Bebişine geçmiş olsun canımarkadaslar takimi kutluyorum
basarilarin devamini dilerim takimca inşallah
kızlar buhaftada katilamadim cok üzgünüm
ama saglik olsun.
minik kizim hastaydi gündüz is
aksam kizla ilgileniyordum ..
hep kosturmaca halindeydim ortanca kizin kayıt isleri vardi ..
bugün bebegimle birlikteyim arti temizlik yapiyoruz ... ev dubleks uskati temizledim ancak bebegime corba yaptim kahvalti bu saat oldu bebegimin bakimi iki defa ust değiştirdik suan uyutuyorum ayagimda salliyarak ..
biraz geçmişe goz attim
cok guzel sonuclar var inşallah mezun da olurlar sağlıkla inşallah.
bende memnun oldum canım
Evettt gitgide zorlaşıyor.
Çok memnun oldummm. ❤
dularımız seninle gamzecim inş düzelecek hiç bir sıkıntı baki değilSağolasın ablam İnşallah iyi olur
kızlar harika yüzdeler bravosara tebrikler canım birirnciliği haketmiştin emeklerinin karşılığını aldın inşallah hep böyle güzel kilolar verirsin
tebrikler kızlar
listeni merak ettim
arkadaslar takimi kutluyorum
basarilarin devamini dilerim takimca inşallah
kızlar buhaftada katilamadim cok üzgünüm
ama saglik olsun.
minik kizim hastaydi gündüz is
aksam kizla ilgileniyordum ..
hep kosturmaca halindeydim ortanca kizin kayıt isleri vardi ..
bugün bebegimle birlikteyim arti temizlik yapiyoruz ... ev dubleks uskati temizledim ancak bebegime corba yaptim kahvalti bu saat oldu bebegimin bakimi iki defa ust değiştirdik suan uyutuyorum ayagimda salliyarak ..
biraz geçmişe goz attim
cok guzel sonuclar var inşallah mezun da olurlar sağlıkla inşallah.
Hadi bugün dükkanı men açayım
Sara Yasemin bugün çalışmıyor dinlensinler
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
1 ne diyoruz hafta sonu ailece kahvaltıda dikkat ediyoruz
2.her elimizi attığımızda cislara cuma günü takımı düşünüyoruz
3.stresten uzak durup bol su içiyoruz
4.sporumuzu yapıp
5 menüleri atlamiyoruz
Sözüm önceAntepia27 sonra tüm takıma
Antepia27 canım listene harfiyen uy
Tamam tamam kafayı yemedim sadece yazılı dusundum
saracım ben yorum yapayım nacizane fikrim şu sen ekmeksiz diyet yapıyorsun o yiyeceklerini ekmek olarak sayacaksın diğer cislardan daha sağlıklı karbonhidrat olduğu için onu seçmen doğru tercihKızlar gündeyim ama ben sadece tel şehriye li yeşil mercimekli sarımsaklı yoğurtlu Salatadan iki üç kaşık yiyecem iki kaşık ta kısır yemeyi düşünüyorum esmer bulgurdan bol baharatlı ve limonlu sizce çokmu yorum bekliyorum
Yarışmamız 587. Etap birincisisara_28
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
bu kararlılıkla sende aynısını yapardım fatmacım baktım şöyle açık büfeye yasemin hepsinin tadını biliyorsun zaten dedim bir karar aldın uyacaksın onları yiyip 10 günümü hepa etmek açıkçası işime gelmedi zaten gr gr kilo veriyorum onuda ufak bir kaçamak mahvedebilir diyip tabağıma normal kahvaltımı koydum. ufak farklı şeylerde yedim ama cıs değildi.
Evet Basladik. Boya yapilirken hem hali baktik, hem mobilya baktik, hemde cocuklari goturup biraktikgezegen bacım başladınmı boyaya?
oo maşallah yeniden çeyiz düzüyon ellam gezegen bacımEvet Basladik. Boya yapilirken hem hali baktik, hem mobilya baktik, hemde cocuklari goturup biraktik
Yok yaa, bu sefer oyle olmayacak. Begendigim yemek odalari 2.000 den basliyor, onada yazik diyoruz. Hali fiyatlari ucmus, eski halilar sōkūlsūn bakalim altindaki parke ne durumda. Belki bir sūre parkeyi kullanirim. Yok eger yapamazsam tekrar hali dōserizoo maşallah yeniden çeyiz düzüyon ellam gezegen bacımkolay gelsin.
oo maşallah yeniden çeyiz düzüyon ellam gezegen bacımkolay gelsin.
kadarYok yaa, bu sefer oyle olmayacak. Begendigim yemek odalari 2.000 den basliyor, onada yazik diyoruz. Hali fiyatlari ucmus, eski halilar sōkūlsūn bakalim altindaki parke ne durumda. Belki bir sūre parkeyi kullanirim. Yok eger yapamazsam tekrar hali dōseriz
Evet Basladik. Boya yapilirken hem hali baktik, hem mobilya baktik, hemde cocuklari goturup biraktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?