bu sabah sabit çıktım, artılarım ancak temizlendi
Yazayım hemen dünkü menumuMenülere puan vereyim dedim ama gene çok bir menü göremedim
Bugun hepinizden menü bekliyorum arkadaşlar
Menulerim kacamaksiz ama spor yapamadım bu haftadan umudum yok
Çok isterdimbu sabah sabit çıktım, artılarım ancak temizlendibu hafta yine 1. sin sanırım tabi divinity mortim bir sürpriz yapmazsa
Ben de yaziyim miMenülere puan vereyim dedim ama gene çok bir menü göremedim
Bugun hepinizden menü bekliyorum arkadaşlar
Evet mezun olamadan hamile kaldim artik dogumdan sonra tekrar burdayim insallahFatmagül merhaba canım eskilerdendin sanırım tekrar hoşgeldin
Sağol canım benimGezegen bacım kolaylıklar dilerim bıya badana işinde ...
Civcivleri doyurdum. Ev işi yapacamhuuuuuu neredesiniz inşallah kaçamak yapmıyorsunuz
Siz beni grçene kadar Ooo ben çoktan mezun olurumYazayım hemen dünkü menumu
Sabah : tarçınlı süt
Kahvaltı : 1 yumurtadan salata
Peynir-zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalik
Ara :yeşil çay
Akşam : 1 tabak taze fasulye
2 kase cacık
Su:3 lt
Spor yok
İki kere alış verise gittim ..okul hazırlıklarıyla uğraştım vaktim olmadı spor yapmaya
Alışverişte 5600 adım atmışım
6000 altı sayılmıyor
Menulerim kacamaksiz ama spor yapamadım bu haftadan umudum yok
Alıştık toz yutmaya
Ayrıca sen şimdi ver güzel güzel
İllaki biyerde durakliycan
O zaman gececez seni
Çok isterdim
Bu hafta aebeni geçemem ama haftaya iyi hazırlanacam
Sporumdan ve yememden sorumlu eşim haftaya özel ilgilenecek aebeni geçmem için
Temizlik yapıyorum nevresimleri vs döktümhuuuuuu neredesiniz inşallah kaçamak yapmıyorsunuz
Sağlıkla dönün inşallah aramıza..Evet mezun olamadan hamile kaldim artik dogumdan sonra tekrar burdayim insallah
Öyle görünüyor, oysaki hayalimde seni geçmek vardıSiz beni grçene kadar Ooo ben çoktan mezun olurum
Civcivleri doyurdum. Ev işi yapacam
Temizlik yapıyorum nevresimleri vs döktüm
Seni bekliycem sözÖyle görünüyor, oysaki hayalimde seni geçmek vardı. Kaçla mezun olmak istiyorsun
Gerçekten bu hafta iyi başlamıştım. Gece uyku yok, topla, temizle ilerleme yok, sinir tepemde, 2 gun kaldı diye idare ediyorum.Seni bekliycem söz
İndiği yere kadar indirecem baskülü.
Not: seninde tozunu alacam ya
Aç bir ikizler burcu ile kimse aynı evde yaşamak istemezSiz beni grçene kadar Ooo ben çoktan mezun olurum
AlmaYettimi,hayır. Akşam küçük oğlum burnunu yarım kırmış . O şekil ise gitti. Ve 2 gün dinlenemesen ev boyanacak. O kadar kalabalık varki at at bitmiyor
Alma
Ye iç gez o kalabalıklara verdiğin parayla
gamze21 kankitom nerelerdesin , bu gün ayran aşı yapacakmıydın, ben patates yiyeceğim gün boyu, bana ders olsun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?