Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tarifini banada verirmisin

Canım bir tutam mısır püskülü
Kiraz sapı bir tutam
1 limon
1 zencefil kokk
1 elma
1 demet maydanoz
2 lt suyla kaynatıp sıcak soğuk icilecek

Hoşgeldin canım

Cumaya verirsin insallah canim.Canini sıkma.Ama diyet listene uydugun halde nasil + 1400 geliyorsun cok sasirdim.

Canım bunyem biraz degisik gün içinde bile kilom çok değişik lik gösteriyor
Listene spor dışında uyuyorum çok şükür

Saracim plato dönemine girmemen için diyetisyenin haftalık program değiştiriyor bence hic duraksamadan gidecen diye dusunuyorum. Ama kilo verdikçe haftalık kilo verdiğim kilo azalacak.

Dünkü menu yazayim.
Sabah menemen peynir 1 dilim ekmek helva
Aksam 1 tabak etli yeşil fasulye
Şehriye li tavuk . Çorba gbi ama değil pilav yakın bunlar iyidi 18 de günu kaptmstim lakin saat 22 de bi acıktım ki. Çay ve Kahvaltı yaptım cislarda vardı malesef. Daha dikkat etcem söz. Malum .beklenen p.tesi geldi

59.7 çıktım kaptanim

hoşgeldin aramıza kokos_35

Tabii ki saram.Duraklamayi cok guzel anlatmişsin.Bak bende veremiyorum bu aralar.Gecen hafta 400 gr vermisim.Bugunde yine sabitim.Birakmak yok devam

sağol canım önemli olan bu dönemde moral bozmamak

Canım bir tutam mısır püskülü
Kiraz sapı bir tutam
1 limon
1 zencefil kokk
1 elma
1 demet maydanoz
2 lt suyla kaynatıp sıcak soğuk sıcak içilecek

tarif için teşekkür ederim canım

Fatmacim hedeftim şimdilik 65 sonrası bilmiyom

benim hedefimde 65 kilo olmakboyumda 1,58 olduğu için 65 olsam fena olmaz heralde

Saracim plato dönemine girmemen için diyetisyenin haftalık program değiştiriyor bence hic duraksamadan gidecen diye dusunuyorum. Ama kilo verdikçe haftalık kilo verdiğim kilo azalacak.

bakalım canım bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum ya bu tatil bütün dengemi bozdu ondan önce verdiğim kilolar hep yağdan gidiyordu şimdi sadece ödem atıyorum bunda haşimatonunda önemi var tabi ooof ooooof ne bileyim

iyi günler hanımlar bilgisayar başına yeni oturabildim,dün doğumgününde biraz kaçtı malesef ayrıntıları yazmayayım en iyisi tabi tartı da karşılık buldu
cuma 100.2
p.tesi 100.7 ben peşin peşin dövdüm kendimi üzgünüm

Bugün kızım anaokulu baslicak
Dua edin bana çok huysuz çünkü

Cuma 62.7
Pazartesi 61.9
inşallah kolay alışır canım sen merak etme ordaki ortamı seviyorlar ama anneye naz etmeyi de ihmal etmezlerkilon için de tebrikler

Kızlar vucutum çok ciddi ödem yapıyor incelediğimi hissediyorum zaten diyetisyen im olculerimi almam için bı çizelge verdi
ödem ben de de çok oluyor canım bol su,ödem atıcılar ve yürüyüş yapmak lazım
Ayyy çok sevindim ilk defa bireyselde derece aldım
tebrikler canım
Tebrik ederim canım benim
sana da tebrikler canım

evet canım ama sanırım normal bir durum detokslarla şok diyetlerle metabolizmam şaşırıyor
diyete aynen devam et canım birden gider kilolar

Buarada ben nohut felan hasladim tekrar ayran asi detoxunu denicem, zorlicam biraz 2 gune. Bide 1 fincan kahve icsem neolur yaa? Kahve biraz bagimlilik yapti sanki brnde
ben kahvesiz hayat düşünemem günde iki büyük fincan içiyorum,hem diyette açlığı bastırıyor

Selam canlar nasılsınız bakalım
Niğdeden döndüm bir sürü iş var turludur salçasır konservedir sostur . Hadi bana kolay gele

Bu arada monim şehir dişında olunca tartılamadım canım
sana kolay gelsin canım ne güzel,hep heveslenirirm yapamam şu kışlık işlerini

4 günlük diyet

1.2. günler

sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı salata/yoğurt
akşam 1 kase çorba/yoğurt

3.4. günler
sabah 1 meyve/süt ya da yoğurt
öğlen 4 köfte ya da köfte kadar et/salata
akşam 2 tavuk but /salata

canım ne diyeti bu 4 günlükk

ben bu diyeti sevdim kilo veremediğimde yapayım peki dört günde kaç kilo gidiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…