Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Özlemcim hoşgeldin canım tekrardan
hoşbuldum canım
Biliyorum canım inanki çok sabırlıyım ama ne zaman gideceği belli değil belli bir gün olsa katlanması kolay olurdu
Sara cım sorun ne bilmiyorum ama arkadaşların tavsiyelerine katılıyorum,herkesin her dönem farklı farklı imtihanı oluyor,imkanlar ölçüsünde sana iyi gelecek şeyleri yap,hiçbişey sonsuza dek sürmüyor
Derdim var diye sanma sendeki derdi nimet sayanlar var ne güzel söylemiş evet bazen şükretmeyi unutyoruz.
La Tahzen...hep gözlerim dolarak dinlerim..kolum kırıldı diye neden üzülürsün ey can,rabbim belki sana kanat takacak..şükür ve dua kalbe en iyi gelen şeyler
Bak yaa arkadaşlarımı bana takacak.
Tekrar kilo alıp gelen arkadaşlar parmak kaldırın, ben saymayım aramız açılmasın
ben
aynen katılıyorum

Ablam bu ayran asi nasıl yapılıyor bana anlatabilirmisin lütfen eğer ise yararsa bende yapsam
Habibem yasemin genel anlamda paylaşmış benim yaptıgımsa şöyle:

Göz kararı ıslattıgım hş. Nohut , aşurelik buğday, yeşil mercimek .
Bunları düdüklüde pişiriyorum.

Yerkende yogurt pul biber ve bazan nane ekliyorum.
Bazan mantı kıvamında bile oluyor üstüne su içiyorum , illa çorca gibi yapmıyorum yani ....

Salatalıkta yemiyorum ...

Kahvaltıyıda bu ka yaparım , genelde öğleden sonraya kadar çok doygunluk gelmiyor acıktıkça yiyorum 3-5 kere , sonra akşam doygunlugu geliyor yemiyorum .

Bol suyuda unutmamak lazım ,0 tuz ama

Vucudun su durumuna göre ilk gün en az 500 en çok 1,5 vermişliğim var
Tek gün yaparım ben ..

Ablam gezegen senin açılma payınıda kendi aldıgı için sen sönük kalmışsın anladım
Yaz sen açılırsın

Menülerine gelince. Az yiyorsun ama karbon agırlıklı biraz proteine agırlık vermelisin neyseki sporla gemi yürüyor

La tahzen ...

Bugunlerde en çok okudugum dinlediğim şiir...
https://www.google.com.tr/url?q=htt...COUQtwIICzAA&usg=AOvVaw3ViYS8XyPR76tneZg0qQ6k

Benimkinden tek farkı aşurelik buğday yerine kuru fasulye nane yerinede maydanoz ve dereotu katıyorum

Sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun çıktım dışarı gezdim dolaştım temiz hava iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…