sara_28 canım 65.1 kg ile bu gün başladım, cuma günü ayrıntılı yazarım gün gün. bu öğlen yoğurt yiyemedim kendimi iş yerine zor attım, sadece ton balığı yiyebildim, akşama çorba yoğurt var, evde çorbam vardı ama yoğurt yok almam lazım.
bu aralar yapmaya vaktim olmuyor canım,anladım canım naçizane fikrim hazır yoğurt yememen evde kendin mayalasan daha sağlıklı olur
. 3 lt suyu , ögün aralarının 5 saat olmasını,2 kupada yeşil çayı unutmayalım saraycam4 günlük diyet
1.2. günler
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı salata/yoğurt
akşam 1 kase çorba/yoğurt
3.4. günler
sabah 1 meyve/süt ya da yoğurt
öğlen 4 köfte ya da köfte kadar et/salata
akşam 2 tavuk but /salata
Çimlendirip misafirlere salatasını yapmıştım hoştu tadı ben sevdim saram.kızlar maş fasulyesini denediniz mi ben bugün biraz araştırdım kilo vermeye çok faydası varmış yarın alıp deneyeceğim
Çimlendirip misafirlere salatasını yapmıştım hoştu tadı ben sevdim saram.
kızlar maş fasulyesini denediniz mi ben bugün biraz araştırdım kilo vermeye çok faydası varmış yarın alıp deneyeceğim
Bizim burda çok tüketilir canım piyaz salata çorba vs yemekleri yapilir
saraycam bundan sonra cuma günleri kaçamak yasak sanasara_28 canım 65.1 kg ile bu gün başladım, cuma günü ayrıntılı yazarım gün gün. bu öğlen yoğurt yiyemedim kendimi iş yerine zor attım, sadece ton balığı yiyebildim, akşama çorba yoğurt var, evde çorbam vardı ama yoğurt yok almam lazım.
Tebrik ederim canımAyyy çok sevindim ilk defa bireyselde derece aldım
Açım, canım neler neler istiyorbu arada menümü yazayım eltime gideyim kız gidecek hafta sonu gidemedim belki yazamam
sabah7.30
1yumurta kk peynir 5 zeytin domates ve maydonoz ve yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.15
yarım tabak nohut yemeği ve cacık
ara
sütlü kahve
akşam mücver yanlız yağda değil tavada krep gibi ve un yerine yulaf kepeği 1 kaşık yanında yoğurt
2lt su spor inş erken dönersem yürüyecem
gel sanada yapayım mücverAçım, canım neler neler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?