Iyi geceler hepinize. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün. Ben sabah sabittim bakalım bu patates ile ne kadar eksilecek. Eğer 1 kilo giderse yegane detoksum bu olur artık(şaka şaka detokslara bir süre ara vereceğim)
Hadi hayırlısı olsun.
hım derdin grlarla fatmacım anladım ...... bak 11dilim ekmek çok değil diyelimki sabah 2dilim yedin öğlen çorba içtin 1dilimde ekmek yedin 5 dilim kuşlukta galete yedin 6 dilim ikindide leblebi yedin 7 dilim akşamda birdilim ekmek yanında pilav yedin 9 dilim bak gün içinde ne kadar ekmek yediğine yemedim dediğin gün
fatmacım bence yanlış düşünüyorsun o kiloları 5 6 ayda almadın yıllar içinde aldın 3 5 aydada 30 40 kilo vermeyi düşünmen yanlış yavaş ve temkinli adımlarla uzun vadede gidersen hem kalıcı olur hemde sağlıklı.
bana kızmayın arkadaşlar bazen patavatsız olabiliyorum ben ilk diyete başladığımda geçen senelerde şöyle bir karar almıştım ben bu kiloyu 2 ay 3ayda almadım yıllar içinde aldım gerekirse 1 yıl mücadele edecem diye başladım .şimdide aynı düşğncedeyim fatmacım sakın bana kırılma seni anlamıyorumda sanma ama bukadar aceleci olma sabırlı davranırsan çok daha iyi kilo vereceğine inanıyorum.
Antepia canim.Tatlim aycekirdegi yerine sut,yogurt,salata,meyve,sebze vs yesen daha iyi olmaz mi?Nacizane fikrim.Yinede sen bilirsin tabii ki.Menulerinde cok sık goruyorum soylemeden duramadim
Insallah Fatmacim ben seni basaracagina inaniyorum.Baksana en cok kilo verenlerin listesinde ikinci siradasin.Bu buyuk basari cnm.Tebrik ederim seni.
Antepia27 cuma geç tartılınca o saate kadar bir şey yemiyor musun.
İyi akşamlar kızlar
Malum köydeyim, bugün sabah dinmeyen bir yağmur başladı hala devam ediyor. Gökgürültülü şimşekli feci bir gün geçirdik. Bahçe göl oldu, kapının önünden oluk oluk dere akıyor neredeyse. 4-5 saat elektriğimiz de yoktu, akşam geldi şükür.
Muhtemelen yarın da aynı olacak.
Telefonumun servis sağlayıcısı çalışmadı. Net zaten hiç yoktu.
Çıldırmak üzereyim. Evde annemle resmen mahsur kaldık.
Yarın telefonum çektikçe girmeye çalışıcam.
Bildirimlerinizi erken yapmaya çalışın.
geçen hafta 71.700kg
bu hafta 71.00kg
fark 700
Bende buradayimmmBenimde bikac gündür eski arkadaşlar aklımda.
@miyaww__
@Dino1isi
@Sekerportakalimm
Nurciloji
@EFfatmagul
E Ezgi osman
Nerelerdesiniz, bi kafayı uzatıp bakın, kim ölmüş, kim kalkmış
Sabaha şişkinlik olmasın diyee yemedim ama adet olduğum için sanki tartıya yansıdı gibiAz olmuş gibi gibi
Aklıma yemek gelmiyo diyette olmasan yiyecek secebegicok oluyo ama diğerlerine bunu yessemmi diye 2 saat düşünüyorum sonundada hiç bişi yemeden öğün atliyorumEzgi canım dengesiz bir menü olmuş sabah fazla gider ögünler yok .
Halbuki sabahki ekmegini diger öğünlerde yemek olarak kullana bilirsin .
Süpersingeçen hafta 71.700kg
bu hafta 71.00kg
fark 700
Bende buradayimmm
Ise donunce elim basima degmiyor kosustrup duruyorum.arada aklima geliyor buaraya bakiniyordm ama bizden kimsecikler kalmamis.sizler napiyorsnz
günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar.
moni kaptanım geçmiş olsun rabbim afetlerle sınamasın kimseyi.
geçen hafta 71.700kg
bu hafta 71.00kg
fark 700
Günaydınnnnn hatun kişiler
günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşş hepimize
Geçen Cuma Günü : 94,8
Bugün : 91,7
Fark : 3,1
Yüzde : 3,27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?