Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım

Kahvaltı

2 yumurtadan omlet, 1 yk yulaf ekledim
Kk beyaz peynir
Domates
Maydanoz
2 zeytin
Yeşil çay

ara
2 taze incir

öğlen/ara bir oldu denizdeydim

Sade filtre kahve
6-7 tane çiğ badem
1 muz

akşam

1 tabak etli türlü
1 kase yoğurt/zerdeçal ekledim

Ara

1 ananaslı aktivia

2,5 litre su

spor : 40 dk yüzme
15 dk suda hareket

Nereye gidiyorsunuz canım il dışımı il içimi
Belli degil dersem cok komik olucak.Ama gercekten belli degil.Esime Yalovadan mudurluk teklifi geldi.Ordan haber gelirse oraya.Oglum dgs sinavina girdi,konya disi olursa onun yaninada gidebiliriz.Ama esim kesinlikle Konyada kalmak istemiyor.Bide Konyali olan o.Ev sahibine de en gec Kasim ayinda cikicaz dedik.1 yildir cikmamizi bekliyor.Oglunu oturtucakmis.Belirsizlik cok kotu

Hmmmm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun

benim eşimde kendi memleketinde kalmak istemeyip gitmek istese benden mutlusu olmazdı valla evi üç güne paketlerdim

Burada da varmı ben bi araştırayım varsa giderim kollarımı çok kafaya takıyorum bugünlerde bugünde diyetisyenim 70 kiloya düşünce ameliyatla aldırırsın dedi iyice canım sıkıldı
Benim halimi hic gormeyin.Heryerim estetiklik.70 kilo verince boyle olmasi cok normal .O kadar da spor,aerobik,plates ... neler yaptim.Anca bu kadar sıkısti.Saram vucut kendini 2 yilda ancak toplarmis..Dr um oyle soylemisti.Kendine dert etme ve acele etme.Zamanla toplar vucudun cnm.
Sen kac kilo ile basladin bi tanem.70 kilo olunca kac kilo vermis olucan onu merak ettim.

Sendede sarkma oldumu diye soracaktım ki yazmışsın canım ben 110 kiloyla başladım şimdi 92.8 im

Sendede sarkma oldumu diye soracaktım ki yazmışsın canım ben 110 kiloyla başladım şimdi 92.8 im
Herkes hic sarkman olmamis diyor aslinda.Ama ozellikle gobek ve meme kesinlikle estetik istiyor.Gobegim sonmus balon gibi.Hele 60 kiloyken daha da berbatti.Nisan da her iki bolgeden de estetik olucaktim ki Mart sonu dr um istifa etmis.Baska iyi bir dr da bulamadim.5-10 kilo arasinda deri cikiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…