gamzecim sızma alma rafine al yavaş yavaş alıştır kokmuyor emin ol sızmayı zaten yemeklerde değil salataya koyuyorum ben çünkü sızma zeytinyağ soguk sıkımdır ısınınca değeri kaybolur.Bende yapabilsem keşke
Eşim z.yagi sevmiyor kokusu
Yemeklerde kokusu falan.istemez kesin
Benim esim giresunli bayılır salçalı yemeklere
Eger salatalara kullandigimiz zeytinyagiysa bir sefer bulgur pilavi pisirdim cok agir oldu,tuhaf koktukesinlikle zeytinyağa alışınca başka yağ kullanmak istemiyor insan bende önceden kokuyor diye çok tepkili yaklaşırdım ama kullanmaya başlayınca anlıyorsunki çok daha az yağla yemek yapıyorsun ve daha sağlıklı.
Cok guzelmis ama biz nerde bulcaz.Sana afiyet olsun bizim yerimizede ye tatlisKabak çiçeği dolmasını da çok severim ama bu çiçek kara lahananın çiçeği çiçekler daha açmadan yeşil goncayken toplanıp yıkanıp doğranıyo haşlandıktan sonra suyunu sıkıp tuzunu iki yumurta kırıp bir yemek kaşığı zeytinyağıyla kızartma tavasında arkalı önlü kızartıyorsun pasta gibi dilimleyip servis ediyorsun Karadenize özgü bir yemek çeşidi ama çok lezzetlibunu misafirlerine de kekin yanına yapabilirsin
Napiyim nanik bulamadimAllah aşkına biri söylesin
bu Noel Baba ne iş
Ne anlatmak istiyor
Yemekteyiz soframız benim mutfağın bölümüne bak canımBen bulamadim cnm.Nerden bakiyorsun.Yemek yarismalari kk diye girdim ramazandaki iftar yarismasi cikti
Aynı şekilde düşünüyormuşuz canım
salataya koyduğunla olmaz zaten gezegenim .Eger salatalara kullandigimiz zeytinyagiysa bir sefer bulgur pilavi pisirdim cok agir oldu,tuhaf koktu
Cok guzelmis ama biz nerde bulcaz.Sana afiyet olsun bizim yerimizede ye tatlis
Aynen canım Salata için sızma yemekler için riviera olacak ve hiç kokmuyor inankisalataya koyduğunla olmaz zaten gezegenim .
Peki ev dışından biri gelince
Anlıyor mu
Bende burda cesıtlerını bilmiyorum,ama margarini bırakıp tereyağına geçiş yaptım.salataya koyduğunla olmaz zaten gezegenim .
İlk fırsatta denemem lazımHayır misafirlerimede yemek yaptım çok lezzetli olmuş dediler bir yemek kaşığı zeytinyağı ile yaptım deyince şaşırdılar
valla hep aynı yağla yapıyom kimsede bu zeytinyağmı diye sormadı benim yemeklerimin sadece gelenler acısından şikayetçi olurlar oda ani misafir gelirse evdeki yemeklerden çıkarırsam .Peki ev dışından biri gelince
Anlıyor mu
İlk fırsatta denemem lazım
hayırlı geceler canımBen uyuyorum kızlar malum yarın iş var iyi geceler sizlere
Yemekteyiz soframız benim mutfağın bölümüne bak canım
gezegenim tereyağda kullanıyorum mesela yumurta yaparsam tavada tereyağla yaparım pilav makarna hepsi tereyağla tabi ben pilav ve makarna yemiyorum.Bende burda cesıtlerını bilmiyorum,ama margarini bırakıp tereyağına geçiş yaptım.
Oh bee, tableti türkçe klavye yaptık
Sanada iyi geceler SaramBen uyuyorum kızlar malum yarın iş var iyi geceler sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?