tarifini banada verirmisin
Cumaya verirsin insallah canim.Canini sıkma.Ama diyet listene uydugun halde nasil + 1400 geliyorsun cok sasirdim.
Fatmacim hedeftim şimdilik 65 sonrası bilmiyomyasom7272 canım hedefin kac
Saracim plato dönemine girmemen için diyetisyenin haftalık program değiştiriyor bence hic duraksamadan gidecen diye dusunuyorum. Ama kilo verdikçe haftalık kilo verdiğim kilo azalacak.kızlar sanırım benim kilo vermem duraklamaya girdi ben bunu şuna benzetiyorum insan koşarak bir hedefe ulaşmak için önce çok hızlı gider ama bi yere gelince yorulur dinlenmesi gerekir biraz soluklanması gerekir ya sonra yeniden dpara atılarak koşmaya başlanır ya şu anda benim soluklanmaya ihtiyacım var gibi
ancak diyeti bırakmak yok ben diyetime devam edeyim metabolizma nasıl olsa bu direnci kırıp yeniden kilo vermeye başlayacak değil mi
Sağol ablam geldim eve. Ilk di ama oldu sanki. Iyi ki gelmemis k. ValideAynen canım
Bizde seni canım
Hayırlı olsun canım
Cumadan beri kaç gr fark var abla. . Valla bravooo gelsin 6 larrrevet kilomuda yazayım
geçen hafta 71kg
bu hafta 70.300kg
fark 700
59.7 çıktım kaptanimPAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ
moni 93,5>>93,4
@Zhre_94,5>>sabit
@Ssy849188,5>>sabit
@evinizinmimari75>>?
@divinity67,3>>?
sara_28 91,7>>sabit
@Ya habibi96,8>>?
@gamze2162,7>>61,9
@Drdentist67,7>>?
@Aylin42Konya73>>?
Sarayca 64,2>>65,1
Antepia27 104,4>>105,8
vorones 60>>?
@aeben66,4>>muaf
Eymenliakifli ?>>?
yasom7272 71>>70,3
ozlemkartal 100,2>>?
@Ezgi osman74,5>74,2
G guziss35 77 >>76,6
Kızlar kilo bildirmeyenler kilolarını bildirsin.
Tabii ki saram.Duraklamayi cok guzel anlatmişsin.Bak bende veremiyorum bu aralar.Gecen hafta 400 gr vermisim.Bugunde yine sabitim.Birakmak yok devam
Canım bir tutam mısır püskülü
Kiraz sapı bir tutam
1 limon
1 zencefil kokk
1 elma
1 demet maydanoz
2 lt suyla kaynatıp sıcak soğuk sıcak içilecek
Fatmacim hedeftim şimdilik 65 sonrası bilmiyom
Saracim plato dönemine girmemen için diyetisyenin haftalık program değiştiriyor bence hic duraksamadan gidecen diye dusunuyorum. Ama kilo verdikçe haftalık kilo verdiğim kilo azalacak.
inşallah kolay alışır canım sen merak etme ordaki ortamı seviyorlar ama anneye naz etmeyi de ihmal etmezlerBugün kızım anaokulu baslicak
Dua edin bana çok huysuz çünkü
Cuma 62.7
Pazartesi 61.9
ödem ben de de çok oluyor canım bol su,ödem atıcılar ve yürüyüş yapmak lazımKızlar vucutum çok ciddi ödem yapıyor incelediğimi hissediyorum zaten diyetisyen im olculerimi almam için bı çizelge verdi
tebrikler canımAyyy çok sevindim ilk defa bireyselde derece aldım
sana da tebrikler canımTebrik ederim canım benim
diyete aynen devam et canım birden gider kilolarevet canım ama sanırım normal bir durum detokslarla şok diyetlerle metabolizmam şaşırıyor
ben kahvesiz hayat düşünemem günde iki büyük fincan içiyorum,hem diyette açlığı bastırıyorBuarada ben nohut felan hasladim tekrar ayran asi detoxunu denicem, zorlicam biraz 2 gune. Bide 1 fincan kahve icsem neolur yaa? Kahve biraz bagimlilik yapti sanki brnde
sana kolay gelsin canım ne güzel,hep heveslenirirm yapamam şu kışlık işleriniSelam canlar nasılsınız bakalım
Niğdeden döndüm bir sürü iş var turludur salçasır konservedir sostur . Hadi bana kolay gele
Bu arada monim şehir dişında olunca tartılamadım canım
yok canım 4 günlük bi diyet var onu yapıyorum. cuma 64.2 kg dım 0,9 kg artıdayım yani4 gunluk ayran asina mi basliyon saraycam.Cuma kac kiloydun yazmamisin
canım ne diyeti bu 4 günlükkyok canım 4 günlük bi diyet var onu yapıyorum. cuma 64.2 kg dım 0,9 kg artıdayım yani
canım ne diyeti bu 4 günlükk
4 günlük diyet
1.2. günler
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı salata/yoğurt
akşam 1 kase çorba/yoğurt
3.4. günler
sabah 1 meyve/süt ya da yoğurt
öğlen 4 köfte ya da köfte kadar et/salata
akşam 2 tavuk but /salata
2-2,5 kişiye göre değişiyor.ben bu diyeti sevdim kilo veremediğimde yapayım peki dört günde kaç kilo gidiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?