- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
ödem için günde iki fincan yeşil çay ve 3 litre su içmeye çalış
benim diyetisyenim ölçüm yapmıyor sadece hassas tartısıyla tartıyorvücuttaki her bölgedeki yağ kas oranına bakıyor ödeme bakıyor o kadar
olsun canım sıkma canını suyu artır ödemlerden kurtul cumaya güzel bir eksiyle gelirsin
fatmacım sende bende hafta sonu kaçırıyoruz, bu haftadan sonra ikimizde çok dikkat edip pazartesi eksiye geçelim
kızlar sanırım benim kilo vermem duraklamaya girdi ben bunu şuna benzetiyorum insan koşarak bir hedefe ulaşmak için önce çok hızlı gider ama bi yere gelince yorulur dinlenmesi gerekir biraz soluklanması gerekir ya sonra yeniden dpara atılarak koşmaya başlanır ya şu anda benim soluklanmaya ihtiyacım var gibi
ancak diyeti bırakmak yok ben diyetime devam edeyim metabolizma nasıl olsa bu direnci kırıp yeniden kilo vermeye başlayacak değil mi
Ayyy çok sevindim ilk defa bireyselde derece aldım
Selam canlar nasılsınız bakalım
Niğdeden döndüm bir sürü iş var turludur salçasır konservedir sostur . Hadi bana kolay gele
Bu arada monim şehir dişında olunca tartılamadım canım
Canım ödem çayı tarifi verdi yapicam artık inşallah
Helal olsun vallah hergün istisnasız 100 gram veriyorum
Ya bu hafta bi ara tartıda 72.9 gördüm heyecanlandım ama yanlışmış galibamaşallah kuzum
Supersin cnm.700 700 gidiyor masallahevet kilomuda yazayım
geçen hafta 71kg
bu hafta 70.300kg
fark 700
Tebrik ederim gamzem supersin.Bu hafta 2 kilo verirsin benceBugün kızım anaokulu baslicak
Dua edin bana çok huysuz çünkü
Cuma 62.7
Pazartesi 61.9
Cumaya verirsin insallah canim.Canini sıkma.Ama diyet listene uydugun halde nasil + 1400 geliyorsun cok sasirdim.Ver her zaman ki gibi bugün artiyim ama inşallah cuma eksim gelecek
Cuma günü 104.4
Bugün105.8
Fark +1400
4 gunluk ayran asina mi basliyon saraycam.Cuma kac kiloydun yazmamisingünaydın hanımlar kilom 65.1 kg ve bu gün 4 günlüğe başladım
Tabii ki saram.Duraklamayi cok guzel anlatmişsin.Bak bende veremiyorum bu aralar.Gecen hafta 400 gr vermisim.Bugunde yine sabitim.Birakmak yok devamkızlar sanırım benim kilo vermem duraklamaya girdi ben bunu şuna benzetiyorum insan koşarak bir hedefe ulaşmak için önce çok hızlı gider ama bi yere gelince yorulur dinlenmesi gerekir biraz soluklanması gerekir ya sonra yeniden dpara atılarak koşmaya başlanır ya şu anda benim soluklanmaya ihtiyacım var gibi
ancak diyeti bırakmak yok ben diyetime devam edeyim metabolizma nasıl olsa bu direnci kırıp yeniden kilo vermeye başlayacak değil mi
Tebrik ederim cnm.Insallah 1. Ligini de goruruzAyyy çok sevindim ilk defa bireyselde derece aldım
INŞAALLAH canım benimTebrik ederim cnm.Insallah 1. Ligini de goruruz
Aramiza hosgeldin cnm.Ilk sayfayi okursan kurallar yaziyor orda.
teşekkürler tatlımAramiza hosgeldin cnm.Ilk sayfayi okursan kurallar yaziyor orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?