Aslinda zuhre ama zehra diye sesleniyor cogu kisi :)günaydın canım ismin zehramı zühremi
Gecen cuma gece yemesi sonrasi cumaydı. Pek kendi kilim degildi. Bu haftaki geceden aç kalip sabah wc li. Yani benim kendi kilom. Bakma bu aldgm ın gece yemelerin resmidir. Olmam gereken kilo 59
Aslinda zuhre ama zehra diye sesleniyor cogu kisi :)
hmmmm hayırlısı olsun canım önemli olan kilo vermek bende 80 li kilolarda olmak istiyorum artık düşünüyorum da bundan bir kaç ay önceye kadar 80 li kiloların hayalini bile kuramıyordum şimdi 90 lardan sıkıldım diyorum ne güzel yaaa
anladım canım diyetisyenden gelince yaz mutlaka girip çıkıp sana bakıyorum haberin olsun
Geçen hafta 61.0
Bu hafta 60.0
Fark tertemiz 1000 gr
Bu hafta baslicam kaptanimmoni hedef en az 56 en fazla 58
Sara enerjini motivasyon unu hiç kaybetme. En önemlisi bu. Ve kıyafetleri nin sana nasıl huzur verdiginin keyfini çıkar 70 lerde gelecekhmmmm hayırlısı olsun canım önemli olan kilo vermek bende 80 li kilolarda olmak istiyorum artık düşünüyorum da bundan bir kaç ay önceye kadar 80 li kiloların hayalini bile kuramıyordum şimdi 90 lardan sıkıldım diyorum ne güzel yaaa
Evet abla sukur arti değilim o kaa yemeynenAyy canim seni oyle iyi anliyorumki 100 kilo insanin 80 duydugu heyecani haftaya 80 gelecek hosgelefek insallah
Tamam canim yazarim insallah
Ooo eksimiz gelmis tebrikler canim
Bak gene dolma dedi..iyyuiiiu viyyytolsun canım azıcık dişini sıksan verirsin bende senin kilonda olsam daha ne isterim
ne isterim biber dolması isterimbugün yerdim mesela
Günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 65
Bu hafta 64.2
Fark 0.8
Yüzde 1.23
He he . Nurci senin kilo durumunu ben de merak ettim koruma yapabildn miNurcimm napiyorsun nasilsin, kilon nasil almadin dimi :))
Gamzem ben bir aydır sıkıntıdan ,midemden yemek yiyemiyordum canım , hızlı kilo verişimde o yüzdendi , şimdi iştah normale döndü ,zaten çokta kilom kalmadı bu haftadan sonra 500-1 versem yetecek inşallah ...
Ayy canim seni oyle iyi anliyorumki 100 kilo insanin 80 duydugu heyecani haftaya 80 gelecek hosgelefek insallah
Tamam canim yazarim insallah
Ooo eksimiz gelmis tebrikler canim
Gecen Cuma; 94.8
Simdi: 94.5
Fark: - 300 gr.
% 0.3
Tsklertebrik ederim canım
olsun canım azıcık dişini sıksan verirsin bende senin kilonda olsam daha ne isterim
ne isterim biber dolması isterimbugün yerdim mesela
Yaaa çok fenasiniz bugün biber dolması yapcam bu arada
Tskleraldigimi verdikten sonra anca 300 eksilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?