Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çoçukların zaten en büyük sorunu bilgisayar başında oturmaları fatmacım benimkide aynı

Zeytinyağı ve tuz koyma canım nane olabilir gibi birde bolca acı pulbiber ekle çok işe yarıyor canım

Zeytinyağı ve tuz koyma canım nane olabilir gibi birde bolca acı pulbiber ekle çok işe yarıyor canım

Aynen canım kendi tabağına nane pul biber ekledim oğlumda yakışıyor dene istersen dedim
Saram sence sakıncası yoksa canım senin listelerini takip etmek istiyorum

Insallah, benimkide beni suçluyor.
Küçükken yemek yemezdi, zorla ağzına tıkardım.
Yaa işte hep senin yüzünden, ne var zorla yedirecek diyor.

Bişey olmamasına sevindim için rahat edecekse götür canım evlat bu başka şeye benzemez

Gözün aydın canım çocuklarına kavuşuyosun sonunda senin adına çok sevindim
Allah razı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.

Sarayca canım listede gerekeni yapacağını biliyordum yaniltmadin

Fatmacim liste bana ıyi geldi. Yoksa haftasonu dayanamaz yerdim.

Bende menümü yazayım
Sabah
İki buçuk bardak limonlu su
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık bir domates
Bir tutam maydanoz
Bir dilim peynir
Bir fincan kayısılı form çayı

Öğle
Kuru baklagil detoksu

Ara
Kuru baklagil detoksu

Ara
Kuru baklagil detoksu

Ara
Kuru baklagil detoksu

Akşam
Kuru baklagil detoksu

Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie yarım saat yürüyüş

aeben gezegenfeza Antepia27

iyi akşamlar akşamüstü sızıp kalmışım haberleri izlerken,bi kahve alıp geldim menü vereyim,gerçi tuhaf oldu bugün
12.30; 2 kase tarhana çorbası,1 salatalık
15.30; 4-5 parça karpuz,1 haşlanmış yumurta,maydonoz
18.30; ızgara köfte,salata,1 yerli ufak muz,1 incir
akşamki meyveler çok oldu normalde pek yemem ama canım çekti zamanla daha iyi olacak
su;3 litre olur
spor;25 dakika tempolu yürüyüş,10 dakika uzay yürüyüşü ve eliptik,pazara gidiş geliş yarım saat

özlem hanım bu arada hgdiniz size hgdin demedim sanırsam geçmiş olsun umarım tez zamanda geçer . hiç endokrine gittinizmi ?insülin direncinize bir baktırın isterseniz madem genetik bir yatkınlığınız var şekere.
gidene kadar biraz gilisemik indeksi düşük beslenin bakalım vucudunuz nasıl bir tepki gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…