neden saracım gene kim sinirlerini bozduBen evde sinir harbi yaşıyorum canım
canım benim hoşbuldumsende benim için öylesin saolasın. nasılsın görüşmeyeli kaç kilo verdin?
ben bir türlü toparlayamamıştım biliyorsun. sonra işim çıktı 2 aylık falan bir ara verdim. tatil de yapmadım ama şimdi de motive şekilde geri geldim. 10 gün falan oldu. inşallah bu sefer başaracağım. bu hafta 1.4 kilo vermişim. artık vermem gerek bu kiloları
Ben evde sinir harbi yaşıyorum canım
merhaba canım ben hiç detox yapmadım biraz detoxlara karşı biriyim o yüzden verecek bir tarifim yok ama arkadaşlar protein diyeti yapıyolar nebileyim ayran aşı prinç lapası vb gibi vicdan çorbası netten bakabilirsin.Merhaba hanımlar ben biraz moral düşüklüğü yaşıyorum ya hedeflediğini kiloya ulaşamadım ve okul başladı neredeyse bildiğiniz ya da uyguladiginiz detoks var mı
Ooo çok iyi canım hadi bakalım inşallah 7 rakamları en kısa zamanda görürsün canim
inşallah canım ya. valla bıktım artık 80 lerde gezmekten. 79 u ucundan göreyim zıplıycam vallaMende 112 ile yeni takımına geldim bu hafta 105 buseydi iyi gidiyor çok şükür canim
inşallah canım ya. valla bıktım artık 80 lerde gezmekten. 79 u ucundan göreyim zıplıycam valla
7 kilo çok iyi. devamı da gelir inşallah. bir 5 kilo bile çok farkediyor. çok şükür
saoalasın sen de uğra takıma beklerim. bugün uğrama ama malum kapalıyızCanım benim daha sık gel istersen beraber takılırız inşallah en kısa zamanda görürsün kuzum 7
Zor ablam ya en deli zamanları hiç tinlamazlar.sadece senin oğlan değil ablam sokağa çıkıp baktığımda yeni nesil işi zor.her şey hormonlu bide fesfut çok yiyolar.bizimkiler bana çekerse fenabenimde oğlum kilolu sabah diyo staj bitsin eğer orda kilo veremessem gelince spora gidecem niye efendim askere gitmek için genetiği bana bezmiş keşke bezemeseydi ama tabi benimde hatalarım var yanlış dua ettim rabbim in dua kapıları açıkmış kabul ettiküçükken tabaklar havada uçuşuyordu yemek yesin de kilo alsın diye allahım dedim birgün bende yemek istesin açıktım diye keşke demeseymişim. şimdide insülin direnci var akşama kadar aç geziyor akşam yiyor benimle boyu 187 kilosuda 112 105 olursa askere gidiyormuş hele bakalım ne yapacak 20 senedir kilo versin diye yalvarıyorum.rabbim inşallah duyarda sağlığına kavuşur.
habibecim eskiden çok yiyordu 127 kilo olmuştu şimdi aç geziyor ama gene veremiyor çünkü düzenli beslenmesi lazım spor yapması lazım ama totoyu kaldırmıyor pcdenZor ablam ya en deli zamanları hiç tinlamazlar.sadece senin oğlan değil ablam sokağa çıkıp baktığımda yeni nesil işi zor.her şey hormonlu bide fesfut çok yiyolar.bizimkiler bana çekerse fena
Yazdığım mesaj gelmemiş
Dun bildirim yapamadim kilo 70.2
İşteyken oğlum düştü eşim şehir dışına çıkmıştı otobüsle iki çocukla hastaneye gittim mahvolduk şükür ki yavrumda birsey yokmuş bileğini oynatamiyor sonradan söyledi elini kesen şey demir mis bugün yine gideceğim galiba elini hiç kullanmiyor inşallah naz yapiyordir. ..şimdi eşimle evdelerde rahatim aklim onlarda olsa da. ..çocukla çalışmak çok zor gerçekten ...telefonu elime alsam onlarda istiyor burayi ihmal edisim ondan canlar
habibecim menüne yorum yapayım akşam hafif yedim sanıyorsun ya yaptığın hata çorba ekmek yerine geçiyor bütün gün ekmek yememişsin ama akşam 3 dilimi yemişsin karbonhitratı akşama dayamışsın öğleyle akşamı yer değiştirsen gün içinde daha dengeli beslenmiş olurdun yakmanda kolay olurdu.Sabah
2haslanmis yumurta
Peynir
Şekersiz cay
Ara
1kupa bitki cayi
Öyle
Bezelye yemeği
Yogurt
Akşam
1kase ezogelin çorbası
2 catal makarna
Koşuda
Sade türk kahvesi
Spor
200ip atlama
15dk yürüyüş
2litre su
Öyle ablam haklısın bende ogrenciligimden biliyorum.Bende kiloluydum hep istemiyor demekki daha zorluk cekmiyo hep gider zannediyordur babaannem çok kiloluydu ona uygun tabut bulamadık özel yaptırdık 10 kişi çok zor taşıdı.insan yükü ağır ablam zamanla daha iyi anlıyor insanhabibecim eskiden çok yiyordu 127 kilo olmuştu şimdi aç geziyor ama gene veremiyor çünkü düzenli beslenmesi lazım spor yapması lazım ama totoyu kaldırmıyor pcdenbide üniversitede okuyordu dışarda neyse bitti şükür sürekli kolay yemekler yediler.
Teşekkür ederim ablam.hatami duzelticem.ben ilk defa diyet yapiyom ablam yapmam bir daha da en fazla öyle acikiyom ben dehabibecim menüne yorum yapayım akşam hafif yedim sanıyorsun ya yaptığın hata çorba ekmek yerine geçiyor bütün gün ekmek yememişsin ama akşam 3 dilimi yemişsin karbonhitratı akşama dayamışsın öğleyle akşamı yer değiştirsen gün içinde daha dengeli beslenmiş olurdun yakmanda kolay olurdu.
Geçmiş olsun canımsol ayağımda bir süredir karıncalanma var nörolog baktı bişey bulamadı,şeker yüksekliğinden şüpheleniyorum,ailede var çünkü,ayağım yüzünden rahat spor yapamıyorum tabi üzerindeki ağırlık da çok
Bikac arkadaşımız ayran aşı detoksu yapıyor canım, sende katılMerhaba hanımlar ben biraz moral düşüklüğü yaşıyorum ya hedeflediğini kiloya ulaşamadım ve okul başladı neredeyse bildiğiniz ya da uyguladiginiz detoks var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?