Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aeben
Bu hafta bende de bı sıkıntı vardı çok zor frenledim kendimi ara ara tutamadım
Haftaya daha iyi olucam inşaalah
Gamzem ben bir aydır sıkıntıdan ,midemden yemek yiyemiyordum canım , hızlı kilo verişimde o yüzdendi , şimdi iştah normale döndü ,zaten çokta kilom kalmadı bu haftadan sonra 500-1 versem yetecek inşallah ...

Canim bu hafta derece sende arkafadin kilosu 2 ye bolunecek

hmmmm hayırlısı olsun canım önemli olan kilo vermek bende 80 li kilolarda olmak istiyorum artık düşünüyorum da bundan bir kaç ay önceye kadar 80 li kiloların hayalini bile kuramıyordum şimdi 90 lardan sıkıldım diyorum ne güzel yaaa

Vero cadısı bazan büyüklerinin seni uyarmasının kıymetini bil , eger sana değer veriyorlarsa uyarı yaparlar yoksa banane diyip geçmek var . bazı duygularını törpüle ...
Evet canım ablam. Çok özür dilerim senden . Senin gibi birisı bana değer veriyor önemsiyor ne mutlu . hatalarım var ever ama dediğin gibi torpulenmesi gereken beşeri duygular .. hadi opiyim seni

tebrik ederim canım sende süpersin o kadar gece yemelerine rağmen iyi kilo vermişsin
Gecen cuma gece yemesi sonrasi cumaydı. Pek kendi kilim degildi. Bu haftaki geceden aç kalip sabah wc li. Yani benim kendi kilom. Bakma bu aldgm ın gece yemelerin resmidir. Olmam gereken kilo 59

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…