canım senin çok kutsal bir hedefin var ve çok güzel kilo veriyorsun ama canının çok istediği bir şeyi mesela cuma en geç öğlen yiyip diyete aynen devam edebilirsin,bunu diyetisyenle konuştun mu
bence doğru karar,şimdi senin nezdinde kendime bişey hatırlatıcam,eğer bunca yıl al ver yapmayıp ayda sadece 1 kilo verseydik şimdi tığ gibiydik,ben de bu kez aceleci davranmayacağım düzenli gitsin de ne giderse razıyım,sağlıklı beslenip spor yapmayı yaşam şekli yapmadıkça aynı kısır döngüye giriyorum
yımırtayı pek severim
doğru söze ne denirmaşallah canım
Çok güzel bildirim tebrik ederim cancagazim
Regliden olabilir guzis artı değil en azından tebrik ederim
Maşallah saracim harikasın tebrik ederim
Tebrik ederim canim
Gayet güzel tebrikler aeben im
Oo kankito gayet guzel. Ha sıkı tut gelir geçerim haberin ola
Tebrikler canim
Maşallah harika bildirim tebrikler
Ooo verom harikasın 'tebrikler
Tebrik ederim zehracim
Tebrik ederim canim
Sanırım derece olmayacak kuzum 2 ye bölünecek ya
Tebrik ederim ablam benim
Kilo bildirimi
Geçen hafta 105.5
Bu hafta 104.4
Fark 1.1
Yüzde 1.04
Biraz atistirip kahvemi alıp gelicem inşallah canlarim
Bence çok da yüklenmeyin.Sonuçta hedeflerimize ulaşsak bile koruma süreci başlayacak.İnsanlık halidir her zaman dikkat edicez ama arada kaçamak yapmak da çok doğalkızlar aylardan sonra ilk kez bu öğlende nefsime yenildim eve gittim biber dolması pişmiş ev mis gibi dolma kokuyor dayanamadım bir tane en küçüğünden yedimama kendime ceza verdim yarım saat yürüyüş yapacam şimdi kalorisine baktım zeytinyağlı bir tane küçük biber dolmasının kalorisi 123 kaloriymiş günlük 1100 kalori alıyorum zaten bunu aşmıyor ama yemeseydim iyiydide nefsimi körelttim bi daha kimbilir ne zaman yerim
Tamam canım. Bu sabah azıcık cıs yedim bu haftanın son cisi olsunKayıtlara geçmiş efenim pazartesi artı yok
Allah yardımcıları olsun ıyi olmana sevindim kaptanım. Burada fena yağdı gece. Şimdi oğlumu okula bıraktım yollar hep çamur olmuşGeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum kızlar. Rabbim afetlerden korusun hepimizi inşallah.
Bugünde hava çok güzel sanki dün o fırtınalar seller yaşanmamış gibi.
Balıkesiri fena vurmuş sel, bandırma erdek falan. Haberlerde izleyince şok oldum. Allah yardımcıları olsun.
Bende Erdek'in bir köyündeyim şu anda.
Gayet güzel fatmacim ah o fıstıkları azaltsan her hafta 2 kg gidecek sendenKilo bildirimi
Geçen hafta 105.5
Bu hafta 104.4
Fark 1.1
Yüzde 1.04
Bende buradayimmm
Ise donunce elim basima degmiyor kosustrup duruyorum.arada aklima geliyor buaraya bakiniyordm ama bizden kimsecikler kalmamis.sizler napiyorsnz
Kolay gelsin ogretmen misin canimbacaklarım hamlamışhaftaya tatilim bitiyor okullar da açılıyor koşturmacalı günler başlıyor mutlaka günlük düzen ve rutin oluşturmalıyım yemeklerimi hazırda tutmalıyım yoksa kuruyemişe abanıyorum
kendime iyi nasihat verdim,dolmalar kafa mı yaptı ne
Bu akşam karbon almaz dengelersin canım. 1 dolmadan ne olacakkızlar aylardan sonra ilk kez bu öğlende nefsime yenildim eve gittim biber dolması pişmiş ev mis gibi dolma kokuyor dayanamadım bir tane en küçüğünden yedimama kendime ceza verdim yarım saat yürüyüş yapacam şimdi kalorisine baktım zeytinyağlı bir tane küçük biber dolmasının kalorisi 123 kaloriymiş günlük 1100 kalori alıyorum zaten bunu aşmıyor ama yemeseydim iyiydide nefsimi körelttim bi daha kimbilir ne zaman yerim
Çok sevindim senin adına. Verdiğin kilo az buz değil masallah. Yeni listen ile gümbür gümbür geleceksin.Kızlar diyetisyen e gittim
Çok sevindi çok şaşırdı Mayıs 15 ye gitmişim -11 .9 kilo gitmiş süpersin dedi 7 kilo yağdan gitmiş listemi aldım bugün kendine bir odul ver yarın listeni yap dedi kısır yiyeyimmi dedim ye dedi tekrar kan tahlili istedi sebze haftası yapicaz bu hafta haftaya cuma kontrolün var inşallah
Diyetisyen de 103.3 geldim tartı değişikliği olmasın diye kendi tartı kilomu bildirdim listem çok güzel
İnşallah @sara_28 m gibi eksiksiz uyarim
canım senin çok kutsal bir hedefin var ve çok güzel kilo veriyorsun ama canının çok istediği bir şeyi mesela cuma en geç öğlen yiyip diyete aynen devam edebilirsin,bunu diyetisyenle konuştun mu
bence doğru karar,şimdi senin nezdinde kendime bişey hatırlatıcam,eğer bunca yıl al ver yapmayıp ayda sadece 1 kilo verseydik şimdi tığ gibiydik,ben de bu kez aceleci davranmayacağım düzenli gitsin de ne giderse razıyım,sağlıklı beslenip spor yapmayı yaşam şekli yapmadıkça aynı kısır döngüye giriyorum
yımırtayı pek severim
doğru söze ne denirmaşallah canım
geçen cumartesi 101.2
bugün 100.2
fark 1 kilo
yüzde 1,009 doğru hesapladım mı bilmiyorum geçen haftaki kilomu bugünküne böldüm
bu hafta iki gün düzen şaştı bu kadar oldu, haftaya daha çok gider inşallah
bu arada günün konusu olan yemekten yedim benkahvaltımı onunla yaptım ama dün gece yemeyip bu sabaha saklamıştım bakalım yarına etkisi ne olacak ona göre tedbir alırım
kilo veren herkesi tebrik ederim tek tek alıntılayamadım,harikasınız
Geçen hafta:75.8
Bu hafta:75.0
Fark:0.8
%1.06
Kilo bildirimi
Geçen hafta 105.5
Bu hafta 104.4
Fark 1.1
Yüzde 1.04
Tebrik ederim canım diyetisyene gittinmi ne dedi
Gayet güzel fatmacim ah o fıstıkları azaltsan her hafta 2 kg gidecek senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?