dur ben yapam menüne yorumDünki menüm
Sabah
Az peynir
Sonra
1 tn ceviz kadar peynirli sandöviç pogaça oğlanın okuldaydım
Sonra
1 yr. Koçan mısar
Akşam
Yr. Tabak bol kıymalı pattis .
Dengesiz zorla yenilen yemekler
1 saat yürüyüş
2 lt su
Yazdım yav
ben sana sorayım hani menün nerede
Doğru söze ne denirdur ben yapam menüne yorummortin olmasamda ... ım efendim gı değeri yüksek beslenmişsinki sen bunlara dikkat ederdin aebenim ama hep dışarda olduğun için afettim zaten hep acsın yemek ye lütfen bünyen zayıf düşecek
Fulyam seni sıkı yönetime almak lazım
günaydın canımdeğil mi ama 70 ler bana gelmeli artık
neden saracım gene kim sinirlerini bozdu
Ooo çok iyi canım hadi bakalım inşallah 7 rakamları en kısa zamanda görürsün canim
Mende 112 ile yeni takımına geldim bu hafta 105 buseydi iyi gidiyor çok şükür canim
Hayırdır canım yaa
Yine yeğenleri mi geldi daha kendini yeni toparladın kıyamam canım kankime
Saracım sayılı gün çabuk geçermiş öyle düşün ve sabret .Malum kişiler canım kim olacak bu kız evine gidene kadar rahat yok gibi
Aynen canım ooof ooof
saracım hafta sonları ailen yakında değilmi onlara gitsen sadece bir düşünce benimkisi biraz ordan uzaklaşmış olacaksın.Malum kişiler canım kim olacak bu kız evine gidene kadar rahat yok gibi
Aynen canım ooof ooof
saracım hafta sonları ailen yakında değilmi onlara gitsen sadece bir düşünce benimkisi biraz ordan uzaklaşmış olacaksın.
Saracım sayılı gün çabuk geçermiş öyle düşün ve sabret .
Rabbım sabredenlerle beraberdir
Derdim var diye sanma sendeki derdi nimet sayanlar var demiş celaleddin rumi
Bazanda uzak olmaları daha iyi, seni bu şekilde görmeleri ,taraf olmaları eşinle daha farklı sorun yaratabilirdi ..Malesef canım ailem İstanbulda keşke yakın olaydım daha ne isterdim Allahtan
Seni seviyomAy şu iki bacı varya diviyle gezegen hiç bişi yazmayıpta öyle beğeni basıyorlarya ,bak gelip bende size basıcam ha yazın uleyyynnn
sen zati 1. Sin AMA SONDANSeni seviyom
Kaptanı seviyom
Bütün arkadaşlarımı seviyom
Takımımı seviyom.
Herkese başarılar dilerim.
Birinci ben olacamnasıl olacaksa
Teli arada çocuklara kaptiriyom.
Fırsat buldukça okuyup beğeni bırakıyom
Bu hafta beni böyle idare edin olurmu
ozaman arkadaşlarınla plan yap dışarı çık saracım biraz uzaklaş seni bukadar etkilo ve üzüyor kendine zarar veriyorsun.Biliyorum canım inanki çok sabırlıyım ama ne zaman gideceği belli değil belli bir gün olsa katlanması kolay olurdu
Varmı senden başka kilo alıp gelenHadi ordan
Saram bak bu tavsiye gerçekten işe yarıyorozaman arkadaşlarınla plan yap dışarı çık saracım biraz uzaklaş seni bukadar etkilo ve üzüyor kendine zarar veriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?