çoçukların zaten en büyük sorunu bilgisayar başında oturmaları fatmacım benimkide aynıAynen canım bu diyetle biraz morali düzeltsin sonra sağlıklı beslenme yaptırmayı dusdüşünüyo
En buybü sıkıntı bilgisayar hareket az yazın babası spor salonuna götürdü ya yine spora gönderirim çete okulu
1 saatlik yürüme mesafesinde yürü gel diycem
Şimdide 5000 adım 2 mil lesli de anlastik
çoçukların zaten en büyük sorunu bilgisayar başında oturmaları fatmacım benimkide aynı
Ayyy saram Rabbim razı olsun
Şimdi en büyük tencerele yaptım tuzsuz yemez diye korkuyordum sevdi yerim anne dedi
Yoksa biraz üzerine nane zeytinyağı az tuz koyacaktım sonra baktım yiyor bişey demedim
Arkadaşım dünden beri 1 kilo vermiş dedim sevindi motive oldu
Zeytinyağı ve tuz koyma canım nane olabilir gibi birde bolca acı pulbiber ekle çok işe yarıyor canım
Aynen canım kendi tabağına nane pul biber ekledim oğlumda yakışıyor dene istersen dedim
Saram sence sakıncası yoksa canım senin listelerini takip etmek istiyorum
Insallah, benimkide beni suçluyor.benimde oğlum kilolu sabah diyo staj bitsin eğer orda kilo veremessem gelince spora gidecem niye efendim askere gitmek için genetiği bana bezmiş keşke bezemeseydi ama tabi benimde hatalarım var yanlış dua ettim rabbim in dua kapıları açıkmış kabul ettiküçükken tabaklar havada uçuşuyordu yemek yesin de kilo alsın diye allahım dedim birgün bende yemek istesin açıktım diye keşke demeseymişim. şimdide insülin direnci var akşama kadar aç geziyor akşam yiyor benimle boyu 187 kilosuda 112 105 olursa askere gidiyormuş hele bakalım ne yapacak 20 senedir kilo versin diye yalvarıyorum.rabbim inşallah duyarda sağlığına kavuşur.
Aynen canım kendi tabağına nane pul biber ekledim oğlumda yakışıyor dene istersen dedim
Saram sence sakıncası yoksa canım senin listelerini takip etmek istiyorum
Hamdolsun iyiler teyzesi. pazartesi okula başlayacaklar Allahın izniyle, 1 ay babasıyla idare etmeye çalışacağız. inşallah herşey yolunda gider. Atom karınca modunda olmalıyım bu araafiyet olsun saraycam çoçuklar nasıl?
Allah razı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.Bişey olmamasına sevindim için rahat edecekse götür canım evlat bu başka şeye benzemez
Gözün aydın canım çocuklarına kavuşuyosun sonunda senin adına çok sevindim
Sarayca canım listede gerekeni yapacağını biliyordum yaniltmadin
Menu
Sabah
Omlet
Peynir
Domates
Ara
1 elma
3-4 ceviz
Akşam
Et kavurma
Salata
Ayran
sen yaparsın canım hayırlısıylaHamdolsun iyiler teyzesi. pazartesi okula başlayacaklar Allahın izniyle, 1 ay babasıyla idare etmeye çalışacağız. inşallah herşey yolunda gider. Atom karınca modunda olmalıyım bu ara
özlem hanım bu arada hgdiniz size hgdin demedim sanırsam geçmiş olsun umarım tez zamanda geçer . hiç endokrine gittinizmi ?insülin direncinize bir baktırın isterseniz madem genetik bir yatkınlığınız var şekere.sol ayağımda bir süredir karıncalanma var nörolog baktı bişey bulamadı,şeker yüksekliğinden şüpheleniyorum,ailede var çünkü,ayağım yüzünden rahat spor yapamıyorum tabi üzerindeki ağırlık da çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?