Teşekkür ederim ablamGeçmiş olsun canım, ayaklarını sıcak tut
Yolun açık olsun canmin iciKizlar ben yarin Almanyaya gidiyorum, erkenden yola cikcaz ben tartilir buraya yazarim ama yuzdeyi hesaplamaya zamanim olacagini sanmiyorum, cumartesi gecesi geri gelcez dugun icin gidiyoruz, yani bildirimde bulunamiyabilirim buyuk ihtimal. Olurda beni merak ederskniz, ozlersinizndiye yaziyorum
Boyna dolduruyorsun burnunun altını
Yettinn gayrii
Aa çok sevindim hadi gözün aydınHu hu kizlar. Bakıcı buldum .çok cici hoş bi kadın . Umarım vazgeçmez vazgecmek zorunda kalmayiz.
Alışkın değilim senin ilk gunaydin dememene baktim bugün hiç yoksun merak ettimişte geldim burdayım canım
Alışkın değilim senin ilk gunaydin dememene baktim bugün hiç yoksun merak ettim
Canım toptanciya verecekler 20 civarında yanılmıyorsam kalite kaliteBenim esimin tarafında da fındık işi var
Zor işler .çuvalladiğiniza göre bitti artık
Satmaya hazır
Bu mahsuru yoksa kg kaçtan veriyorsunuz
Bizimkiler toptancılara veriyor
Sizde de öyle mi
bugün diyetisyen ve doktor kontrolüm vardı az önce işlerim bitti neyseki sorun yok ancak kilo verememişim bu hafta diyetisyenim de bunun normal olduğunu duraklamada olabileceğimi söyledi bunun için dört günlük kuru baklagil detoksu verdi yarından itibaren bunu yapacam bu diyetle dört kiloya kadar verilebiliyomuş bakalım görecez salı günkü kontrolümde anlayacaz
ben diyetisyene başlayalı iki ay oldu ve bu sürede hiç kilo vermediğim olmamıştı şu ana kadar toplam 16 kilo verdim bugün tartıda kilo vermediğimi görünce biraz moralim bozuldu ama eşimde diyetisyenimde teselli ettiler ama yinede canım sıkkın
Harika ilerliyorsun canım, hiç takma kafana, geçici bi süreç, yine patır patır vermeye devam edeceksinbugün diyetisyen ve doktor kontrolüm vardı az önce işlerim bitti neyseki sorun yok ancak kilo verememişim bu hafta diyetisyenim de bunun normal olduğunu duraklamada olabileceğimi söyledi bunun için dört günlük kuru baklagil detoksu verdi yarından itibaren bunu yapacam bu diyetle dört kiloya kadar verilebiliyomuş bakalım görecez salı günkü kontrolümde anlayacaz
ben diyetisyene başlayalı iki ay oldu ve bu sürede hiç kilo vermediğim olmamıştı şu ana kadar toplam 16 kilo verdim bugün tartıda kilo vermediğimi görünce biraz moralim bozuldu ama eşimde diyetisyenimde teselli ettiler ama yinede canım sıkkın
Buyurun bir yarış dahaCanım toptanciya verecekler 20 civarında yanılmıyorsam kalite kalite
Fiyat ediyor
Ooo süpersin canım listeni banada Atarmisin değişik bir liste yapmak istiyorum
Baklagil bana pek yaramaz ama ise yaramazssa hemen proteine geçerim insallah cumartesi pazar pazartesi salı yapayım sende yap bakalım hangimiz daha çok vermusiz
Canım toptanciya verecekler 20 civarında yanılmıyorsam kalite kalite
Fiyat ediyor
Ooo süpersin canım listeni banada Atarmisin değişik bir liste yapmak istiyorum
Baklagil bana pek yaramaz ama ise yaramazssa hemen proteine geçerim insallah cumartesi pazar pazartesi salı yapayım sende yap bakalım hangimiz daha çok vermusiz
Harika ilerliyorsun canım, hiç takma kafana, geçici bi süreç, yine patır patır vermeye devam edeceksin
Buyurun bir yarış daha
tamam canım yazarım sana bakalım gerçekten etki edecekmi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?