Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Özlem bacım 10 puan

ne mutlu sana,insanla muhatap olan tüm mesleklerde olması gereken bu aslında,vicdan,hakkaniyet,alçakgönüllülük..yardım ettiğinde,çözüm bulduğunda içine dolan huzur ve aldığın dua,teşekkür de sana bonus oluyordur,gel bi sarılayım
kolay gelsin canım

ben burdan bile tatlığını iyiliğini hissediyorum reeldeki insanların seni sevmesi çok normal

Ilk gunaydini saram derdi.Bugun gecikti

evet canım sabah bir ara baktım hemen çıktım çünkü geç kalmıştım işe

Menülere puan vereyim dedim ama gene çok bir menü göremedim

Bugun hepinizden menü bekliyorum arkadaşlar

benim menüme puan vermiyosun ama

Saram nerde bugun gelmemiş ?

Gezegen bacım torunlar ne vakit gidiyor?

Sen yok. ben yok , moniş yok bu kıslar menü neyin vermemiş , yarın bi kilo vermeden gelin napıyoz sizi bakimm

canııııım bu sabah geç uyandım kalktım kahvaltıydı spordu derken buraya yazamadım kahvaltı ederken baktım bi kaç beğeni yaptım çıktım

Bu arada saram sabah begeni yapmış ama yazmamış.

evet canım yukarda yazdım nedenini

Yahu ben yemelere doyamam ayran aşını ama ben sizler gibi yapmıyorum mantı gibi koyu ve yiyeceğim zaman yogurdu ekliyorum bazan sıcakta yiyorum . Çok leziz bana göre

bende çok sevdim sadece tuzu eksikti çok az tuz atılırsa çok lezzetli bir yemek

Bende bugun lapa yapıyorum.

afiyet olsun canım pirinç lapasımı yapıyorsun

Oyle olurmuki, pisirsem sicak sicak. Bide 2 saatte bir cok yaa

iki saatte bir değil sabah kahvaltını güzelce yap öğlende ayran aşı ye ondan sonra üç saatte bir üç kere daha yiyecen tok oluyorum yiyemek dersem dört değil üç kere ye

kolay gelsin canım benimde tadilatım bitse evimi temizleyip yerleşşsem evime ohhh mis

canım ben ev taşı falan derken bıraktım bide bazı sıkıntılı olaylar yaşadık o sıra baya saldım kendimi kilo aldım 14 ağustosta 80 kiloydum şimdi 76,9 a düştüm
Bende diyeti bırakmadan önde 71 . Bile gördüm diyeti bıraktım tekrar 75 i gördüm.

Teşekkür ederim

Allah kolaylık versin gülüm

Sağol canım, senin işin daha uzun sürer gibi
Allah yardımcın olsun

Senin gibi sağlıkçıların sayılarının artması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…