Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yasemin abla ve diger takim arkadaslarim gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim.
Geceye gore biraz daha iyiyim

Harikasın canim
Men olsam 3 kilo alır kalkardim en sevdiğim öğün kahvaltı fırsatı eski velilerimle önümüzdeki ay bı gitmeyi dudüşünüyorum

Harikasın canim
Men olsam 3 kilo alır kalkardim en sevdiğim öğün kahvaltı fırsatı eski velilerimle önümüzdeki ay bı gitmeyi dudüşünüyorum
bu kararlılıkla sende aynısını yapardım fatmacım baktım şöyle açık büfeye yasemin hepsinin tadını biliyorsun zaten dedim bir karar aldın uyacaksın onları yiyip 10 günümü hepa etmek açıkçası işime gelmedi zaten gr gr kilo veriyorum onuda ufak bir kaçamak mahvedebilir diyip tabağıma normal kahvaltımı koydum. ufak farklı şeylerde yedim ama cıs değildi.

Şimdi nasilsn canım geçmis olsun

GecGeç olsun canım

Hepiniz teşekkür ederim kızlar

Eşimin babam aynı işde çalışıyor
İşin başında babam var
Aralarında sıkıntı oldu.baya ama halledi gibi.
Sonu nereye gider bilmiyorum
Hâlâ çok moralim bozuk

arkadaslar takimi kutluyorum
basarilarin devamini dilerim takimca inşallah

kızlar buhaftada katilamadim cok üzgünüm
ama saglik olsun.
minik kizim hastaydi gündüz is
aksam kizla ilgileniyordum ..
hep kosturmaca halindeydim ortanca kizin kayıt isleri vardi ..
bugün bebegimle birlikteyim arti temizlik yapiyoruz ... ev dubleks uskati temizledim ancak bebegime corba yaptim kahvalti bu saat oldu bebegimin bakimi iki defa ust değiştirdik suan uyutuyorum ayagimda salliyarak ..

biraz geçmişe goz attim
cok guzel sonuclar var inşallah mezun da olurlar sağlıkla inşallah.

çok geçmiş olsun canım ya tüh çok üzüldüm öp yerime kuzuyu . sanada kolay gelsin canım.

Hayırlı olsun kuzum
Zayıflatcam seni kafaya koydum
Güzel menüler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…