Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım derece geliyor desene
canım senin kilon kaç merakla bekliyorum
Gamzem ben bir aydır sıkıntıdan ,midemden yemek yiyemiyordum canım , hızlı kilo verişimde o yüzdendi , şimdi iştah normale döndü ,zaten çokta kilom kalmadı bu haftadan sonra 500-1 versem yetecek inşallah ...aeben
Bu hafta bende de bı sıkıntı vardı çok zor frenledim kendimi ara ara tutamadım
Haftaya daha iyi olucam inşaalah
Owww maşallah bu da nesiii. Super süperGeçen Cuma Günü : 94,8
Bugün : 91,7
Fark : 3,1
Yüzde : 3,27
Canim bu hafta derece sende arkafadin kilosu 2 ye bolunecek
Ooo hemşom rakam güzel ama ikiye bölünecek dimiBu hafta 88.5
Geçen hafta 91.9
Fark 3.4
Owww maşallah bu da nesiii. Super süper
Oyy 64 gelms hosgelmisGünaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 65
Bu hafta 64.2
Fark 0.8
Yüzde 1.23
Vero cadısı bazan büyüklerinin seni uyarmasının kıymetini bil , eger sana değer veriyorlarsa uyarı yaparlar yoksa banane diyip geçmek var . bazı duygularını törpüle ...Owww maşallah bu da nesiii. Super süper
Abla hadi tartilOoo sataycam yuzde 1 tuturmusdun maşallah
Birazdan tartilirim canim 11.40 diyetisyene gidicem bugun pazara cikicam herhalde cikmadan tartilirim
Sennin pattis işe yaramış saraycamGünaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 65
Bu hafta 64.2
Fark 0.8
Yüzde 1.23
Geçen hafta 61.0
Bu hafta 60.0
Fark tertemiz 1000 gr
Bu hafta baslicam kaptanimmoni hedef en az 56 en fazla 58
Evet canım ablam. Çok özür dilerim senden . Senin gibi birisı bana değer veriyor önemsiyor ne mutlu . hatalarım var ever ama dediğin gibi torpulenmesi gereken beşeri duygular .. hadi opiyim seniVero cadısı bazan büyüklerinin seni uyarmasının kıymetini bil , eger sana değer veriyorlarsa uyarı yaparlar yoksa banane diyip geçmek var . bazı duygularını törpüle ...
Gecen cuma gece yemesi sonrasi cumaydı. Pek kendi kilim degildi. Bu haftaki geceden aç kalip sabah wc li. Yani benim kendi kilom. Bakma bu aldgm ın gece yemelerin resmidir. Olmam gereken kilo 59tebrik ederim canım sende süpersin o kadar gece yemelerine rağmen iyi kilo vermişsin
Nurcimm napiyorsun nasilsin, kilon nasil almadin dimi :))Bende buradayimmm
Ise donunce elim basima degmiyor kosustrup duruyorum.arada aklima geliyor buaraya bakiniyordm ama bizden kimsecikler kalmamis.sizler napiyorsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?