom abla hoşbuldum . unuturmuyum seni hiç :)

Tabiki herbirinizin eksikliğiniz hissediliyor. Bak mesela @MorVampirella ve evinizinmimari kaç gündür uğramıyor. Yogunluktandir, işleri vardır diye bişey demiyorum. Aslında kaptanımız gibi bilgi verip görünmez olmak gerekiyor

Canim
l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…