Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hmmmm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun

benim eşimde kendi memleketinde kalmak istemeyip gitmek istese benden mutlusu olmazdı valla evi üç güne paketlerdim
Amin saram.Bende Konyada kalmak istemiyorum.Biktim akrabalarindan.O kadar gorgusuz,karaktersizler ki.Esimin yigeni demis ki: Herkes amcami yedi birazda ben yiyeyim demis.Maddi anlamda.Bu kadar karaktersizler yani.Emekli oldu hala ev alamadik kirada oturuyoruz.Neyse basinizi agrittim kusura bakmayin.Kendimi kaptirmisim

Hele sukurnbuldum tarifi ama internetten buldum onu yaptim nohutu felan hasladim bile simdi, onda salatalik tuz ve fasulye yok, koymadim. Acaba 100 gr pismis nohutmu,

Internetteki buldugum tarif: 8 kaşik nohut, 8 kaşik bulgur 8 kaşik yesil mercimek, bunlari haslayip az yagli 1000gr yogurt ve 1 lt suyla karistirip icirtiyor 2 veya 3 saatte bir ve kahvaltisi yumurta vs vs vs diyor.

Ama bakliyatlar psitikce cogaldi, o kadari fazla degilmi ya, yersem catlarim aksamleyin heralde. yoksa pismismi 8 kaşik acaba anlamadim.

Önce şu baş ağrıtma olayını söyleyim benim başım ağrımıyor canım ayrıca aynı dertten muzdaripmişiz sen kurtuluyorsun darısı benim başıma eşin nasıl karar verdi gitmeye

Tatlım ben hepsinden altı kaşık koydum buna rağmen bir tencereyi iki gün yedim çok bereketli ve tok tuttuğu için fazla yemek istemiyorsun birde ben aşurelik buğday yerine kuru fasulye koydum salatalığıda altı tane değil iki tane koydum ama ben günlük yapıyordum
Ve bu yaptığını dörde bölüp öğlende ve sonrasında iki üç saat arayla tüketeceksin

zehracım o miktar 3günlük olması lazım ben hiç yapmadım bana bakliyat dokunuyor o yüzden bu tür detoxlar yapmıyom. en doğrusunu sara fatma bilir sarayca aebende yapar

Tamam anladim, pisince cogaldi mashallah gozum korktu bi an cok geldi, bende kardesimle paylasim yarindan yine yaparim taze

ah aylin başımı agrıttın bidaha yazmadeli kız bunda başağrıtacak nevarhepimiz buna benzer sıkıntılarımız oluyor nevar bunda.

Önce şu baş ağrıtma olayını söyleyim benim başım ağrımıyor canım ayrıca aynı dertten muzdaripmişiz sen kurtuluyorsun darısı benim başıma eşin nasıl karar verdi gitmeye
Aslinda sizlerin yazdigi seylerden benim de hic basim agrimiyor.Ama bazi kisileri sıkmıs olabilirim diye dusunmustum.
Hayir ve yok kelimesini kullanamadigi icin hep somürduler.Isleri gorulene kadar.Isleri bitiyo hic arayip da amca dayi nasilsin diye soran yok diye cok kiziyo.8 yildir burdayiz ve esim artik biktim dedi sonunda.8 yilda ancak anlayabildi.
Insallah sende kurtulursun canim.Esininde akrabalarina yigenlerine cok duskun oldugunu biliyorum.Umarim tez zamanda Allah aklini basina getirir.

Amin canım inşallah biliyormusun aynı durumları yaşıyormuşuz ama benim eşimin anlaması için ne gerekli bilmiyorum Allahım hayırlı bir sebeple bizimde tayinimizi çıkarsa buralardan

Kahvaltı
5 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı cornflakes

Akşam üzeri
1 kase mercimek çorbası
1.5 lahmacun
1 bardak ayran

omadııı lahmacun

ne

Ne ettin kız kafam bulandi
Bide hizli hızlı okudum yazdiklarini

bu ara tromboline taktım ev spor aletleriyle doldu tabi yapan yok spor merkezi açacam yakında kocamda atacak evden

Trambolin mı alcan eve uctun mu kız

Senin durumlar baya fena canım
Allah yardım etsin

Daha

Fena menü değil canım üzüm olmasa iyi hatta.
Suyu 2 lt çıkar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…