Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sarilasim geldi sana, bencede saglikta calismak dunyanin en guzel meslegi, insanlari mutlu gormek insana harika bir duygu veriyor

Saram nerde bugun gelmemiş ?

Gezegen bacım torunlar ne vakit gidiyor?

Sen yok. ben yok , moniş yok bu kıslar menü neyin vermemiş , yarın bi kilo vermeden gelin napıyoz sizi bakimm
(bunlar bizim kizlar) konvoy halinde kaciyoruz

(bunlarda moni, aeben, gezegenfeza)

Emojilerle cuma gununu anlattim kisaca

Yahu ben yemelere doyamam ayran aşını ama ben sizler gibi yapmıyorum mantı gibi koyu ve yiyeceğim zaman yogurdu ekliyorum bazan sıcakta yiyorum . Çok leziz bana göre

gezegenfeza bacım ne zaman geliyor kızın torunlar hasret bıraktı seni bizetelinide çabuk yaptır .menü bekliyoz.
Cumartesi akşam gidecek torunlar. Ve cumartesi öğlen evi boyayamaya başlıyoruz. Yani acaip işim olacak. Telefonu dün götüremedik, dün akşamdan beri iyi, bakalim bidaha ne zaman takılacak

Saram nerde bugun gelmemiş ?

Gezegen bacım torunlar ne vakit gidiyor?

Sen yok. ben yok , moniş yok bu kıslar menü neyin vermemiş , yarın bi kilo vermeden gelin napıyoz sizi bakimm
Haklısın, gözümden kaçmıyorda, uzun uzun yazacak vaktim olmuyor.
Cumartesi, pazar evi boyatacaz, cumartesi akşama civcivlerim gidecek, pazar düğün var. 2 günde bitmezse hafta ortası boyaya devam edilecek. Çok iş var çook kim yapacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…