Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

anladım canım naçizane fikrim hazır yoğurt yememen evde kendin mayalasan daha sağlıklı olur

. 3 lt suyu , ögün aralarının 5 saat olmasını,2 kupada yeşil çayı unutmayalım saraycam

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir?
@Ssy8491 canım derecen hayırlı olsun
Antepia27 canım senden bişey rica edecem sabah kahvelerini içme bol su içip kahvaltını yap yada kahve yerine yeşil çay iç 1hafta dene bakalım gene ödemin olacakmı?
bu arada fatmacım listeye girmem takım için bir risk çünkü izinli ayrıldığım için çok bölünmesi gerekiyor killomun buda takımın yüzdesini düşürecek girmeden devam inşllah.
sara _28 canım marş fasülyesini haşla yemek yapma onla yeşillikler doğra salata sosu koy üstüne 5 6 kaşık 1öğün
yanına ayran .
vorones canım kilom pazartesileri düşüyor cuma hep aynı oluyor .

saraycam bundan sonra cuma günleri kaçamak yasak sana

bu arada menümü yazayım eltime gideyim kız gidecek hafta sonu gidemedim belki yazamam
sabah7.30
1yumurta kk peynir 5 zeytin domates ve maydonoz ve yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.15
yarım tabak nohut yemeği ve cacık
ara
sütlü kahve
akşam mücver yanlız yağda değil tavada krep gibi ve un yerine yulaf kepeği 1 kaşık yanında yoğurt
2lt su spor inş erken dönersem yürüyecem

Açım, canım neler neler istiyor

iyi akşamlar hanımlar menümü yazayım
17.09.2018 pazartesi

08.00; 2 yumurtalı beyaz peynirli omlet

1 kk süzme peynir

4 zeytin

domates,salatalık

13.00; ton balıklı salata

2 kaşık yeşil mercimek

Bir elma,1 mandalina

18.00; 1 tabak yoğurtlu kabak

1 tabak yeşil mercimek

Su; 2 litre

Spor yok

bugün okullar açıldı tüm öğrenci,eğitimci ve ailelere başarı ve kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…