Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim canım yorumun için dediğin gibi yaptım senin bilgilerin benim için çok önemli aynı hastalığa sahip olduğumuz için belki birbirimizi daha iyi anladığımızı düşünüyorum

Teşekkür ederim canım yorumun için dediğin gibi yaptım senin bilgilerin benim için çok önemli aynı hastalığa sahip olduğumuz için belki birbirimizi daha iyi anladığımızı düşünüyorum
saracım hayatta tek başına değiliz arada böyle davetlere katılmak zorundayız ozamanda ne yediğimizi bilerek yersek dengelemmizde kolay olur yani porsiyon kontrolü aslında islami şartlarda beslenmeyi bilsek yani herşeyi kararında ozaman bukadar kilo almayız .peygamber efendimiz (s.a.v)bir hurmayla gün geçirirmiş biz çöplük gibi mideyi dolduruyoruz nefsimize yenik düşüyoruz malesef ama öğreniyoruz ve başaracağız allahın izniyle.

Merhaba canım, kuzum takım listesine girmek sadece takım kaptanının yetkisinde yani yardımcısı bu konuda hiçbir şey yapamazdı. O’na kızma, yapabileceği bir şey yoktu.
Bize gelince, listemiz çok kalabalık ve takıma gelip aylarca liste bekleyen üyelerimiz var. 2 hafta dolunca listeye almıyorum kuzum. Listeye girebilmek baya zorlu .bu süreçte sabır istiyor, amaç sağlıkla zayıflamak olmalı. Sabrım var ve listesizde devam ederim dersen kapımız açık.

Ayy umutcum gecmis olsun canim

Bir davet en gugüz böyle atlatılır di kuzum tebrikler

Antepia27 canım menünü merakla bekliyorum

Yazıcam insallah canım
Misafirlerim var ondan gevikti

Haklısın canım böyle davetlerde yesen olmuyor yemesen olmuyor en az zararla atlatmaya bakıyorsun ki öyle yapmaya çalıştım

Menü veriyorum
Uyanınca
2 bardak limonlu su
Sabah
1 hs yumurta
Peynir
Domates salatalık maydanoz
2dlm k.ekmegi

Ara
5findik
1 hurma
Öğle
Kabak yemeği
Salata
2 dlm k.ekmegi
Ara
1seftali
1 bardak süt
Akşam
Y.fasulye
Cacık
Salata
1dlm k.ekmwgi
Ara
Yoğurt kuru
Spor yapmam gerekti hem öğleye
Aksamada yemekli misafirim vardı yoruldum yapamadım
Şu 2.5-3 lt civarında

aeben sara_28 ozlemkartal

bugünki menüm
sabah 9.00
1 yumurta 3yeşil 3 siyah zeytin bol yeşillk roka dereotu maydonoz biraz peynir yoğurt 1 kaşık 1kaşık acılı ezme ve 1 d,l,m ekmek tb
öğlen 13.00
sade kefir 5 badem
akşam17.30
güveç 6 7 kaşık salata
2lt su yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş

Menün çok güzel canım benim ilk hafta menüme benziyor bununla kilo verirsin tatlım sadık kalarak uy olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…