- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
aylinim sen nere gidiyon?Menu vermeyenler var yine.Ya Habibi de yok ortalarda
oy dolma istiyom bennnnnnnn
Bence dayak istiyorsunuz sizBendeeeee
Elimde sise girip cikip ictim.O odadan o odaya gezdirdim.Hatta bi ara kaybettim sisemiÇok güzel bir menü canım suyun biraz az ama sporun çok iyi
saracım 80 kiloya düştünmü platese gitmeni tavsiye ederim özellikle aletli plates çok iyi sıkılaşma sağlıyor benimde imkanım olsa burda gidecem ama burda malesef aletli plates yapan bir merkez yok.Kızlar pilates bantları aldım kollarımdaki sarkmaları giderip sıkılaşmak için inşallah ameliyata gerek kalmadan kollarım sıkılaşır
Elimde sise girip cikip ictim.O odadan o odaya gezdirdim.Hatta bi ara kaybettim sisemiAma yine 1.5 lt.Yarin her odaya bir sise koycam.Belki 2 lt icerim o zaman
Ohh ne guzel.Bi de tembelim diyon.Hem ise git,isten gel yuruyus yap.Masallah sana yasminimbende yürüyüşümü yaptım çok şükür
saracım 80 kiloya düştünmü platese gitmeni tavsiye ederim özellikle aletli plates çok iyi sıkılaşma sağlıyor benimde imkanım olsa burda gidecem ama burda malesef aletli plates yapan bir merkez yok.
aylinim ilaç bayağı fayda etti ağrılarım azaldı yarın kontrolüm var sabah gidecem ağrım olmayınca herşeyi yaparımOhh ne guzel.Bi de tembelim diyon.Hem ise git,isten gel yuruyus yap.Masallah sana yasminim
Sporla düzelir toplar. Ne ameliyatı ayol, ne gerek var.Burada da varmı ben bi araştırayım varsa giderim kollarımı çok kafaya takıyorum bugünlerde bugünde diyetisyenim 70 kiloya düşünce ameliyatla aldırırsın dedi iyice canım sıkıldı
Bence dayak istiyorsunuz siz
çokmu sarkma varki ? ben 20 kilo verdim hiç sarkma olmadı .Burada da varmı ben bi araştırayım varsa giderim kollarımı çok kafaya takıyorum bugünlerde bugünde diyetisyenim 70 kiloya düşünce ameliyatla aldırırsın dedi iyice canım sıkıldı
Yarin oyle yapicam.Napiyim kiz,ev hanimi olunca,bide ev topluyo olunca evin icinde atli karinca gibi oldumOdalara şişemi koyuyonolsun su içde nasıl içersen iç canım benim
Sporla düzelir toplar. Ne ameliyatı ayol, ne gerek var.
Yarin oyle yapicam.Napiyim kiz,ev hanimi olunca,bide ev topluyo olunca evin icinde atli karinca gibi oldumSu sisemi kaybediyom.Her odaya koyarsam surekli su icmis olurum.Arayip durmam en azindan
Eyvah kaptanım geldi hoşgeldin Ayşecimbiz şey ımmmm hık mık dolmada neymiş tarçınlı zencefilli su istiyoruz aslında da bunlar hep şeker düşmesinden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?