Bende yapmak istiyorum kankim bu ara
Saldım sanki biraz
Beni aramiyon yanii
oy dolma istiyom bennnnnnnnAfiyet şifa olsun canım
Çok seviyorum dolmayı sarmayı biber patlıcan kabak kuru sebzelerle hatta kabak çiçeğiyle bile çok seviyorum zeytinyağlı etli kuşbaşılı tavuk etli hepsini severim övünmek gibi olmasın çokda güzel yaparım sarmayıda lahanayla pazı yaprağıyla asma yaprağıyla fındık yaprağıyla kara lahanayla yaparım ama ençok asma ve pazı yaprağını severim
Dolmaya ilgili ne çok konuştum dimi 
Orkestra şefi yanlış komut veriyor o orkestra şefinin ümüğünü sıkmak gerek
anladım saracım sonuçta bunun eğitimi almış insanlar elbette bildikleri vardır.Yeni listem bu değil canım bugün sabah erkenden dışarıda olduğumdan evden kahvaltı etmeden çıktım saat 10 gibi en iyisi çorba içeyim dedim yanınada yeşillik olsun diye salata koydurdum esas menüm yarın başlıyacak
Salataya yağ koymamı diyetisyen istedi yoksa ben koyardım canım yağı yemekten alıyorum canım
Kolay gelsin afiyet olsun canımslm hayırlı akşamlar hanımlar umarım herkes iyidir?
Sarayca canım ben sabah biraz erken gittim bugün acil ameliyat vardı gün içindede yogundum mesai çıkışındada acil vaka gelince 6da eve geldim.yemek ortalığı topladım ahanda şimdi çayımı aldım oturdum.
@gamze21 kız ne kıskanıyon bizisenin yerin ayrı benimki ayrı biz reelden arkadaştık ah gitti bıraktı beni saraycam
sara_28 canım diyetisyene gitmişssin sudan gitti diyede üzülmüşsün canım yağdan vermeni beklemen yanlış olurdu çünkü bir detox yapılan bütün detoxlardaki amaç yağdan değil sudan kayıptır birazda diyetisyenler bunu hastanın pardon hasta demeyelim danışanlarını mutlu etmek için verirler.bundan mutsuz olma bide haşimato hastaları gluten hassaiyeti olduğu için çok ödem tutar.
@mavili38 canım geçmiş olsun deprem sesi gerçekten çok korkutucu rabbim beterinden korusun.
@Miyaww_ yeniden hgdin ben tanımasamda takımdaki eski arkadaşlar tanıyor seni ve sevilen birisin belli yeniden aramızda görmek güzel hgdin
@guziss35 sende hgdin arkadaşım.
şimdi kaptan gelip kafa kırmadan dagilalimmmm benceBendeeeee
etipufum ne yapmış bugün çoçuklar hele anlat bakim bakıcıyla.şimdi kaptan gelip kafa kırmadan dagilalimmmm bence
Aminnn ablam cümlemizin INŞAALLAHağız tadıyla oturmayı nasip etsin kuzum
AminnnSağol canım sende sağlıkla huzurla mutlulukla otur evinde
1 saat Zumba, su 2 bucuk ltMenum:
Sabah09.00
1 kupa kahve sutlu
Kahvalti:10.15
2 catal sucuk
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim ekmek
Oglen: 13.45
1 kase corba
1 kase yogurt
Aksam yemegi: 16.15
1 kase ispanak corbasi
1 yesil dolma
Su
Son arada cay icerim heral
Toplam su: 2ye tamamlicam
Spor: zumbaya gidecem aksama gunceller yazarim
Cok hoşsun saramHaşimatoluların ortak özelliği dolma sevmeleriymiş
Akşam uğramasaydın seni de arayacaktı gözlerim
Aman kankim son iki gün menülere dikkat edelim. Yoksaolur
Yeni tasinan arkadaslar gule gule saglikla oturun insallah.Bende bugun yavas yavas toplanmaya basladim.Oyle gozumde buyuyor ki anlatamam.Allah dan zamanim cok Kasim ayinda tasinacaz
Bu günkü Menü
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Öğlen
Sut ve yulaf ezmesi
2 ceviz
Akşam
2 yumurta 2 kaşık yulaf kepeği ile omlet
Peynir
Domates
Yarım armut
1 avuç kadar üzüm ( Akşam aşırı açlık vardı ancak bastirabildim)
Su 1.5 lt
Spor yine yok. Halimde yok yapacak.
Bugun neler yemisim
Sabah 1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
Ogle : 2 tavuk baget
Yogurt
Ara : 3 tane murdum erigi
Aksam : 1 tabak yogurtlu kabak sote
Su : 1,5 lt Spor : 8565 adim
Yarim saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?