Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dedimya yaseminin kaçamagıda ancak böyle olur .
Puanın 9 canım

yasom7272 canım süreç uzadıkça motivasyon düşüyor
70 kilo olsam 700 Gr amanna ama 100 kilolarda böyle olunca bir bıkkınlık geliyor
fatmacım bence yanlış düşünüyorsun o kiloları 5 6 ayda almadın yıllar içinde aldın 3 5 aydada 30 40 kilo vermeyi düşünmen yanlış yavaş ve temkinli adımlarla uzun vadede gidersen hem kalıcı olur hemde sağlıklı.

Vay vay saram diyetisyenin listesine harfiyyen uyulmuş
10 puan canım

Özlem bacı gıdaklamadınmı kız yoksa yumurta detoksumu yaptın
Güzel menü 10 puan

En iyisini yaparsın fatmam

Yarın yazamam belki ama daha evvelde üstüne basarak dediğim gibi hafta sonları kilo almaktan vazgeçmedikçe istediğin kiloyu veremezsin!..

Bizede 12 dilim vermişti

bana kızmayın arkadaşlar bazen patavatsız olabiliyorum ben ilk diyete başladığımda geçen senelerde şöyle bir karar almıştım ben bu kiloyu 2 ay 3ayda almadım yıllar içinde aldım gerekirse 1 yıl mücadele edecem diye başladım .şimdide aynı düşğncedeyim fatmacım sakın bana kırılma seni anlamıyorumda sanma ama bukadar aceleci olma sabırlı davranırsan çok daha iyi kilo vereceğine inanıyorum.

Anladım geçmiş mesajda yazmışsın
Ama yinede verdiği liste bana fazla gelmişti
Haftada 2 kare bitter çikolata iznim vardı oda tatlı zaafim var diye vermisti
adammı kadınmıı neyse diyetisyen seni mutlu etmiiş gene yarananamış çukulata vererek işte .aç kalarak zayıflanmıyor mehtap yiyerek zayıflıyorsun canım benim aç kalarak anca su kaybedersin çok hızıda kilo alırsın.

Inşallah faydasını görürüz canim. Akşam yine çok zorlandım ama tuttum kendimi.
İnşallah canım
Benim esimde aynı kafadan
Haftada 500 Gr ver fazla verme diyor
Hızlı verdiğim kiloları geri aldım çünkü
Kadındı
En büyük zaafın ne dedi
Bende tatlı dedim
Haftada 2 kare bitter yesen yeter sana dedi ama ben bittere ağzımı vuruyum 2 kare neki 2 paket yesem kesmez beni

Bizde seni kocaamaann kucakladik optuk bi tanem.Seviliyorsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…