- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Tşk ederim canım bende yulaflı nesfit kahvaltılık gevrek yiyodum bağırsakları güzel calistiriyoduE Ezgi osman canım yulafı sormuşsun kepek yani un olanıyla omletletlerin içine koyabilirsin çorbalarını yaparken un olarak kullanabilirsin ama bunu yediğinde ekmek yemeyecen ekmek yerine geçiyor 2 yemek kaşığı
ama tam yulafıda ben çig tüketemiyom mideme dokunuyor o yüzden akşamdan 3 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf 1taneceviz yada 4tanebadem kayısı incir 1er tane yada mevsim meyvelerinden koyup içine tarçın atabilirsin sabah kahvaltı olarak yiyorum ama ara öğünde yapabilirsin. bir arkadaşımda sütle pişirip lapa olarak yiyordu senin damak zevkine kalmış.
Az olmuş gibi gibiBugünkü menü
Sabah
Ikı dilim kepek ekmek
bir yumurta
Bir dilim peynir
6 zeytin yoğurt
Yarım domates
Salatalık
Ara
Ikı mandalina
Öğlen
Yok
Akşam ayran
Ikı litre su
nesfitleri çok önermiyorlar elifçim o yulafla hazırladığın yogurdun içine keten tohumu atarsan bagırsagın daha iyi çalışır tabi bolda su ieçen daha sağlıklı olur.Tşk ederim canım bende yulaflı nesfit kahvaltılık gevrek yiyodum bağırsakları güzel calistiriyodu
Antepia canim.Tatlim aycekirdegi yerine sut,yogurt,salata,meyve,sebze vs yesen daha iyi olmaz mi?Nacizane fikrim.Yinede sen bilirsin tabii ki.Menulerinde cok sık goruyorum soylemeden duramadim
mehtabıb sağlıklı olan haftada 500 ile 1 kilodur .İnşallah canım
Benim esimde aynı kafadan
Haftada 500 Gr ver fazla verme diyor
Hızlı verdiğim kiloları geri aldım çünkü
Kadındı
En büyük zaafın ne dedi
Bende tatlı dedim
Haftada 2 kare bitter yesen yeter sana dedi ama ben bittere ağzımı vuruyum 2 kare neki 2 paket yesem kesmez beni
Ezgi canım dengesiz bir menü olmuş sabah fazla gider ögünler yok .Bugünkü menü
Sabah
Ikı dilim kepek ekmek
bir yumurta
Bir dilim peynir
6 zeytin yoğurt
Yarım domates
Salatalık
Ara
Ikı mandalina
Öğlen
Yok
Akşam ayran
Ikı litre su
İyi geceler şimdiden iyi yolculuklar ortimKıslar ben yatar , yarın gündüz kitap günüm var , akşamada niğdeye geçicem , orda netim olmaya bilir paketim az kalmış , gelmezsem merak etmeyin
Kilomu sabah bildiririm inş.
Insallah Fatmacim ben seni basaracagina inaniyorum.Baksana en cok kilo verenlerin listesinde ikinci siradasin.Bu buyuk basari cnm.Tebrik ederim seni.Yarın diyetisyen den randevu aldım bı sok diyet yapıp bı kaçamak yapmaktan sıkıldım en azından bir listem olur onunla giderim inşallah
Eşime söylemedim yıllardır yaptığı masrafları menim başarısızlığımi görünce haklı olarak hayır der
Mende mutfak masraflarından kestim gidicem bakalım inşallah bu son baslamam olurda bu yıl bitiririm artık bu işi hem bedenen hem ruhen 20 yıldır yap boz bıktım artık bu sonuncu son olsun inşallah
Çok güzel anlatıyorsun, niye kızılsın. Anlatmaktan vazgeçme lütfenbana kızmayın arkadaşlar bazen patavatsız olabiliyorum ben ilk diyete başladığımda geçen senelerde şöyle bir karar almıştım ben bu kiloyu 2 ay 3ayda almadım yıllar içinde aldım gerekirse 1 yıl mücadele edecem diye başladım .şimdide aynı düşğncedeyim fatmacım sakın bana kırılma seni anlamıyorumda sanma ama bukadar aceleci olma sabırlı davranırsan çok daha iyi kilo vereceğine inanıyorum.
Âmin aylincim sağol canımGezegen bacim sana da cok gecmis olsun canimcim.Allah beterinden esirgesin
Hmm anladım.ha ....@gezegenfeza bacım unuttum oğluna geçmiş olsun o kırık değil çatlak olmuştur yarım kırık o demek
Oy kurban, serbest günün yokmu, o zaman yersin
Mende senin gibi diyetisyen min dediğini harfiyen yapsam çok güzel yol alırım ya hep ya hiç
Hayırlı geceler sevgili takımım
Vay vay saram diyetisyenin listesine harfiyyen uyulmuş
10 puan canım
yeşil çayımıda içtim 200 ipte atladım suyumuda tamamladım hadi hayırlısı
yeşil çayımıda içtim 200 ipte atladım suyumuda tamamladım hadi hayırlısı
Iyi geceler canım, yolun açık olsunKıslar ben yatar , yarın gündüz kitap günüm var , akşamada niğdeye geçicem , orda netim olmaya bilir paketim az kalmış , gelmezsem merak etmeyin
Kilomu sabah bildiririm inş.
Sağol canımgezegenfeza canım oğluna çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?