- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Sağol canım@yasom7272 öyle güzel bilgiler veriyorsun ki. Diyetisyen gitmeye bile gerek yok aslında. Sen hep yorum yap olur mu. Iyi ki buradasın canım.
gezegenfeza geçmiş olsun oğluna .
@aeben diyetisyen menüsü olmasa bile 3 öğün kaçamak yapmadan sağlıklı menüler vermeye çalışacağım bu hafta.
Geçmiş olsun kaptanım, ınsallah yarın daha güzel bir havanız olurİyi akşamlar kızlar
Malum köydeyim, bugün sabah dinmeyen bir yağmur başladı hala devam ediyor. Gökgürültülü şimşekli feci bir gün geçirdik. Bahçe göl oldu, kapının önünden oluk oluk dere akıyor neredeyse. 4-5 saat elektriğimiz de yoktu, akşam geldi şükür.
Muhtemelen yarın da aynı olacak.
Telefonumun servis sağlayıcısı çalışmadı. Net zaten hiç yoktu.
Çıldırmak üzereyim. Evde annemle resmen mahsur kaldık.
Yarın telefonum çektikçe girmeye çalışıcam.
Bildirimlerinizi erken yapmaya çalışın.
Katiliyorum abla, bende burayi kesfetmeden once 112 kgmi gormuslugum var dusun yani, hedefime ulasmak icin yolum daha cok uzun bazen bikmis bazen yapamiyacagimi bile dusunuyorum sonra toparliyorum, vermek istedigim soyle bi 5 kilo degil 25 kg@yasom7272 canım süreç uzadıkça motivasyon düşüyor
70 kilo olsam 700 Gr amanna ama 100 kilolarda böyle olunca bir bıkkınlık geliyor
Geçmiş olsun kaptanım. Yarına düzelir umarım. Bizim burada geç başladı yagmur ama feci yağıyor.İyi akşamlar kızlar
Malum köydeyim, bugün sabah dinmeyen bir yağmur başladı hala devam ediyor. Gökgürültülü şimşekli feci bir gün geçirdik. Bahçe göl oldu, kapının önünden oluk oluk dere akıyor neredeyse. 4-5 saat elektriğimiz de yoktu, akşam geldi şükür.
Muhtemelen yarın da aynı olacak.
Telefonumun servis sağlayıcısı çalışmadı. Net zaten hiç yoktu.
Çıldırmak üzereyim. Evde annemle resmen mahsur kaldık.
Yarın telefonum çektikçe girmeye çalışıcam.
Bildirimlerinizi erken yapmaya çalışın.
Geçmiş olsun canım. Cocuklar kaç yaşındaydı.Küçük oğlan ateşli idi Şükr iyi . Onla uğraşmaktan insan yediğini anlamıyor. En son meyve yedim. Diyette onu bile yemezdim korkuma yine öyle olmalıyım. Ptesi gele Hoşça gele bakalım. Bu kez sarpa sarmasam barii
Abla ben de ikizlerim. Kusuruma bakma He mi sev beni . Nolarr ya. Hem affet de lütfen sen ban surat yaparsan ölürüm daa. Iki çocuk anasiyim. EtmeŞimdi emin oldum kesin ikizlersin
Kuçuk 9 aylık teyzsi. Büyük 2 buçuk . Sağol cokGeçmiş olsun canım. Cocuklar kaç yaşındaydı.
Geçmiş olsun canımKüçük oğlan ateşli idi Şükr iyi . Onla uğraşmaktan insan yediğini anlamıyor. En son meyve yedim. Diyette onu bile yemezdim korkuma yine öyle olmalıyım. Ptesi gele Hoşça gele bakalım. Bu kez sarpa sarmasam barii
25 kilo verebilmek için düzenli beslenmek lazım zehracim. Hepimiz insaniz illa kaçamaklar olur ama en azından haftada 2-3 e indirgemek lazım. 25 kilo gözünde büyütme lütfen. Bende zamanında 5-6 ayda 20 kg verdiğim oldu. Hemde hiç ac kalmadan ve hiç detoks yapmadan. Kendime haftada 3 ödül veriyordum. Ama genelde kahvaltıda oluyordu bu. Ornegin simit benim için ödüldü. Kolaylıklar diliyorum sanaKatiliyorum abla, bende burayi kesfetmeden once 112 kgmi gormuslugum var dusun yani, hedefime ulasmak icin yolum daha cok uzun bazen bikmis bazen yapamiyacagimi bile dusunuyorum sonra toparliyorum, vermek istedigim soyle bi 5 kilo degil 25 kg
Ay benimkilerin yaş aralığı neredeyse 19 ay var aralarında. Öpüyorum kuzucuklarini Allah sağlık versin.Kuçuk 9 aylık teyzsi. Büyük 2 buçuk . Sağol cok
Evet benim kilerinde 18 ayAy benimkilerin yaş aralığı neredeyse 19 ay var aralarında. Öpüyorum kuzucuklarini Allah sağlık versin.
Sağol ablacim. Insana valla bi tokat gibi gelio. Ben ev isi neyin kafama takip stres yapiodum. Oğlan öyle olunca elim ayağım isim gücüm o oldu. . O zamn diosun sağlık olsun da gerisi boş. Şu an toplanmayi bekleyen bi adet mutfagim var ama ben de hiç güç yok .Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?