Bazanda uzak olmaları daha iyi, seni bu şekilde görmeleri ,taraf olmaları eşinle daha farklı sorun yaratabilirdi ..
YokmuVarmı senden başka kilo alıp gelen
Sen nasıl mutlu olacaksan ona göre plan yap canımBelkide canım bilemiyorum
SaaaayyyyYokmu
Bak sayarım
Derdim var diye sanma sendeki derdi nimet sayanlar varne güzel söylemiş evet bazen şükretmeyi unutyoruz.
ozaman arkadaşlarınla plan yap dışarı çık saracım biraz uzaklaş seni bukadar etkilo ve üzüyor kendine zarar veriyorsun.
Saram bak bu tavsiye gerçekten işe yarıyor
Sen nasıl mutlu olacaksan ona göre plan yap canım
Bak yaa arkadaşlarımı bana takacak.Saaaayyyy
Antepia27 senin tartı ne alemde
Valla şükrediyorum okadar zor zamanlar geçirdim evladımı kaybettim yinede isyana düşmedim vardır bir hayır dedim ama artık dayanamıyorum
Bunu yapacam bende öyle düşündüm
Aynen canım iyi fikir
Öyle yapacam canım
Bak yaa arkadaşlarımı bana takacak.
Tekrar kilo alıp gelen arkadaşlar parmak kaldırın, ben saymayım aramız açılmasın
saracım senin duygularını inanki çok iyi anlıyorum rabbim kimseye çekemeyeceği yük vermez . o halde kalk giyin arkadaşında yoksa şuan için dışarı mağaza gezmeye git yada sahil yakınsa sahile in bir çay iç hadi canım lütfen.Valla şükrediyorum okadar zor zamanlar geçirdim evladımı kaybettim yinede isyana düşmedim vardır bir hayır dedim ama artık dayanamıyorum
Bunu yapacam bende öyle düşündüm
Aynen canım iyi fikir
Öyle yapacam canım
Ne politikacısın sen yaBak yaa arkadaşlarımı bana takacak.
Tekrar kilo alıp gelen arkadaşlar parmak kaldırın, ben saymayım aramız açılmasın
. O fatmam ayran aşı demek.
İnşallah bugun baskülde güzel rakamlar gelmiştir
Ayran aşı diyeti, özellikle bayanların tercih ettiği kısa vadeli bir diyet türüdür. Aslında diyetten ziyade belli bir süre mideyi ve bağırsakları detoksa sokmak diyebiliriz. En fazla iki üç gün süren bu diyeti uzun süre yapmamak gerekir. Ayran aşı diyeti yaptığınızda 2-3 gün içerisinde ortalama 1.200 gr kadar verebilirsiniz. Diyetteki mantık vücuda kalsiyum, karbonhidrat ve protein vererek yağların yakılmasını hedeflemektir. Diyet süreci başladığında midede var olan eski katı atıklarda azalacağından vücut ağırlığı düşecektir. Bakalım ne varmış bu diyetin içeriğinde.Ablam bu ayran asi nasıl yapılıyor bana anlatabilirmisin lütfen eğer ise yararsa bende yapsam
Bende çocukluğum bu hafta habibecim, büyük gece uyutmadı, sabahda erkenden kalktıGünaydın canlarim bir ben geç kalkiyom heralde
Ortim menulerimi hemen yazıyorumŞöyle hızlıca bi gdçmişe baktım birde yasemin menü vermiş .@ gezegen bacınında torunları gelmiş ee möniş kaptanımda zaten tatilde ohhh ne ala kimse menü vermemiş nerdeyse
Noldu zafer sarhoşumu olduk
BUGUN HERKESTEN MENÜ BEKLİYORUM BENİDE MUTLAKA ETİKETLEYİN !
Tamam ortim bundan sonra daha çok katılım yapmaya çalışacam
Uykusuz ve yorgun, sen nasılsın canımHerkese iyi pazarlar nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?