- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Okumaya sondan basliycaktinMashaAllah subhanAllah
Sende gurbetcisin zehroş, öyle olmuyormu? Izinciler sevdiği yiyecekten getirmiyormu? Ikram etmiyor mu? Kalanıza kendi yemiyormu?Allah iyiliginizi versinn , gecmisi okuyorum ne guldum ya
Nee şeker orucumu?günaydın akadaşlar 21 gün şeker orucunun 8. gününde giden 1,600 gr çok mutluyum
Başlarken haberim olsun.Ay bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Geçmiş olsun canım, ayaklarını sıcak tutHayirli sabahlar canlarbu sabah regli olmuşum dün o kadar spor yatimidi 5grm gitmiş.simdede karnım ağrıyor fena bir sekilde
Ayy kız nerden bileyim o zaman buraya yazmıyodum instagramda başladılar bende öyle başladım ama senle de başlarım ben arkadaşım 2 haftam kaldıNee şeker orucumu?bana niye demedin , niye tek başına başladın . O kadar arkadaş aradım, benimle niye başlamadın . Kolay gelsin
Aynı gün başlamamız lazımdıAyy kız nerden bileyim o zaman buraya yazmıyodum instagramda başladılar bende öyle başladım ama senle de başlarım ben arkadaşım 2 haftam kaldı
inşşş canımmmAynı gün başlamamız lazımdı
Bidahasina insallah
Aynen oyle oluyorr abla, cok iyi anliyorum. Turkiyeye gidince lokumlar cikolatalar baharatlar herseyi getiriyorum bendeSende gurbetcisin zehroş, öyle olmuyormu? Izinciler sevdiği yiyecekten getirmiyormu? Ikram etmiyor mu? Kalanıza kendi yemiyormu?
Yok kuzum bu yaştan sonra büyük şehir zor olur benim için o yuzden vazgectim 4 senem var emekliye ama başka ilçeye geldim evimin olduğu yere 8 9 ay oldu yueuyerek gidip gelmenin keyfini çıkartıyorum çok sukur.yasom7272 ablam bir ara ankaraya gitme durumların vardı . gittin mi yoksa aynı yerindemisin
Yok kuzum bu yaştan sonra büyük şehir zor olur benim için o yuzden vazgectim 4 senem var emekliye ama başka ilçeye geldim evimin olduğu yere 8 9 ay oldu yueuyerek gidip gelmenin keyfini çıkartıyorum çok sukur.
Haber verdiğin iyi oldu canım. Özleriz tabi.Kizlar ben yarin Almanyaya gidiyorum, erkenden yola cikcaz ben tartilir buraya yazarim ama yuzdeyi hesaplamaya zamanim olacagini sanmiyorum, cumartesi gecesi geri gelcez dugun icin gidiyoruz, yani bildirimde bulunamiyabilirim buyuk ihtimal. Olurda beni merak ederskniz, ozlersinizndiye yaziyorum
Tabiki herbirinizin eksikliğiniz hissediliyor. Bak mesela @MorVampirella ve @evinizinmimari kaç gündür uğramıyor. Yogunluktandir, işleri vardır diye bişey demiyorum. Aslında kaptanımız gibi bilgi verip görünmez olmak gerekiyor
Kızıma ısmarladım, getirirse abartmadan yerim
Nee şeker orucumu?bana niye demedin , niye tek başına başladın . O kadar arkadaş aradım, benimle niye başlamadın . Kolay gelsin
Dün fıstıklar kurudu anneme yardıma gittik seçtik cuvalladik gece geç saatlere kadar sürdü ondan gelemedim
Hoş takımda eksikligimde çok hissedilmisayy kızlar sabah sabah trip atasim geldi
Hepimize hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Ablam taşınmadan fırsat bulamıyorum bide yine net gitti bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?