Dedimya yaseminin kaçamagıda ancak böyle olurmenümüde yazayım
sabah 7.30
3 kaşık menemen 4zeytin kkdan biraz az peynir yarım dilim tb ekmeği
öğlen 12.45
yarım kase ezogelin çorba küçük rosto ve yogurt
ikindi sütlü kahve
akşam17.30 3 kaşık mantı
2lt su gün içinde 8026adım
Ben bu menüye nasıl puan veremkiIyi akşamlar hanımlar
Menü vereyim
Sabah öğlen akşam haşlanmış patates ve yoğurt
Su 2 lt fazla
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
fatmacım bence yanlış düşünüyorsun o kiloları 5 6 ayda almadın yıllar içinde aldın 3 5 aydada 30 40 kilo vermeyi düşünmen yanlış yavaş ve temkinli adımlarla uzun vadede gidersen hem kalıcı olur hemde sağlıklı.yasom7272 canım süreç uzadıkça motivasyon düşüyor
70 kilo olsam 700 Gr amanna ama 100 kilolarda böyle olunca bir bıkkınlık geliyor
Vay vay saram diyetisyenin listesine harfiyyen uyulmuşBende menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir dilim süzme peynir
6 tane zeytin
İki tane ceviz
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir avuç beyaz leblebi
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı sebze yemeği
Bir kase keten tohumlu yoğurt
İki parça haşlanmış tavuk
Ara
Bir nektarin
Bir bardak şekersiz süt
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı sebze yemeği
Bir kase yoğurt
Bir tabak salata
Su 2 litre spor 45 dakika leslie 10 dakika kol egzersizleri yarım saat yürüyüş
aeben gezegenfeza @Antepia27 yasom7272
yeşil çayımıda içtim 200 ipte atladım suyumuda tamamladım hadi hayırlısıDedimya yaseminin kaçamagıda ancak böyle olur.
Puanın 9 canım
Özlem bacı gıdaklamadınmı kız yoksa yumurta detoksumu yaptıniyi akşamlar kızlar
10.30 ; 2 ufak yerli muz,4 ceviz,çok az süt katılmış kahve
14.30; 2 yumurtayla soğanlı baharatlı omlet,1 dilim peynir,yeşil zeytin
18.30; haşlanmış 2 yumurta,salata,siyah zeytin,peynir
su ;3 litre
spor; 1 saat koşu bandı,10 dk diğer aletler,temposuz yüzme yarım saat
akşama biber dolması ve et sote vardı,et, pek sevmem,dolmayı da perşembe diye yemedim yarın kahvaltıda hüpletebilirim
şimdi biraz film izlemece,büyük kız altyazılı izletiyo ingilizceci yaama öyle de güzel
yarın güzel eksilerle mutlu olmak üzere herkese iyi geceler
Saraycam diyetisyen listesi yap bence..Küçücük afiyet olsun. Yarından itibaren 2 dilim ile başlıyorum bende. Ekmek yemedim de ne oldu sanki
En iyisini yaparsın fatmamYarın diyetisyen den randevu aldım bı sok diyet yapıp bı kaçamak yapmaktan sıkıldım en azından bir listem olur onunla giderim inşallah
Eşime söylemedim yıllardır yaptığı masrafları menim başarısızlığımi görünce haklı olarak hayır der
Mende mutfak masraflarından kestim gidicem bakalım inşallah bu son baslamam olurda bu yıl bitiririm artık bu işi hem bedenen hem ruhen 20 yıldır yap boz bıktım artık bu sonuncu son olsun inşallah
Bizede 12 dilim vermiştiAynen mende canım ocağın ustünde 2 tencere yemek var ama yarın tartı gunu
Evet canım kendimiz için kalkıp hazirlamayiz ama eş çocuk olunca onların hayrına yapariz
Mende çok ciddi fark olur canım onun için öğleye dogdo tartılırim genelde hatta ikindiden sonra en az geldiğim kilo gibi
Canım devlette sıra bulmak bir dert kontrolleri aylar sonraya veriyorlar başka dert bide çok ekmek yedoliriyorlar 700 Gr ver yeter diyorlar buda meni çok sıkıyor zaten sevdiğim ve istediğim şeyleri yiyemiyorum öyleyse az yiyip hedefe hızlı gitmek daha 11 dlm ekmek vermişti en son devlete gittigimde
mehtap bu dilimleri yanlış anlıyorsun hem yemek yiyip hemde 11dilim ekmek yemiyorsun .Bizede 12 dilim vermişti
Anladım geçmiş mesajda yazmışsınmehtap bu dilimleri yanlış anlıyorsun hem yemek yiyip hemde 11dilim ekmek yemiyorsun .
Süpersinyeşil çayımıda içtim 200 ipte atladım suyumuda tamamladım hadi hayırlısı
adammı kadınmıı neyse diyetisyen seni mutlu etmiiş gene yarananamışAnladım geçmiş mesajda yazmışsın
Ama yinede verdiği liste bana fazla gelmişti
Haftada 2 kare bitter çikolata iznim vardı oda tatlı zaafim var diye vermisti
İnşallah canımInşallah faydasını görürüz canim. Akşam yine çok zorlandımama tuttum kendimi.
Benim esimde aynı kafadanbana kızmayın arkadaşlar bazen patavatsız olabiliyorum ben ilk diyete başladığımda geçen senelerde şöyle bir karar almıştım ben bu kiloyu 2 ay 3ayda almadım yıllar içinde aldım gerekirse 1 yıl mücadele edecem diye başladım .şimdide aynı düşğncedeyim fatmacım sakın bana kırılma seni anlamıyorumda sanma ama bukadar aceleci olma sabırlı davranırsan çok daha iyi kilo vereceğine inanıyorum.
Kadındıadammı kadınmıı neyse diyetisyen seni mutlu etmiiş gene yarananamışçukulata vererek işte .aç kalarak zayıflanmıyor mehtap yiyerek zayıflıyorsun canım benim aç kalarak anca su kaybedersin çok hızıda kilo alırsın.
Bizde seni kocaamaann kucakladik optuk bi tanem.Seviliyorsun tatlimslm arkadaşlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
canlarım alıntı yaptım baktımki yapamamışım hepsi silindi ve okadar yorgunumki geri dönmeyede üşendim zehracım özlemcim aylincim saracım mehtapcım fatmacım gezegencim bende sizi kocaman kucaklar öperim.
Gezegen bacim sana da cok gecmis olsun canimcim.Allah beterinden esirgesinbiraz dinlen, akşama sohbet ederiz
Bizde seni kocaamaann kucakladik optuk bi tanem.Seviliyorsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?