Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkes kacmadan menunu vereyim bende.Bugun biraz farkli bir menu yaptim kendime.Yarin cuma diye.Bide benin kilo verimim iki hafta duraklar artik.Biraz bugun sıktım artik.
Yarisi sutlu yarisi sulu nescafe
Sabah : 1 haslanmis yumurta
Ogle : 1 haslnmis yumurta
Ara: 1 tane elma
Aksam :1 yunurta
3 dilim kavun
Su : Cok az yedigim icin 1,5 lt zor ictim
Spor : 6615 adim,1 saat yuruyus,400 ip atlama.Su anda cok acim ama yemeden uyucam.Yarin tarti gunu.Ben buyuk bi ihtimal sabit gelicem.Gecen hafts cok vernistim.1-2 hafta duraklar kendimi iyi taniyorum

İyi akşamlar kızlar
Malum köydeyim, bugün sabah dinmeyen bir yağmur başladı hala devam ediyor. Gökgürültülü şimşekli feci bir gün geçirdik. Bahçe göl oldu, kapının önünden oluk oluk dere akıyor neredeyse. 4-5 saat elektriğimiz de yoktu, akşam geldi şükür.
Muhtemelen yarın da aynı olacak.
Telefonumun servis sağlayıcısı çalışmadı. Net zaten hiç yoktu.
Çıldırmak üzereyim. Evde annemle resmen mahsur kaldık.
Yarın telefonum çektikçe girmeye çalışıcam.
Bildirimlerinizi erken yapmaya çalışın.

Sağol canım

***10. Takım 587. ETAP ***

Moni(94,9///%)
zhre_ (94,8///% )
Ssy8491(91,9///%)Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadığı için yüzdesi 2’ye bölündü.
evinizinmimari(75,8///%)Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadığı için yüzdesi 2’ye bölündü.
Divinity(67,7///%)
Sara_28(94,8///%)
ya habibi(98,2/// %)
Gamze21(63,3///%)

Dtdentist(68,0///%)
Aylin42konya(73,4//%%)
Aeben(66,8///% )
Antepia27 (105,5//%)
Sarayca (65,0//%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Vorones(61,0)Mezun üye.
Mavili38(70,2)Yeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60
Zeynepleyya(69,4)bYeni üye, baş. Tar:30 Temmuz 2018 baş. Kil:70,5 Hedef: 60
Yasom7272(71,7)428. Etapta 66,6 kg. İle 7. Tk.dan bildirimli izne ayrılan üye(28.08.2015). Ekstrem durum b. Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 31 temmuz 2018 gel.kil:75)
Ozlemkartal(101,2///%)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(74,9///%)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
Guziss35(///%)

Geçmiş olsun kaptanım, ınsallah yarın daha güzel bir havanız olur

@yasom7272 canım süreç uzadıkça motivasyon düşüyor
70 kilo olsam 700 Gr amanna ama 100 kilolarda böyle olunca bir bıkkınlık geliyor
Katiliyorum abla, bende burayi kesfetmeden once 112 kgmi gormuslugum var dusun yani, hedefime ulasmak icin yolum daha cok uzun bazen bikmis bazen yapamiyacagimi bile dusunuyorum sonra toparliyorum, vermek istedigim soyle bi 5 kilo degil 25 kg

Küçük oğlan ateşli idi Şükr iyi . Onla uğraşmaktan insan yediğini anlamıyor. En son meyve yedim. Diyette onu bile yemezdim korkuma yine öyle olmalıyım. Ptesi gele Hoşça gele bakalım. Bu kez sarpa sarmasam barii

Geçmiş olsun kaptanım. Yarına düzelir umarım. Bizim burada geç başladı yagmur ama feci yağıyor.

Geçmiş olsun canım. Cocuklar kaç yaşındaydı.

Geçmiş olsun canım

Katiliyorum abla, bende burayi kesfetmeden once 112 kgmi gormuslugum var dusun yani, hedefime ulasmak icin yolum daha cok uzun bazen bikmis bazen yapamiyacagimi bile dusunuyorum sonra toparliyorum, vermek istedigim soyle bi 5 kilo degil 25 kg
25 kilo verebilmek için düzenli beslenmek lazım zehracim. Hepimiz insaniz illa kaçamaklar olur ama en azından haftada 2-3 e indirgemek lazım. 25 kilo gözünde büyütme lütfen. Bende zamanında 5-6 ayda 20 kg verdiğim oldu. Hemde hiç ac kalmadan ve hiç detoks yapmadan. Kendime haftada 3 ödül veriyordum. Ama genelde kahvaltıda oluyordu bu. Ornegin simit benim için ödüldü. Kolaylıklar diliyorum sana
1 sene sonra bi bakmışsın 25 kilo daha hafifsin

Geçmiş olsun canım
Sağol ablacim. Insana valla bi tokat gibi gelio. Ben ev isi neyin kafama takip stres yapiodum. Oğlan öyle olunca elim ayağım isim gücüm o oldu. . O zamn diosun sağlık olsun da gerisi boş. Şu an toplanmayi bekleyen bi adet mutfagim var ama ben de hiç güç yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…