- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
tebrikler Aylin kardeşYarışmamız 586. Etap birincilerinden biri, 10. Takımdan Aylin42Konya
bugünki menüm
sabah9.30
1yumurta 4 zeytin kk peynir domates biber2tane yarım dilim tb ekmek
öğlen15.30
kabak yemeği ve yogurt
ara
1incir 5 badem bitki çayı
akşam19.30
5tane kanat salata
2lt su 2 mil lesli[/QUOTE/]
Çok dengeli güzel menü olmus canım
Bende menümü yazayım
Sabah
İki buçuk bardak limonlu su
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık bir domates
Bir tutam maydanoz
Bir dilim peynir
Bir fincan kayısılı form çayı
Öğle
Kuru baklagil detoksu
Ara
Kuru baklagil detoksu
Ara
Kuru baklagil detoksu
Ara
Kuru baklagil detoksu
Akşam
Kuru baklagil detoksu
Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie yarım saat yürüyüş
aeben @gezegenfeza Antepia27
evde olunca kolayda fatmacım işe giderken zor oluyor diyecenki ayak bağın yok hazırla ama bir tembellik var üstümde sorma gerçi herzaman tembeldimdehergün karar alıyom yemek listesini alayım uygun olmadığı günler yemek götüreyim ama nerde gene unutuyom kısacası tembellik diz boyu.
okadar yorgun geliyomki fatma çünkü tüm gücümü bütün gün iş yerinde harcıyom yeniyim nasıl çalıştığımı eskiden kimse bilmez kimse bak çalışmıyor demesin diye vargücümle çalışıyorum eve geldimi pert . ne kadar seviyordum halbuki yürüyüş yapmayı sahilde bu sene birkaç kez gittim niye bilmem hergün gitmek istiyom eve geldimi vazgeçiyom yorgunum bahenesi ile 2 seksen yatKendine haksızlık etme kuzum
İş yerinde tam gün çalışmak bile çok
Değerli bir emek
Veeeee diyette çok iyi gidiyorsun yavaş yavaş ip falan sporda katiyorsun
Artık çok genç değiliz canım daha cabuç yoruluyoruz ama buna rağmen maşallah canım sana
okadar yorgun geliyomki fatma çünkü tüm gücümü bütün gün iş yerinde harcıyom yeniyim nasıl çalıştığımı eskiden kimse bilmez kimse bak çalışmıyor demesin diye vargücümle çalışıyorum eve geldimi pert . ne kadar seviyordum halbuki yürüyüş yapmayı sahilde bu sene birkaç kez gittim niye bilmem hergün gitmek istiyom eve geldimi vazgeçiyom yorgunum bahenesi ile 2 seksen yatbu psikolojiden kurtulmam lazım eski işyerinde yaşadığım sıkıntı kalıntıları vucuduma işledi resmen yeni yeni toparlanıyorum .
canım benim hoşbuldum
Çok geçmiş olsun canım, inşallah daha iyidirYazdığım mesaj gelmemiş
Dun bildirim yapamadim kilo 70.2
İşteyken oğlum düştü eşim şehir dışına çıkmıştı otobüsle iki çocukla hastaneye gittim mahvolduk şükür ki yavrumda birsey yokmuş bileğini oynatamiyor sonradan söyledi elini kesen şey demir mis bugün yine gideceğim galiba elini hiç kullanmiyor inşallah naz yapiyordir. ..şimdi eşimle evdelerde rahatim aklim onlarda olsa da. ..çocukla çalışmak çok zor gerçekten ...telefonu elime alsam onlarda istiyor burayi ihmal edisim ondan canlar
aynen fatmacım işte pire gibi çalışıyom işimi severek yaptım herzaman insanların dertlerine derman olmak çok güzel bişey belkide başka bir yapamazdım.Canım mende işten geldiğimde son enerjiyle masayı kurar toplayacak halim olmazdı bir iki saat sonra dinlenip tekrar mutfağa gelirdim
Sende bencileyin işinde kendini bitirenlerdebsin bazı arkadaşlara bakardım hala enerjik olurlardı tabii bunda işindeki özveri mende kilonun etkiside vatdi
evet herkes gezmelerde fatma sara sen ben evde pinekledik bugün sankiGeçen haftaki heyecan pek yok gibi
evet herkes gezmelerde fatma sara sen ben evde pinekledik bugün sanki
ahanda kaptanda uğradıhgdin kaptanım moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?