Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ooo çok iyi canım hadi bakalım inşallah 7 rakamları en kısa zamanda görürsün canim

Mende 112 ile yeni takımına geldim bu hafta 105 buseydi iyi gidiyor çok şükür canim
Ben evde sinir harbi yaşıyorum canım

Hayırdır canım yaa
Yine yeğenleri mi geldi daha kendini yeni toparladın kıyamam canım kankime

Merhaba hanımlar ben biraz moral düşüklüğü yaşıyorum ya hedeflediğini kiloya ulaşamadım ve okul başladı neredeyse bildiğiniz ya da uyguladiginiz detoks var mı
merhaba canım ben hiç detox yapmadım biraz detoxlara karşı biriyim o yüzden verecek bir tarifim yok ama arkadaşlar protein diyeti yapıyolar nebileyim ayran aşı prinç lapası vb gibi vicdan çorbası netten bakabilirsin.

Ooo çok iyi canım hadi bakalım inşallah 7 rakamları en kısa zamanda görürsün canim
Mende 112 ile yeni takımına geldim bu hafta 105 buseydi iyi gidiyor çok şükür canim
inşallah canım ya. valla bıktım artık 80 lerde gezmekten. 79 u ucundan göreyim zıplıycam valla
7 kilo çok iyi. devamı da gelir inşallah. bir 5 kilo bile çok farkediyor. çok şükür

inşallah canım ya. valla bıktım artık 80 lerde gezmekten. 79 u ucundan göreyim zıplıycam valla
7 kilo çok iyi. devamı da gelir inşallah. bir 5 kilo bile çok farkediyor. çok şükür

Canım benim daha sık gel istersen beraber takılırız inşallah en kısa zamanda görürsün kuzum 7

Zor ablam ya en deli zamanları hiç tinlamazlar.sadece senin oğlan değil ablam sokağa çıkıp baktığımda yeni nesil işi zor.her şey hormonlu bide fesfut çok yiyolar.bizimkiler bana çekerse fena

Sabah
2haslanmis yumurta
Peynir
Şekersiz cay

Ara
1kupa bitki cayi

Öyle
Bezelye yemeği
Yogurt

Akşam
1kase ezogelin çorbası
2 catal makarna

Koşuda
Sade türk kahvesi

Spor
200ip atlama
15dk yürüyüş
2litre su

Zor ablam ya en deli zamanları hiç tinlamazlar.sadece senin oğlan değil ablam sokağa çıkıp baktığımda yeni nesil işi zor.her şey hormonlu bide fesfut çok yiyolar.bizimkiler bana çekerse fena
habibecim eskiden çok yiyordu 127 kilo olmuştu şimdi aç geziyor ama gene veremiyor çünkü düzenli beslenmesi lazım spor yapması lazım ama totoyu kaldırmıyor pcden bide üniversitede okuyordu dışarda neyse bitti şükür sürekli kolay yemekler yediler.

Çok gecmis geçmiş olsun canm çocuklarla uğraşmak çok zor

Sabah
2haslanmis yumurta
Peynir
Şekersiz cay

Ara
1kupa bitki cayi

Öyle
Bezelye yemeği
Yogurt

Akşam
1kase ezogelin çorbası
2 catal makarna

Koşuda
Sade türk kahvesi

Spor
200ip atlama
15dk yürüyüş
2litre su
habibecim menüne yorum yapayım akşam hafif yedim sanıyorsun ya yaptığın hata çorba ekmek yerine geçiyor bütün gün ekmek yememişsin ama akşam 3 dilimi yemişsin karbonhitratı akşama dayamışsın öğleyle akşamı yer değiştirsen gün içinde daha dengeli beslenmiş olurdun yakmanda kolay olurdu.

Öyle ablam haklısın bende ogrenciligimden biliyorum.Bende kiloluydum hep istemiyor demekki daha zorluk cekmiyo hep gider zannediyordur babaannem çok kiloluydu ona uygun tabut bulamadık özel yaptırdık 10 kişi çok zor taşıdı.insan yükü ağır ablam zamanla daha iyi anlıyor insan

Teşekkür ederim ablam.hatami duzelticem.ben ilk defa diyet yapiyom ablam yapmam bir daha da en fazla öyle acikiyom ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…