Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oooo sen 5 kere yemişsin afiyet olsun canım
Men 3 kere yedim
Oğlanlar sonra pek yemedi kalanını buzluğa Atacam inşallah birara tekrar yerim ama men 4 gün yapicam inşallah

evde olunca kolayda fatmacım işe giderken zor oluyor diyecenki ayak bağın yok hazırla ama bir tembellik var üstümde sorma gerçi herzaman tembeldimde hergün karar alıyom yemek listesini alayım uygun olmadığı günler yemek götüreyim ama nerde gene unutuyom kısacası tembellik diz boyu.

Kendine haksızlık etme kuzum
İş yerinde tam gün çalışmak bile çok
Değerli bir emek
Veeeee diyette çok iyi gidiyorsun yavaş yavaş ip falan sporda katiyorsun
Artık çok genç değiliz canım daha cabuç yoruluyoruz ama buna rağmen maşallah canım sana

okadar yorgun geliyomki fatma çünkü tüm gücümü bütün gün iş yerinde harcıyom yeniyim nasıl çalıştığımı eskiden kimse bilmez kimse bak çalışmıyor demesin diye vargücümle çalışıyorum eve geldimi pert . ne kadar seviyordum halbuki yürüyüş yapmayı sahilde bu sene birkaç kez gittim niye bilmem hergün gitmek istiyom eve geldimi vazgeçiyom yorgunum bahenesi ile 2 seksen yatbu psikolojiden kurtulmam lazım eski işyerinde yaşadığım sıkıntı kalıntıları vucuduma işledi resmen yeni yeni toparlanıyorum .

Canım mende işten geldiğimde son enerjiyle masayı kurar toplayacak halim olmazdı bir iki saat sonra dinlenip tekrar mutfağa gelirdim
Sende bencileyin işinde kendini bitirenlerdebsin bazı arkadaşlara bakardım hala enerjik olurlardı tabii bunda işindeki özveri mende kilonun etkiside vatdi

60kiloyum fulyam hoşgeldin canım nasılsın takımda özlediğim değer verdiğim kardeslerimdensin
canım benim hoşbuldum sende benim için öylesin saolasın. nasılsın görüşmeyeli kaç kilo verdin?
ben bir türlü toparlayamamıştım biliyorsun. sonra işim çıktı 2 aylık falan bir ara verdim. tatil de yapmadım ama şimdi de motive şekilde geri geldim. 10 gün falan oldu. inşallah bu sefer başaracağım. bu hafta 1.4 kilo vermişim. artık vermem gerek bu kiloları

Çok geçmiş olsun canım, inşallah daha iyidir

aynen fatmacım işte pire gibi çalışıyom işimi severek yaptım herzaman insanların dertlerine derman olmak çok güzel bişey belkide başka bir yapamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…