- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok yav baya baya bilgin var, ne güzel bizde faydalanıyoruz. Bilirkişi tabiri hoşuma gittiesf gamzecim ne bilirkişisikimse olmayınca bende bildiklerimi sizle paylaştım bende sizlerden öğreniyorum çoğu şeyi.
Ne yapcankiBenım yapacağımı muhtemelen daha önce görmediniz
Ben sana ekmeği azalt demiyormuşMenü verip bende yatıcam sabah erken kalkmak lazım okul var malum
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim salam
3 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
1 küççük biber dolması
Yoğurt
Çay ( sekersiz)
Akşam
Soğanlı domates salatası
1 dilim ekmek (eşim yüzünden oldu canımı çektirdi )
Iyi gecelerçok konuşmuşum gene yatamherkese hayırlı geceler yarın tartınız yüzünüzü güldürsün inş.
Hiç sanmıyorumçok konuşmuşum gene yatamherkese hayırlı geceler yarın tartınız yüzünüzü güldürsün inş.
Yağını, tuzunu abartmazsan dıyette gayet rahat yiyebilirsin canımAaaa ne yapcan abla merak ettim bak. Diyet az kalorili bisiler yap
YazdımNe yapcanki
Kolay gelsin babyKızlar bende bu takımı ve sizleri seviyorum.bi çay kahve aldiğimda buraya bakmaktan keyif alıyorum. Hem motivasyonum artıyor hem sizlerle muhabbet etmek paha biçilemez.
Yarın erken kalkmam lazım. Hâlâ duş alıp kıyafet ve yiyecekleri hazırlamadım. Biraz dinlenmek istedim.
Hepinize iyi geceler.
Yağını, tuzunu abartmazsan dıyette gayet rahat yiyebilirsin canım
Mantar, et, domates,biber, pizza peyniriyle yapıyorum
Aynen abla menu verilmemsse çok yiyom ben de. Tıpkı bugün gbi. Utandim şimdi . Aslında hersey iyiydi ama 10 da acıktım işte. DayanamadimOooo eşinin desteği süper canım
Güveniyoruz sana
Maşallah buldun mu domates ne iyisini ne ucuzunu bulamadım pazarda
Ana haftaya enaz bı 5 kilo alıp derin dondurucu ya atayım İnşallah
Afiyetle yiyin canim
Dikkat et ogun menü vermez işte o gündür yediği kendimden bilirim sarsycami
Sorma pert olduk kocam la gece gece yaptık bebeler uyuyuncaMaasallah hamarat hatunun
88 adet menemen haa
Bende valla, cok seviyorum burayi ve sizleri
Menü yazmadan uyumim dedim de . Oğlan uyandı. Yarın yazım sabahtan. Okul basliooooi oyy bakicinin ilk günü oyyyy
Yok valla ben sizden öğreniyorum
Mesela meyva ile yoğurt tüketmek gerektiğini
Sizden öğrendim.karbonlari olabildiği azaltmak gerektiğini yoksa kg verilmesinin zorlastiginihepiniz iyki varsiniz [/QUOTE
gamzecim bende benim idolüm ve tavsiyeleri benim için önemli aeben dr ayça kaya bikaç diyetisyen videolar izlerim takip ederim . ve en önemlisi burda yaptığımız menü yorumları hatalarımızı bulmamıza yardımcı oluyor ve öğreniyoruz.
saraycam teşekkür ederim sonunda okul bitti bir staj kaldı hayırlısıyla onuda bitirsin bakalım sonrası allah kerim.Yok yemek kaşığı
Güle Güle gidip gelsin oğlusun
bende sizden çok şey öğrendim saraycam kendini küçümseme lütfen sen kaç kilo vermiş kadınsın sohbetlerimizi yürüyüşlerimiiz orda yaptığımız tavsiyeleri unutmadım unutmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?