Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok haklısın canım yarışımız hem kendimizle hem takımız için

Sende lapa diyetide işe yarar saram pirinç ve yogurtla olan

Pirinç mi en bi sevdiğim

Harikasın, bende 100 gr eksi gördüm.
Demekki pestili az yedim

Pestil diye diye canımı çektirdin kız

Çok haklısın canım yarışımız hem kendimizle hem takımız için

Pirinç mi en bi sevdiğim

Pestil diye diye canımı çektirdin kız
Yok be pestil kötü, pis, boşver sen onu.
Git bol bol domates salatalık al. Yoğurt al.
Bu hafta bol salata ve cacık ye.

Yaaa bu sarayida hep yenyommu nebu hafta havanı arayim haftaya konuşamam zaten

Ayy mende kalkamadım biraz eski takımıma baktım uzadı neyse önümüze bakalım canim

Hepinizi tebrik ediyorum muhtesemsiniz...

Yazdığım mesaj gelmemiş
Dun bildirim yapamadim kilo 70.2
İşteyken oğlum düştü eşim şehir dışına çıkmıştı otobüsle iki çocukla hastaneye gittim mahvolduk şükür ki yavrumda birsey yokmuş bileğini oynatamiyor sonradan söyledi elini kesen şey demir mis bugün yine gideceğim galiba elini hiç kullanmiyor inşallah naz yapiyordir. ..şimdi eşimle evdelerde rahatim aklim onlarda olsa da. ..çocukla çalışmak çok zor gerçekten ...telefonu elime alsam onlarda istiyor burayi ihmal edisim ondan canlar

Kolay gelsin ablam.benim de iş çok dün dışarıdaydik bugün evi temizlesem ii olacak bu arada abla ya . ben patlıcan kurusu dolmalık yapiyim dedim ama şimdi baktım hep çürümüş neden ki acep
Nerde oturuyorsun varones cim eğer deniz olan yerdeysen kendinj hiç yorma çünkü nemden kurumuyor ..bende çok severim kuruluk hazırlamayı kışa ama maalesef Antalya'da olmuyor cürüyor

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyleri yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…