Benim bile biber dolmasi yapasim grldiYaaa çok fenasiniz bugün biber dolması yapcam bu arada
Allah siziBenim bile biber dolmasi yapasim grldi
Evet hemşom yaOoo hemşom rakam güzel ama ikiye bölünecek dimi.
tebrik ederim
Sanırım derece olmayacak kuzum 2 ye bölünecek yaTebrik ederim canım
Tebrik ederim canım derece geliyor desene
Saol ablacımTebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Ooo supersin canim tebrikler
Tebrik ederim ablam benimGeçen Cuma Günü : 94,8
Bugün : 91,7
Fark : 3,1
Yüzde : 3,27
Bulgurlu yapYaaa çok fenasiniz bugün biber dolması yapcam bu arada
canım senin çok kutsal bir hedefin var ve çok güzel kilo veriyorsun ama canının çok istediği bir şeyi mesela cuma en geç öğlen yiyip diyete aynen devam edebilirsin,bunu diyetisyenle konuştun muBiri dolmamı dediyarında görümcem yapacakmış kokusunu duy gözünle gör ama yiyeme bu nasıl zulümdür
bence doğru karar,şimdi senin nezdinde kendime bişey hatırlatıcam,eğer bunca yıl al ver yapmayıp ayda sadece 1 kilo verseydik şimdi tığ gibiydik,ben de bu kez aceleci davranmayacağım düzenli gitsin de ne giderse razıyım,sağlıklı beslenip spor yapmayı yaşam şekli yapmadıkça aynı kısır döngüye giriyorumYarın diyetisyen den randevu aldım bı sok diyet yapıp bı kaçamak yapmaktan sıkıldım en azından bir listem olur onunla giderim inşallah
Eşime söylemedim yıllardır yaptığı masrafları menim başarısızlığımi görünce haklı olarak hayır der
Mende mutfak masraflarından kestim gidicem bakalım inşallah bu son baslamam olurda bu yıl bitiririm artık bu işi hem bedenen hem ruhen 20 yıldır yap boz bıktım artık bu sonuncu son olsun inşallah
Özlem bacı gıdaklamadınmı kız yoksa yumurta detoksumu yaptın
Güzel menü 10 puan
doğru söze ne denirhaftaya 89 u görecem inşallah çabam o yönde kendime yeni pantolonlar aldım pantolon giymek hiç bu kadar zevkli olmamıştı bırakın kızlar yemeği kıyafetlerin insanın üzerinden süzülmesi kadar güzel bir duygu yok
Aynen öyle okullu oldular ama gitmek istemiyorlarEvet benim kilerinde 18 aysenin biri 1 e başla di biri anaokulu mydu. Kız erkek mi
Neyyyy kahvaltı yi dolma ile mi yaptın . Ne kadar sagliksiz. Yumurta Peynir nerdeeeeegeçen cumartesi 101.2
bugün 100.2
fark 1 kilo
yüzde 1,009 doğru hesapladım mı bilmiyorum geçen haftaki kilomu bugünküne böldüm
bu hafta iki gün düzen şaştı bu kadar oldu, haftaya daha çok gider inşallah
bu arada günün konusu olan yemekten yedim benkahvaltımı onunla yaptım ama dün gece yemeyip bu sabaha saklamıştım bakalım yarına etkisi ne olacak ona göre tedbir alırım
kilo veren herkesi tebrik ederim tek tek alıntılayamadım,harikasınız
buzdolabındaNeyyyy kahvaltı yi dolma ile mi yaptın . Ne kadar sagliksiz. Yumurta Peynir nerdeeeee
geçen hafta 71.700kg
bu hafta 71.00kg
fark 700
Regliden olabilir guzis artı değil en azından tebrik ederimgeçen hafta 77,1
bu hafta 77,0
regliyim muhtemelen ondan oldu
Maşallah saracim harikasın tebrik ederimGeçen Cuma Günü : 94,8
Bugün : 91,7
Fark : 3,1
Yüzde : 3,27
Tebrik ederim canimPazartesi 74.9
Gk 74.5
Oran. % 0,534
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 66,4
Fark - 0,4
Yüzde 0,6
2 gün önce 65 li rakamlardı 2 gündür iştahım eski haline geldi , Yaseminin dediği gibi açlıktan çıkınca bünye depo ediyor . Önümüzdeki hafta zorlu olacak benim için bu iştaha dur demem lazım kendim ve takımım için
Oo kankito gayet guzel. Ha sıkı tut gelir geçerim haberin olaGeçen hafta 63.3
Bu hafta 62.7
Fark -0.6 Gr
Son kilomu hatırlamıyorum ama şimdiki kilom 96.8
Bu hafta 88.5
Geçen hafta 91.9
Fark 3.4
Geçen hafta 61.0
Bu hafta 60.0
Fark tertemiz 1000 gr
Bu hafta baslicam kaptanimmoni hedef en az 56 en fazla 58
Tebrik ederim zehracim
geçen cumartesi 101.2
bugün 100.2
fark 1 kilo
yüzde 1,009 doğru hesapladım mı bilmiyorum geçen haftaki kilomu bugünküne böldüm
bu hafta iki gün düzen şaştı bu kadar oldu, haftaya daha çok gider inşallah
bu arada günün konusu olan yemekten yedim benkahvaltımı onunla yaptım ama dün gece yemeyip bu sabaha saklamıştım bakalım yarına etkisi ne olacak ona göre tedbir alırım
kilo veren herkesi tebrik ederim tek tek alıntılayamadım,harikasınız
Tebrikler mimarımızGeçen hafta:75.8
Bu hafta:75.0
Fark:0.8
%1.06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?