hoş bulduk canımmGüziş , ezgi osman tekrardan hoşgeldiniz
Sarilasim geldi sana, bencede saglikta calismak dunyanin en guzel meslegi, insanlari mutlu gormek insana harika bir duygu veriyorevet bazen hastalara herzaman yaptığımız şeyler hastaların hafızasına kazınıyor asla unutmuyor. 15sene önce bir hastaya elini tutup tm ben yanındayım demişim 15sene sonra dolmuşun içinde bana sarılıyor yanındakilere beni anlatıyor dolmuş bizi dinliyor okadar utanmıştımki . ama ben hatırlamıyom bile çünkü o yaptığım normal sıradan bişey benim için çünkü o an empatı yapıyorsun hastanın yerine koyuyorsun kendini ama sonra hastayı bile unutuyorsun.tayinim çıktığında vedalaşırken kaç kişi yasemin abla sezaryanıma gelmiştin işte şöle böyle asla unutmayacağız demişlerdi ne mutlu bana. sağlıkta çalışmak hengi işi yaparsan yap vicdan işi hep vicdanımla çalıştım çok şükür rabbim vicdanı hep taze tutsun inş.
Saram nerde bugun gelmemiş ?
Gezegen bacım torunlar ne vakit gidiyor?
Sen yok. ben yok , moniş yok bu kıslar menü neyin vermemiş , yarın bi kilo vermeden gelin napıyoz sizi bakimm
Güzel özet olmuş zehracım(bunlar bizim kizlar) konvoy halinde kaciyoruz
(bunlarda moni, aeben, gezegenfeza)
Emojilerle cuma gununu anlattim kisaca
Yahu ben yemelere doyamam ayran aşını ama ben sizler gibi yapmıyorum mantı gibi koyu ve yiyeceğim zaman yogurdu ekliyorum bazan sıcakta yiyorum . Çok leziz bana göreDunki carsamba menum:
Ayran aşi diyeti yaptigim icin 2 saatte bir yedim, icim disima ciktiBugun yapmicam o yuzden.
Su 2 bucuk litre
Spor:1 saat yurume bandi, bundan ayri toplam adim: 7840
Ve 15 dkk evde oyun havalari
moni
aeben
gezegenfeza
Oyle olurmuki, pisirsem sicak sicak. Bide 2 saatte bir cok yaaYahu ben yemelere doyamam ayran aşını ama ben sizler gibi yapmıyorum mantı gibi koyu ve yiyeceğim zaman yogurdu ekliyorum bazan sıcakta yiyorum . Çok leziz bana göre
Cumartesi akşam gidecek torunlar. Ve cumartesi öğlen evi boyayamaya başlıyoruz. Yani acaip işim olacak. Telefonu dün götüremedik, dün akşamdan beri iyi, bakalim bidaha ne zaman takılacakgezegenfeza bacım ne zaman geliyor kızın torunlar hasret bıraktı seni bize telinide çabuk yaptır . menü bekliyoz.
Aç kalma tatlım, dengeli ve hafif yeGünaydın kızLar bu sabah tartildi 200 gram vermişim bugün daha fazla aç kalarak daha çok verecem bide çıkıp kendime yulaf alacam kullanan kızlar faydasını nasıl goruyorsunux
Haklısın, gözümden kaçmıyorda, uzun uzun yazacak vaktim olmuyor.Saram nerde bugun gelmemiş ?
Gezegen bacım torunlar ne vakit gidiyor?
Sen yok. ben yok , moniş yok bu kıslar menü neyin vermemiş , yarın bi kilo vermeden gelin napıyoz sizi bakimm
(bunlar bizim kizlar) konvoy halinde kaciyoruz
(bunlarda moni, aeben, gezegenfeza)
Emojilerle cuma gununu anlattim kisaca
Sende mi yeniden başladın diyetege
geldim geldimm
aynen canım tekrar döndümSende mi yeniden başladın diyete
Zaten saat 8 le 5 arası ıkı saatte bir yiyorum ama 5 yen sonra çok acikiyorunAç kalma tatlım, dengeli ve hafif ye
Ne zamandan beri yoktun sende mi ara verdin kilo aldın mı sendeaynen canım tekrar döndüm
canım ben ev taşı falan derken bıraktım bide bazı sıkıntılı olaylar yaşadık o sıra baya saldım kendimi kilo aldım 14 ağustosta 80 kiloydum şimdi 76,9 a düştümNe zamandan beri yoktun sende mi ara verdin kilo aldın mı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?