Yarışmamız 587. Etap birincisisara_28
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Degisecek canim,sansi yok. Gonlume gore bulamiyorumAynen öyle gezegenime eski eşyalar yaramaz artık ....
İstediği kiloya gelince yeni bı gezegen olacak tabi hatuna yeni eşyalar gerek
kadar
Değişiklik iyidir gezegenimmm
Amin canim,Sagol.İşlerinde kolaylıklar dilerim torunlarından Allah kavuştursun canım
sağol canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım ya tüh çok üzüldümöp yerime kuzuyu . sanada kolay gelsin canım.
teşekkürler canım benim allah razı olsun iyiki varsinizBebişine geçmiş olsun canım
teşekkürler teyzesiTeşekkür ederim canım benim
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin yavruba
saracım ben yorum yapayım nacizane fikrim şu sen ekmeksiz diyet yapıyorsun o yiyeceklerini ekmek olarak sayacaksın diğer cislardan daha sağlıklı karbonhidrat olduğu için onu seçmen doğru tercihgün içindedede bol su içtiğin için sıkıntı olmayacaktır.
Teşekkür ederim canım yorumun için dediğin gibi yaptım senin bilgilerin benim için çok önemli aynı hastalığa sahip olduğumuz için belki birbirimizi daha iyi anladığımızı düşünüyorum
Merhaba canım, kuzum takım listesine girmek sadece takım kaptanının yetkisinde yani yardımcısı bu konuda hiçbir şey yapamazdı. O’na kızma, yapabileceği bir şey yoktu.moni Merhaba alım yapıyor musunuz ? Daha önce farklı bir grupta devam ediyordum ancak 1 hafta sabit kiloda kalınca kaptanımız cenaze işleriyle ilgilenirken yardımcı kaptan listeye alamıycağını söyledi ve bütün hevesim kaçtı epeyi demoralize oldum açıkçası ilk sayfayı okudum bu arada :)
Yarışmamız 587. Etap birincisisara_28
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
arkadaslar takimi kutluyorum
basarilarin devamini dilerim takimca inşallah
kızlar buhaftada katilamadim cok üzgünüm
ama saglik olsun.
minik kizim hastaydi gündüz is
aksam kizla ilgileniyordum ..
hep kosturmaca halindeydim ortanca kizin kayıt isleri vardi ..
bugün bebegimle birlikteyim arti temizlik yapiyoruz ... ev dubleks uskati temizledim ancak bebegime corba yaptim kahvalti bu saat oldu bebegimin bakimi iki defa ust değiştirdik suan uyutuyorum ayagimda salliyarak ..
biraz geçmişe goz attim
cok guzel sonuclar var inşallah mezun da olurlar sağlıkla inşallah.
Menümü yazayım
Sabah
Bir porsiyon menemen
Bir dilim süzme peynir
İki fincan şekersiz çay
Öğle
İki kaşık esmer bulgurdan yapılmış kısır
Üç kaşık yoğurtlu tel şehriyeli yeşil mercimek salatası
Dört bardak limonlu çay
Akşam
Bir tabak et haşlama
Su 2 litre spor 15 dakika leslie 10 dakika pilates bandıyla kol egzersizi
aeben gezegenfeza Antepia27
Antepia27 canım menünü merakla bekliyorum
saracım hayatta tek başına değiliz arada böyle davetlere katılmak zorundayız ozamanda ne yediğimizi bilerek yersek dengelemmizde kolay olur yani porsiyon kontrolü aslında islami şartlarda beslenmeyi bilsek yani herşeyi kararında ozaman bukadar kilo almayız .peygamber efendimiz (s.a.v)bir hurmayla gün geçirirmiş biz çöplük gibi mideyi dolduruyoruz nefsimize yenik düşüyoruz malesef ama öğreniyoruz ve başaracağız Allahın izniyle.
Ayy umutcum gecmis olsun canim
Bir davet en gugüz böyle atlatılır di kuzum tebrikler
Yazıcam insallah canım
Misafirlerim var ondan gevikti
Olur mu kankim dün yazdım sana görmedin sanırım
Menü veriyorum
Uyanınca
2 bardak limonlu su
Sabah
1 hs yumurta
Peynir
Domates salatalık maydanoz
2dlm k.ekmegi
Ara
5findik
1 hurma
Öğle
Kabak yemeği
Salata
2 dlm k.ekmegi
Ara
1seftali
1 bardak süt
Akşam
Y.fasulye
Cacık
Salata
1dlm k.ekmwgi
Ara
Yoğurt kuru
Spor yapmam gerekti hem öğleye
Aksamada yemekli misafirim vardı yoruldum yapamadım
Şu 2.5-3 lt civarında
aeben sara_28 ozlemkartal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?