gamzecim sızma alma rafine al yavaş yavaş alıştır kokmuyor emin ol sızmayı zaten yemeklerde değil salataya koyuyorum ben çünkü sızma zeytinyağ soguk sıkımdır ısınınca değeri kaybolur.
gezegenim tereyağda kullanıyorum mesela yumurta yaparsam tavada tereyağla yaparım pilav makarna hepsi tereyağla tabi ben pilav ve makarna yemiyorum.
hatta pilav yaparken zeytinyağla şehriyeleri kavurur pirinci dökerim sonra üstüne az teryağla kavururum tereyağı kullanırkende şuna dikkat edin tereyağı yakmayacaksınız.
esf gamzecim ne bilirkişisiBende aynen böyle yapıyorum sayın bilirkişi
Haklısın canım . Bundan sonra güzel olsun diliyorum.menü kötü değil saraycam ama pilav yerine 5 köfte salata yeseydin yanında ayran süper bir öğün olurdu.
Bendr zeytinyagi kullaniyorum, valla dahada lezzetli oluyorvalla hep aynı yağla yapıyom kimsede bu zeytinyağmı diye sormadı benim yemeklerimin sadece gelenler acısından şikayetçi olurlar oda ani misafir gelirse evdeki yemeklerden çıkarırsam .gerçi çok gelen gidenim olmaz benimde
İyi geceler canım, tatlı rüyalarBen uyuyorum kızlar malum yarın iş var iyi geceler sizlere
Beni tanıyorlar. Kankim birbirimizi uyaralim. Sanki sende benim gibisin gibi gibi
esf gamzecim ne bilirkişisikimse olmayınca bende bildiklerimi sizle paylaştım bende sizlerden öğreniyorum çoğu şeyi.
Baksınlar sanane
SAKIN bakmauin arkadaşlar
Ben baktım çok.kotuu
İnsanın aklına kötü şeyler geliyor
Ağzının suyu akıyor
Gece gece başka isiniz yok mu beee
Ben baktim , bakmaz olaydim
SAKIN bakmauin arkadaşlar
Ben baktım çok.kotuu
İnsanın aklına kötü şeyler geliyor
Ağzının suyu akıyor
Gece gece başka isiniz yok mu beee
Aynen, sıvıyağda şehriyeyi kavuruyorum, tereyağıda pılavın suyuna kesip koyuyorum, asla kavrulmuyorgezegenim tereyağda kullanıyorum mesela yumurta yaparsam tavada tereyağla yaparım pilav makarna hepsi tereyağla tabi ben pilav ve makarna yemiyorum.
hatta pilav yaparken zeytinyağla şehriyeleri kavurur pirinci dökerim sonra üstüne az teryağla kavururum tereyağı kullanırkende şuna dikkat edin tereyağı yakmayacaksınız.
Aaaa ne yapcan abla merak ettim bak. Diyet az kalorili bisiler yapBaksınlar sananeçarşambada ben yapacam
Beni tanıyorlar. Kankim birbirimizi uyaralim. Sanki sende benim gibisin gibi gibi
Menü fena değil
Pilav akşam olmasaydı iydi
Bide senin kaşık ölçün yemek kaşığı dimi
Büyük servis kaşığı değildir bence
@Aylin42Konya tuzlaya gidecek staja canım bu arada menün gayet güzel
HAhahaaa amannnn
kankimmm ya
Benım yapacağımı muhtemelen daha önce görmedinizhım yemeklere baktım hiç değişk bir tarif göremedim hepsi bildiğimiz yemekler daha orjinal bişeyler belki eklenir.
Bende bir çok şeyiYok valla ben sizden öğreniyorum
Mesela meyva ile yoğurt tüketmek gerektiğini
Sizden öğrendim.karbonlari olabildiği azaltmak gerektiğini yoksa kg verilmesinin zorlastiginihepiniz iyki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?