Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım ,Allah acil şifa versin.
Insallah dediğin gibi nazlanıyordur. Bizide durumdan haberdar et

Çocuklar yaz boyu memleketteydi şimdi almaya geldik kankim

geçmiş olsun cnm tetonoz aşısı varmı çoçuğun?

Sagol sara dun ki doktor yok dedi ama ben pimpirikli yim biraz başka hastaneye götüreceğim bugün iş çıkışı tabi eşim öf püf etmesse

Bişey olmamasına sevindim için rahat edecekse götür canım evlat bu başka şeye benzemez

Çocuklar yaz boyu memleketteydi şimdi almaya geldik kankim

Gözün aydın canım çocuklarına kavuşuyosun sonunda senin adına çok sevindim

Aile içi yarış, vay be birinciyi bizimle de paylaş

Aynen canım sabah sağlıklı hazırladım tabakları mizi
Vatsaptan grup açıp birbirimizi gıcık edelimmi diyorum oglanlarla

Şaka bı yana dün liseye başlıyacak oğlumla okul kiyakıyafet almaya gittik istediği gibi bulamadı gelmedi çok uzuldu bana ana ainifindan beri 8 yıldır neler çekiyorum hep arkadaşlarımdan farklı yım
Ve bunun suçlusu sensin dedi ben nasıl basedebilirdimki küçücük bı çocuktum koca delikanlı ağlamaklı oldu çok kilolu insan gibi içinde neler biriktirmiş ve düşünün
Neler hissettim
Diyetisyen e götüreyim dedim şuanda yanımda yoktu maddi olarak eşime de diyemedim çünkü yıllarca bizim için maddi olarak çok şey yaptı
Sonra böyle arkadaşın diyetiyle hızlı verelim mi dedim kabul edince sırf onu motive etmek için ünv.gidecek oğlanları da katyim işin icine yoksa onlar gitmeden bir sürü sevdikleri yemekleri yapmaktı planım
Bakalım kuzum kilo verirde bu duygulardan uzaklasir

Kolay gelsin ablam.benim de iş çok dün dışarıdaydik bugün evi temizlesem ii olacak bu arada abla ya . ben patlıcan kurusu dolmalık yapiyim dedim ama şimdi baktım hep çürümüş neden ki acep

Aynen ablam persembe ablama dün vardı pazar misafir ev aldı itti başını
Neyse çoğunu bitirdim çok şükür kalabalık ailede olunca elim çok cabuktur çok şükür

Canım kuruluk için kuru hava lazım bizim buralar gibi havalardandir

Ayyy canım gecmig olsun

Nerde oturuyorsun varones cim eğer deniz olan yerdeysen kendinj hiç yorma çünkü nemden kurumuyor ..bende çok severim kuruluk hazırlamayı kışa ama maalesef Antalya'da olmuyor cürüyor

Antalya danışın bizim hülya ha Daydream- oralarda ama bı selam verdi kayboldu nerdesin canim

Memleketteyim ve çok sağlıklı kahvaltı yaptım liste sen nelere kadirsin

Hepinizi opuyorum kızlar

Oğlun kaç kiloki? Benim büyük oğlanda biraz kilolu ama boyuda var çok kafaya takmıyor. 110 civarı var. Boyda 1.80 filan vardır

Oğlun kaç kiloki? Benim büyük oğlanda biraz kilolu ama boyuda var çok kafaya takmıyor. 110 civarı var. Boyda 1.80 filan vardır
benimde oğlum kilolu sabah diyo staj bitsin eğer orda kilo veremessem gelince spora gidecem niye efendim askere gitmek için genetiği bana bezmiş keşke bezemeseydi ama tabi benimde hatalarım var yanlış dua ettim rabbim in dua kapıları açıkmış kabul etti küçükken tabaklar havada uçuşuyordu yemek yesin de kilo alsın diye allahım dedim birgün bende yemek istesin açıktım diye keşke demeseymişim. şimdide insülin direnci var akşama kadar aç geziyor akşam yiyor benimle boyu 187 kilosuda 112 105 olursa askere gidiyormuş hele bakalım ne yapacak 20 senedir kilo versin diye yalvarıyorum.rabbim inşallah duyarda sağlığına kavuşur.

İnşallah sağlıkla kilo verir ve aslanlar gibi askerliğini yapar gelir oğluşun

İnşallah bu diyet sizdede işe yarar canım bende yarıyor gibi

Canım yaşı 14.5 civarında
Boyu 180 civarında
Kilosu 108.5
Aslında bana iri yarı bir delikanlı gibi geliyor ama yaşıtlarına göre daha uzun ve kilolu ve ergen olunca kafaya takiyor

Ayy canım evlat daha zor demi Yasemin im sen kilolu olsan belki bukadar üzülmesinsin
Men kendimden çok ona yogunladicam şimdi
Gelişme çağında boyu uzamaz diye pek onemsemedim
Ama artık uzulince birşeyler yapayım inşallah

İnşallah bu diyet sizdede işe yarar canım bende yarıyor gibi

Ayyy saram Rabbim razı olsun
Şimdi en büyük tencerele yaptım tuzsuz yemez diye korkuyordum sevdi yerim anne dedi
Yoksa biraz üzerine nane zeytinyağı az tuz koyacaktım sonra baktım yiyor bişey demedim
Arkadaşım dünden beri 1 kilo vermiş dedim sevindi motive oldu

İnşallah sağlıkla kilo verir ve aslanlar gibi askerliğini yapar gelir oğluşun
allah razı canım benim inşallah

fatmacım boyuda iyiymiş maşşallah eğer kendi istiyosa neden olmasın ama ona sağlıklı bir diyet uygula bunu yapın biraz morali yerine gelsin sonra en az 2000 bin kalorilik diyet yapsın tabi sporda onun spora ihtiyacı var onun içinde halk eğitimlerin spor merkezleri var yolla oralara.

Aynen canım bu diyetle biraz morali düzeltsin sonra sağlıklı beslenme yaptırmayı dusdüşünüyo
En buybü sıkıntı bilgisayar hareket az yazın babası spor salonuna götürdü ya yine spora gönderirim çete okulu
1 saatlik yürüme mesafesinde yürü gel diycem
Şimdide 5000 adım 2 mil lesli de anlastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…