Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kayıtlara geçmiş efenim pazartesi artı yok

haklısın canım bunu diyetisyenimle konuşayım bakayım ne diyecek

Teşekkür ederim canım

kızlar aylardan sonra ilk kez bu öğlende nefsime yenildim eve gittim biber dolması pişmiş ev mis gibi dolma kokuyor dayanamadım bir tane en küçüğünden yedim ama kendime ceza verdim yarım saat yürüyüş yapacam şimdi kalorisine baktım zeytinyağlı bir tane küçük biber dolmasının kalorisi 123 kaloriymiş günlük 1100 kalori alıyorum zaten bunu aşmıyor ama yemeseydim iyiydide nefsimi körelttim bi daha kimbilir ne zaman yerim

Bence çok da yüklenmeyin.Sonuçta hedeflerimize ulaşsak bile koruma süreci başlayacak.İnsanlık halidir her zaman dikkat edicez ama arada kaçamak yapmak da çok doğal

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum kızlar. Rabbim afetlerden korusun hepimizi inşallah.
Bugünde hava çok güzel sanki dün o fırtınalar seller yaşanmamış gibi.
Balıkesiri fena vurmuş sel, bandırma erdek falan. Haberlerde izleyince şok oldum. Allah yardımcıları olsun.
Bende Erdek'in bir köyündeyim şu anda.

Allah yardımcıları olsun ıyi olmana sevindim kaptanım. Burada fena yağdı gece. Şimdi oğlumu okula bıraktım yollar hep çamur olmuş

Kolay gelsin ogretmen misin canim

Bu akşam karbon almaz dengelersin canım. 1 dolmadan ne olacak

Kızlar diyetisyen e gittim
Çok sevindi çok şaşırdı Mayıs 15 ye gitmişim -11 .9 kilo gitmiş süpersin dedi 7 kilo yağdan gitmiş listemi aldım bugün kendine bir odul ver yarın listeni yap dedi kısır yiyeyimmi dedim ye dedi tekrar kan tahlili istedi sebze haftası yapicaz bu hafta haftaya cuma kontrolün var inşallah
Diyetisyen de 103.3 geldim tartı değişikliği olmasın diye kendi tartı kilomu bildirdim listem çok güzel
İnşallah @sara_28 m gibi eksiksiz uyarim

Çok sevindim senin adına. Verdiğin kilo az buz değil masallah. Yeni listen ile gümbür gümbür geleceksin.

Gecen Cuma; 94.8
Simdi: 94.5
Fark: - 300 gr.
% 0.3

moni

Tebrikler camim

Tebrikler canim

Geçen hafta:75.8
Bu hafta:75.0
Fark:0.8
%1.06

Tebrikler canim

Kilo bildirimi
Geçen hafta 105.5
Bu hafta 104.4
Fark 1.1
Yüzde 1.04

Biraz atistirip kahvemi alıp gelicem inşallah canlarim

Tebrik ederim canım diyetisyene gittinmi ne dedi

Evet kuzum yazdim

Gayet güzel fatmacim ah o fıstıkları azaltsan her hafta 2 kg gidecek senden

Aynen canım p.tesi ve cuma yemelerim meni geriletyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…