- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Özlem bacım 10 puan
ne mutlu sana,insanla muhatap olan tüm mesleklerde olması gereken bu aslında,vicdan,hakkaniyet,alçakgönüllülük..yardım ettiğinde,çözüm bulduğunda içine dolan huzur ve aldığın dua,teşekkür de sana bonus oluyordur,gel bi sarılayımevet bazen hastalara herzaman yaptığımız şeyler hastaların hafızasına kazınıyor asla unutmuyor. 15sene önce bir hastaya elini tutup tm ben yanındayım demişim 15sene sonra dolmuşun içinde bana sarılıyor yanındakilere beni anlatıyor dolmuş bizi dinliyor okadar utanmıştımki . ama ben hatırlamıyom bile çünkü o yaptığım normal sıradan bişey benim için çünkü o an empatı yapıyorsun hastanın yerine koyuyorsun kendini ama sonra hastayı bile unutuyorsun.tayinim çıktığında vedalaşırken kaç kişi yasemin abla sezaryanıma gelmiştin işte şöle böyle asla unutmayacağız demişlerdi ne mutlu bana. sağlıkta çalışmak hengi işi yaparsan yap vicdan işi hep vicdanımla çalıştım çok şükür rabbim vicdanı hep taze tutsun inş.
kolay gelsin canımHaklısın, gözümden kaçmıyorda, uzun uzun yazacak vaktim olmuyor.
Cumartesi, pazar evi boyatacaz, cumartesi akşama civcivlerim gidecek, pazar düğün var. 2 günde bitmezse hafta ortası boyaya devam edilecek. Çok iş var çookkim yapacaksa
evet bazen hastalara herzaman yaptığımız şeyler hastaların hafızasına kazınıyor asla unutmuyor. 15sene önce bir hastaya elini tutup tm ben yanındayım demişim 15sene sonra dolmuşun içinde bana sarılıyor yanındakilere beni anlatıyor dolmuş bizi dinliyor okadar utanmıştımki . ama ben hatırlamıyom bile çünkü o yaptığım normal sıradan bişey benim için çünkü o an empatı yapıyorsun hastanın yerine koyuyorsun kendini ama sonra hastayı bile unutuyorsun.tayinim çıktığında vedalaşırken kaç kişi yasemin abla sezaryanıma gelmiştin işte şöle böyle asla unutmayacağız demişlerdi ne mutlu bana. sağlıkta çalışmak hengi işi yaparsan yap vicdan işi hep vicdanımla çalıştım çok şükür rabbim vicdanı hep taze tutsun inş.
Ilk gunaydini saram derdi.Bugun gecikti
Menülere puan vereyim dedim ama gene çok bir menü göremedim
Bugun hepinizden menü bekliyorum arkadaşlar
Saram nerde bugun gelmemiş ?
Gezegen bacım torunlar ne vakit gidiyor?
Sen yok. ben yok , moniş yok bu kıslar menü neyin vermemiş , yarın bi kilo vermeden gelin napıyoz sizi bakimm
Bu arada saram sabah begeni yapmış ama yazmamış.
Yahu ben yemelere doyamam ayran aşını ama ben sizler gibi yapmıyorum mantı gibi koyu ve yiyeceğim zaman yogurdu ekliyorum bazan sıcakta yiyorum . Çok leziz bana göre
Bende bugun lapa yapıyorum.
Oyle olurmuki, pisirsem sicak sicak. Bide 2 saatte bir cok yaa
Haklısın, gözümden kaçmıyorda, uzun uzun yazacak vaktim olmuyor.
Cumartesi, pazar evi boyatacaz, cumartesi akşama civcivlerim gidecek, pazar düğün var. 2 günde bitmezse hafta ortası boyaya devam edilecek. Çok iş var çookkim yapacaksa
Bende diyeti bırakmadan önde 71 . Bile gördüm diyeti bıraktım tekrar 75 i gördüm.canım ben ev taşı falan derken bıraktım bide bazı sıkıntılı olaylar yaşadık o sıra baya saldım kendimi kilo aldım 14 ağustosta 80 kiloydum şimdi 76,9 a düştüm
Sporun suyun tamsa 10 puan saram
Demekki yanlış yiyorsun. Nette tok tutan yiyecekleri araştır, bi dene bakıyımZaten saat 8 le 5 arası ıkı saatte bir yiyorum ama 5 yen sonra çok acikiyorun
Ben açıktıkça yerim saatde tutmam.Oyle olurmuki, pisirsem sicak sicak. Bide 2 saatte bir cok yaa
Ara öğün yaparak kilo vermiştim diyeti bırakınca ara ogunude bıraktım ben yukarı soruyorum kullanan varmı tadı guzelmi nasıl yiyebilirimDemekki yanlış yiyorsun. Nette tok tutan yiyecekleri araştır, bi dene bakıyım
Teşekkür ederim
ne mutlu sana,insanla muhatap olan tüm mesleklerde olması gereken bu aslında,vicdan,hakkaniyet,alçakgönüllülük..yardım ettiğinde,çözüm bulduğunda içine dolan huzur ve aldığın dua,teşekkür de sana bonus oluyordur,gel bi sarılayım
kolay gelsin canım
Ahaha(bunlar bizim kizlar) konvoy halinde kaciyoruz
(bunlarda moni, aeben, gezegenfeza)
Emojilerle cuma gununu anlattim kisaca
Allah kolaylık versin gülümHaklısın, gözümden kaçmıyorda, uzun uzun yazacak vaktim olmuyor.
Sağol canım, senin işin daha uzun sürer gibiben burdan bile tatlığını iyiliğini hissediyorum reeldeki insanların seni sevmesi çok normal
evet canım sabah bir ara baktım hemen çıktım çünkü geç kalmıştım işe
benim menüme puan vermiyosun ama
canııııımbu sabah geç uyandım kalktım kahvaltıydı spordu derken buraya yazamadım kahvaltı ederken baktım bi kaç beğeni yaptım çıktım
evet canım yukarda yazdım nedenini
bende çok sevdim sadece tuzu eksikti çok az tuz atılırsa çok lezzetli bir yemek
afiyet olsun canım pirinç lapasımı yapıyorsun
iki saatte bir değil sabah kahvaltını güzelce yap öğlende ayran aşı ye ondan sonra üç saatte bir üç kere daha yiyecen tok oluyorum yiyemek dersem dört değil üç kere ye
kolay gelsin canım benimde tadilatım bitse evimi temizleyip yerleşşsem evime ohhh mis
Sağol kaptanımAllah kolaylık versin gülüm
Senin gibi sağlıkçıların sayılarının artması dileğiyleevet bazen hastalara herzaman yaptığımız şeyler hastaların hafızasına kazınıyor asla unutmuyor. 15sene önce bir hastaya elini tutup tm ben yanındayım demişim 15sene sonra dolmuşun içinde bana sarılıyor yanındakilere beni anlatıyor dolmuş bizi dinliyor okadar utanmıştımki . ama ben hatırlamıyom bile çünkü o yaptığım normal sıradan bişey benim için çünkü o an empatı yapıyorsun hastanın yerine koyuyorsun kendini ama sonra hastayı bile unutuyorsun.tayinim çıktığında vedalaşırken kaç kişi yasemin abla sezaryanıma gelmiştin işte şöle böyle asla unutmayacağız demişlerdi ne mutlu bana. sağlıkta çalışmak hengi işi yaparsan yap vicdan işi hep vicdanımla çalıştım çok şükür rabbim vicdanı hep taze tutsun inş.
Sağol canım, senin işin daha uzun sürer gibi
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?