Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yettimi, hayır. Akşam küçük oğlum burnunu yarım kırmış. O şekil ise gitti. Ve 2 gün dinlenemesen ev boyanacak. O kadar kalabalık varki at at bitmiyor
Ay okurken yoruldum
Nasıl kırmış burnunu ayol, geçmiş olsun
Yolla analarına civcivleri, evde değiller mi.
Kızım sen işi bilmiyosun , ben yaşlı ve yorgun bir kadınım uğraşamıyorum diyip yırtıyorum
Allah kolaylık versin

Oğlum boks yapıyor, dün antrenmanda rakibi kafa atmış.
Analarını senin yanına yolladim kaptanım. Burda yok. Olsa zaten yalvarsam yollamıyor.

İşin zor ama az kalmış oglunun burnu nasıl yarım kırıldı ki
Boks maçında kırılmış canım. Antrenör hastaneye götürmüş, doktor yarım kırık demiş. Nasıl oluyor bende bilmiyorum. Ancak hastanenin verdiği raporu ev doktoruna götürünce öğrenirim nasıl birşeymiş.
Burnu şişmiş fakat ağrı yok

Iyi taktik Kaptanim yazayım kenara valla emekli olunca gezip tozmak yan gelip yatmak istiyorum o kadar sene hem is hem cocuk kostur dur yeter degil mi torunları arada sevelim geri verelim

Iyi taktik Kaptanim yazayım kenara valla emekli olunca gezip tozmak yan gelip yatmak istiyorum o kadar sene hem is hem cocuk kostur dur yeter degil mi torunları arada sevelim geri verelim
Önceden yalvar yakar getirtiyordum. Şimdi ikisi birbirinden ayrılmıyor, böylede bana zor oluyor

Geçmiş olsun canım amatör mü profesyonel mi oglun boksta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…