Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aç olmasada bi evde ikizlerle zor ya neyse morticanım

Hiç doymayan bi ikizler de ben de var

Kocan değilse sorun yok özlem bacım

İyi akşamlar kızlar bi ikizlerde bende var
Yemek yemeyi çok sever
Hep kallavi yemekler olsun ister
(Gerçi ben yapmıyorum arada sırada )
Çocukların yedikleri yemekler sebze yemekleri yapıyorm mecbur
Bazen çok sinir oluyorum
Başıma gurme kesiliyor

Hayatım yemek güzel olmuş ama şu eksik
Yada şura olsaydı diyince
Bana geliyorlar

E Ezgi osman canım yulafı sormuşsun kepek yani un olanıyla omletletlerin içine koyabilirsin çorbalarını yaparken un olarak kullanabilirsin ama bunu yediğinde ekmek yemeyecen ekmek yerine geçiyor 2 yemek kaşığı
ama tam yulafıda ben çig tüketemiyom mideme dokunuyor o yüzden akşamdan 3 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf 1taneceviz yada 4tanebadem kayısı incir 1er tane yada mevsim meyvelerinden koyup içine tarçın atabilirsin sabah kahvaltı olarak yiyorum ama ara öğünde yapabilirsin. bir arkadaşımda sütle pişirip lapa olarak yiyordu senin damak zevkine kalmış.

bugün bir hemşire arkadaşın doğumgünüydü laz böregi pasta almışlardı tadına bile bakmadım ama eve gelirken çok yorgun olunca kendime yemek yapasım gelmedi
Saat daha erken. 1 lt su iç, 200 ip atla, 1 kupa yeşil çay iç ınsallah bişey kalmaz

Canım afiyet olsun. Menulerinin hayraniyim yarim dilim ekmek somun ekmeği dilimi mi yoksa kare ekmek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…