Yasemin abla ve diger takim arkadaslarim gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim.
canımsın ne güzel yazmışsın ..... ama sabah 6.30da uyandım fatmacım herzamnki gibi 1haftanın yorgunluğu erken uyudum . bitirilecek kitabim vardı onu okudum sonrada oğlumun arkadaşları ve anneleriyle kahvaltıya gittik dışarı biraz önce geldim . açık büfe kahvaltı ama yasemin nefsine hakim olduherzamanki kahvaltı gibi kahvaltı yaptım çok şükür .sabah tartıldığımda 300 gr eksiktim tabi pazartesi ne olur bilmem
çok sevindim kuzum bol bol su iç zencefil limon kaynat mevsim değişikliği gripler arttı dikkat et kendineYasemin abla ve diger takim arkadaslarim gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim.
Geceye gore biraz daha iyiyim
zafiyet geçirmeyesin miyav
bu kararlılıkla sende aynısını yapardım fatmacım baktım şöyle açık büfeye yasemin hepsinin tadını biliyorsun zaten dedim bir karar aldın uyacaksın onları yiyip 10 günümü hepa etmek açıkçası işime gelmedi zaten gr gr kilo veriyorum onuda ufak bir kaçamak mahvedebilir diyip tabağıma normal kahvaltımı koydum. ufak farklı şeylerde yedim ama cıs değildi.Harikasın canim
Men olsam 3 kilo alır kalkardim en sevdiğim öğün kahvaltı fırsatı eski velilerimle önümüzdeki ay bı gitmeyi dudüşünüyorum
hadi bakalım etipufum hayırlı olsun 2 3 haftaya hepsini verir kepinide alırsın. etipuf yemeği unutma yanlızInsallah. . Nasıl iyi geliosunUz bana anlatamam
süzülmüşsün ya ondan dedim
miyav sen takımda eskisin ama ben tanımıyorum seni tanışalım ben 46 yaşında evli 158 boyunda şişman bir hatunum
Kilo çok olunca anında fark ediyor
Şimdi nasilsn canım geçmis olsun
GecGeç olsun canım
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Hayırdır inşallah canım gelmiş geçmiş olsun sıkıntın
Ben hep yazıyorum kaptanım ama sen menülerime yorum yapmıyorsun ki
Teşekkür ederim canım benim
miyav sen takımda eskisin ama ben tanımıyorum seni tanışalım ben 46 yaşında evli 158 boyunda şişman bir hatunum
oo nerdeyse senin yaşında oğlum var
Ooo bir abla daha.
Merhabaaa.
Bende 1_2 hafta sonra 28 olacak, 1.69 boyunda, evli, şişkonun önde gideniyim.
çok geçmiş olsun canım ya tüh çok üzüldümarkadaslar takimi kutluyorum
basarilarin devamini dilerim takimca inşallah
kızlar buhaftada katilamadim cok üzgünüm
ama saglik olsun.
minik kizim hastaydi gündüz is
aksam kizla ilgileniyordum ..
hep kosturmaca halindeydim ortanca kizin kayıt isleri vardi ..
bugün bebegimle birlikteyim arti temizlik yapiyoruz ... ev dubleks uskati temizledim ancak bebegime corba yaptim kahvalti bu saat oldu bebegimin bakimi iki defa ust değiştirdik suan uyutuyorum ayagimda salliyarak ..
biraz geçmişe goz attim
cok guzel sonuclar var inşallah mezun da olurlar sağlıkla inşallah.
oo nerdeyse senin yaşında oğlum varmiyavcım hadi ozaman bu genç yaşta ver kiloları bizim yaşımıza gelince vermek çok zor oluyor .
canımsın inşallah tez zamanda çözülür bu sıkıntılarHepiniz teşekkür ederim kızlar
Eşimin babam aynı işde çalışıyor
İşin başında babam var
Aralarında sıkıntı oldu.baya ama halledi gibi.
Sonu nereye gider bilmiyorum
Hâlâ çok moralim bozuk
canımsın inşallah tez zamanda çözülür bu sıkıntılar
Harikasın kuzumHerkese mutlu hafta sonlarıııı.2 gün dikkat ettim hemen suratım süzüldü.
Hayırlı olsun kuzumAnnaaa net liste mi yeni farkettim şimdi ben yarışma ya mi katildimmmm. Hele ki bocukum de var kazen abi şey etmiş sagolsun kaptanimiz da. Ay çok sevindirik oldum. Kahvaltı dan önce gorsemdi dikkat ederdim. P.tsı baslim diodum neyse başlıyormm artık . Bu gün menu verem mimoni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?