Aç olmasada bi evde ikizlerle zor ya neyse morticanımAç bir ikizler burcu ile kimse aynı evde yaşamak istemez
Tek mesaja sığmadıgı a göreYettimi,hayır. Akşam küçük oğlum burnunu yarım kırmış . O şekil ise gitti. Ve 2 gün dinlenemesen ev boyanacak. O kadar kalabalık varki at at bitmiyor
Hee valla ben kimseyi çekmek zorunda değilim herkes beni çekiyorAç olmasada bi evde ikizlerle zor ya neyse morticanım
Şimdi emin oldum kesin ikizlersinHee valla ben kimseyi çekmek zorunda değilim herkes beni çekiyor
Hiç doymayan bi ikizler de ben de varAç olmasada bi evde ikizlerle zor ya neyse morticanım
Kocan değilse sorun yok özlem bacımHiç doymayan bi ikizler de ben de var
Ay okurken yoruldumYettimi,hayır. Akşam küçük oğlum burnunu yarım kırmış . O şekil ise gitti. Ve 2 gün dinlenemesen ev boyanacak. O kadar kalabalık varki at at bitmiyor
İşin zor ama az kalmış oglunun burnu nasıl yarım kırıldı kiYettimi,hayır. Akşam küçük oğlum burnunu yarım kırmış . O şekil ise gitti. Ve 2 gün dinlenemesen ev boyanacak. O kadar kalabalık varki at at bitmiyor
Oğlum boks yapıyor, dün antrenmanda rakibi kafa atmış.Ay okurken yoruldum
Nasıl kırmış burnunu ayol, geçmiş olsun
Yolla analarına civcivleri, evde değiller mi.
Kızım sen işi bilmiyosun , ben yaşlı ve yorgun bir kadınım uğraşamıyorum diyip yırtıyorum
Allah kolaylık versin
Üstüne bastınKocan değilse sorun yok özlem bacım
Boks maçında kırılmış canım. Antrenör hastaneye götürmüş, doktor yarım kırık demiş. Nasıl oluyor bende bilmiyorum. Ancak hastanenin verdiği raporu ev doktoruna götürünce öğrenirim nasıl birşeymiş.İşin zor ama az kalmış oglunun burnu nasıl yarım kırıldı ki
Şimdi emin oldum kesin ikizlersin
Huysuzmu pekiHiç doymayan bi ikizler de ben de var
Üstüne bastınbben niye bu kadar kilo aldım
Iyi taktik Kaptanim yazayım kenaraAy okurken yoruldum
Nasıl kırmış burnunu ayol, geçmiş olsun
Yolla analarına civcivleri, evde değiller mi.
Kızım sen işi bilmiyosun , ben yaşlı ve yorgun bir kadınım uğraşamıyorum diyip yırtıyorum
Allah kolaylık versin
Yani huysuz diyebilirim zor biraz çocuk gibi
Huysuzmu peki
Önceden yalvar yakar getirtiyordum. Şimdi ikisi birbirinden ayrılmıyor, böylede bana zor oluyorIyi taktik Kaptanim yazayım kenaravalla emekli olunca gezip tozmak yan gelip yatmak istiyorum o kadar sene hem is hem cocuk kostur dur yeter degil mi torunları arada sevelim geri verelim
Geçmiş olsun canım amatör mü profesyonel mi oglun bokstaBoks maçında kırılmış canım. Antrenör hastaneye götürmüş, doktor yarım kırık demiş. Nasıl oluyor bende bilmiyorum. Ancak hastanenin verdiği raporu ev doktoruna götürünce öğrenirim nasıl birşeymiş.
Burnu şişmiş fakat ağrı yok
Ayy aynı benYani huysuz diyebilirim zor biraz çocuk gibi
Arayi acarsin biraz sık sık yorar seni süper babanneÖnceden yalvar yakar getirtiyordum. Şimdi ikisi birbirinden ayrılmıyor, böylede bana zor oluyor
Ama akıllı çocuklar yinede maşallahÖnceden yalvar yakar getirtiyordum. Şimdi ikisi birbirinden ayrılmıyor, böylede bana zor oluyor
Ayy aynı ben
Hiç buyumedim büyümeye de niyetim yok
Birazda az yese tadından yenmez aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?