Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kolaylık versin canım

moni Merhaba alım yapıyor musunuz ? Daha önce farklı bir grupta devam ediyordum ancak 1 hafta sabit kiloda kalınca kaptanımız cenaze işleriyle ilgilenirken yardımcı kaptan listeye alamıycağını söyledi ve bütün hevesim kaçtı epeyi demoralize oldum açıkçası ilk sayfayı okudum bu arada :)

kızlar harika yüzdeler bravosara tebrikler canım birirnciliği haketmiştin emeklerinin karşılığını aldın inşallah hep böyle güzel kilolar verirsin

tebrikler kızlar

listeni merak ettim

Canım akşam menüm büyük bir ihtimalle listem olacak etiketlerim

Kolay gelsin canım

canımsın ne güzel yazmışsın ..... ama sabah 6.30da uyandım fatmacım herzamnki gibi 1haftanın yorgunluğu erken uyudum . bitirilecek kitabim vardı onu okudum sonrada oğlumun arkadaşları ve anneleriyle kahvaltıya gittik dışarı biraz önce geldim . açık büfe kahvaltı ama yasemin nefsine hakim oldu herzamanki kahvaltı gibi kahvaltı yaptım çok şükür .sabah tartıldığımda 300 gr eksiktim tabi pazartesi ne olur bilmem

Tebrikler

dünkü menümü yazmaya mecalim yoktu şimdi yazayım
sabah
1yumurta kk peynir 4 zeytin domates maydonoz biber yarım dilim ekmek tam buğdağ
öğlen
haşlama ama kibrit kutusu kadar et 3 4 kaşık suyundan patetslerini almadım ayran
akşam
yemek yapamadım çok yorgundum soganlı yumurta 4 5 çatal biraz peynir domates yarım dilim ekmek
2lt su spor yok ama gün içinde 9bin adım atmışım.

Liste harika hepinizi tebrik ederim

vorones Liste hayırlı olsun. Kız bu gün menüm seninkine benzedi
Annaaa net liste mi yeni farkettim şimdi ben yarışma ya mi katildimmmm. Hele ki bocukum de var kazen abi şey etmiş sagolsun kaptanimiz da. Ay çok sevindirik oldum. Kahvaltı dan önce gorsemdi dikkat ederdim. P.tsı baslim diodum neyse başlıyormm artık . Bu gün menu verem mi moni

verom sen layıkıyla başarırsın güveniyorum sana

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…