Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şey yememişsin gülüm bence güzel bir menü olmuş ayriyeten o biber dolmasından bir tanede bana göndersen iyiydi

Çok şey yememişsin gülüm bence güzel bir menü olmuş ayriyeten o biber dolmasından bir tanede bana göndersen iyiydi
çok severim valla yerkende aklıma geldin sende seviyorsun canım dolmayı biliyom . 5tane bile yerdim küçüklerden aldım zaten tabi yemedim. menüyü yazarken birden çok geldi yediklerim gözüme.
saracım haşimato değişik bir hastalık dışardan baktımı sağlıklısın ama yiyip bitiriyor seni çünkü orkestra şefi yanlış komut veriyor

Afiyet şifa olsun canım
Çok seviyorum dolmayı sarmayı biber patlıcan kabak kuru sebzelerle hatta kabak çiçeğiyle bile çok seviyorum zeytinyağlı etli kuşbaşılı tavuk etli hepsini severim övünmek gibi olmasın çokda güzel yaparım sarmayıda lahanayla pazı yaprağıyla asma yaprağıyla fındık yaprağıyla kara lahanayla yaparım ama ençok asma ve pazı yaprağını severim
Dolmaya ilgili ne çok konuştum dimi 
Orkestra şefi yanlış komut veriyor o orkestra şefinin ümüğünü sıkmak gerek

bende bende çok severim etli diye kimse yemek istemiyor ama benim için dolma olması yeterli dediğin gibi zeytinyağlı etli farketmezneden olduğununda önemi yok pazı lahana asma yaprağı vsvs

yeni listen bunu saracım bugünmü böyleydi ? yağsız salata önermem hep diyetlerde yağsız salata denir ama yağsız olmaz çünkü içindeki vitamini almak için yağ gerekir tabi abartmadan miktarına göre bir tatlı kaşığı dök derim.
bide şöyle düşünmek gerekiyor canan karatay diyor ya arabanın çalışması için yağ gerekiyor yani enerji bence de bir miktar dökülmelisin.

İşi kolaylamışsın hemşerim , güle güle otur canım ...

Pazartesi ve cuma kilo bildirimimiz hemşerim hele listede olunca sorumluluk daha bir artıyor

Bu arada geçen cuma 1. Olduk
MAŞAALLAH hemşom daha dikkatli olucam INŞAALLAH bu ara çok yoğunluğum vardı teli elime alamadım takımıda zorda bıraktım neyse ki birinci olmuşuz

Taşınmak kadar zor bişey yok ablam ya nasıl zor bide tek başına her yere iştir neyse ki ALLAH'IN izniyle ufak tefek işlerim kaldı darısı başına ablam

Yeni listem bu değil canım bugün sabah erkenden dışarıda olduğumdan evden kahvaltı yapmadan çıktım saat 10 gibi en iyisi çorba içeyim dedim yanınada yeşillik olsun diye salata koydurdum esas menüm yarın başlıyacak
Salataya yağ koymamamı diyetisyen istedi yoksa ben koyardım canım yağı yemekten alıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…