oo süper menü olmuş karnıbahar köftesini nasıl yaptın saracım gerçi ben karnıbahar yemiyorum ama nasıl yaptın.Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir salatalık
Bir küp peynir
4 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir tabak mantarlı hindi sote
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki tane ceviz
Akşam
7 tane karnabahar köftesi
Bir kase cacık
Su 3 litre spor 30 dakika leslie
Antepia27 aeben yasom7272
oo süper menü olmuş karnıbahar köftesini nasıl yaptın saracım gerçi ben karnıbahar yemiyorum ama nasıl yaptın.
çarpıntım sürekli değil ama arada artıyor nedense hayırlısı geçecektir .
Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar; bir kez daha dene... ve herşey vaktine esirdir...
çal canım sorun değil60kiloyum profil mesajındaki sözü çaldım
bende böyle yapıyorum ne denemekten vazgeçiyorum ne umut etmekten ve gerçekten de herşey vaktine esirdir.............
bir sağlık sorununuz yok demi?çal canım sorun değil
ben çocukluktan şişman değilim. 20 yaşından sonra yavaş yavaş kilo aldım. ama şu anda 80 lerdeyim. 7 yıl önce 65 e kadar indim. 1-1,5 yıl 67-68 lerde gezdim. sonra da yavaş yavaş 1 yıl içinde 80 lere çıktım.
nedense bir türlü kilo veremedim. sebep motivasyon eksikliği. stresli ortamlar. pasif stres vs.
bir de müzmin kabızlık var bende. sürekli zor durumda bırakır yaptığım diyeti bozar. biliyorsun bağırsaklar ikinci beyindir.
her neyse neden yazdım bunları..... şundan yazdım: bu süreçte hep yeniden başladım... başaramadım... yeniden yeniden yeniden başladım.... uzun süreli başarısızlığıma rağmen içimdeki umut temelli vazgeçmemi engelledivelhasıl umut hep usuldan fısıldadı bana … ben burdayım hala dedi yazın iki ay çok yoğun bir döneme girdim. siteye de ara verdim bu süreçte. tatil de yapmadım bayramda gittiğim tur dışında. ama diyeti sporu falanı da takmadım. zorlu bir süreçti çünkü. inanır mısın 1 kilo da verdim o halde. sadece son hafta 3 günlük turda düzensiz beslenme, kabızlık ve ödemden 1,5 kilo aldım o kadar. sonra da siteye döndüm zaten...
ama bu sürede şunu da anladım.... herşeyin bir vakti var. benim zayıflamamın da... o nedenle profilime öyle yazdım.... böyle işte
çok şükür yok. sadece büyükçe iki miyomum var. tabi bu süreçte demir eksikliğine neden oldu. 4,5 aydır demir hapı kullanıyorum o da iştah açıyor. ayrıca kabızlığı arttırıyor. onunla da mücadele etmem gerekiyor. 1 ay daha kullanıp tahlil yaptıracağım. herhalde istenilen seviyeye gelmiş olur.bir sağlık sorununuz yok demi?
troidlerinize bakıldımı hiç?geçmiş olsun bu aradaçok şükür yok. sadece büyükçe iki miyomum var. tabi bu süreçte demir eksikliğine neden oldu. 4,5 aydır demir hapı kullanıyorum o da iştah açıyor. ayrıca kabızlığı arttırıyor. onunla da mücadele etmem gerekiyor. 1 ay daha kullanıp tahlil yaptıracağım. herhalde istenilen seviyeye gelmiş olur.
İyi akşamlar
ne güzel menün var senin öyle bakiiimmmMenüm
Sabah
Mantarlı omlet 1 yum.
Peynir , yr. Dl ekmek
Çay kş bal tereyağ
Ara
2 hurma
İkindi
Peynirli çoban salata
1 kş yogurt
Akşam
Fırında sebzeli somon
Az taze ayçekirdeği
Su 2 ye tamamlarım inş
Spor : 45 dk pilates
1 saat yüzme .
Puanım 9 ,9baldan kırdım
bakıldı. normal çok şükür.troidlerinize bakıldımı hiç?geçmiş olsun bu arada
Canım menün çok güzel bugünde çarpıntın varmı dikkat et kendine
Menün çok güzel canım ama bişey soracam çekirdeğide diyetisyenimi verdi merak ettim
Aynen canım çok haklısın zamanla gidecek kilolar
Detoks suyunuda benim yaptığım gibi yaparsan seveceğine eminim
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir salatalık
Bir küp peynir
4 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir tabak mantarlı hindi sote
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki tane ceviz
Akşam
7 tane karnabahar köftesi
Bir kase cacık
Su 3 litre spor 30 dakika leslie
Antepia27 aeben yasom7272
şikayetlerinizi yazmışsınız ya dikkatimi çekti o yüzden sordum benimde anemiyle başladı kabızlık şikayetim olmadı ama ani kilo artışı ve sebepsiz ne yapsam veremiyordum sonra sırayla eklendi tshlarım hep normal ve bu süreç yani teşhis konması 10 yılı buldu haşimatoymuşum.bakıldı. normal çok şükür.
sabah 08.25
1 peynirli karabuğday muffin
2 yk keçi loru
7 zeytin
domates salatalık
2 ceviz
öğlen 12.30
keçi loru
7 zeytin
1 simit
domates salatalık
ara 2 ceviz
akşam 19.00
2 kepçe sütlü çorba
semizotu yemeği
1 dilim ekmek
1/2 kase ev yoğurdu
yatana kadar 2 lt den fazla su
30 dk tempolu yürüyüşmoni aeben
Bizim ev doktoru bayan, babası doktor, Eşi kadın Doğumcu, görümcesi başhekim başkada vardır.şikayetlerinizi yazmışsınız ya dikkatimi çekti o yüzden sordum benimde anemiyle başladı kabızlık şikayetim olmadı ama ani kilo artışı ve sebepsiz ne yapsam veremiyordum sonra sırayla eklendi tshlarım hep normal ve bu süreç yani teşhis konması 10 yılı buldu haşimatoymuşum.gülmemin sebebi sağlıkçı olarak işin içinde yanlış tedavilerin uygulanması.
valla annemde, abimde ve teyzelerimde var tiroit. o nedenle düzenli tahlil yaptırıyorum. değerlerim normal çıktı. ultrason da çektirdim. sorun yok. inşallah olmaz daşikayetlerinizi yazmışsınız ya dikkatimi çekti o yüzden sordum benimde anemiyle başladı kabızlık şikayetim olmadı ama ani kilo artışı ve sebepsiz ne yapsam veremiyordum sonra sırayla eklendi tshlarım hep normal ve bu süreç yani teşhis konması 10 yılı buldu haşimatoymuşum.gülmemin sebebi sağlıkçı olarak işin içinde yanlış tedavilerin uygulanması.
oysaki seni etiketlememiştim görme diyeeeeeSimit yersin haa
Baak, aeben seni iyi yetiştirmiş. Şimdi seninvalla annemde, abimde ve teyzelerimde var tiroit. o nedenle düzenli tahlil yaptırıyorum. değerlerim normal çıktı. ultrasonda çektirdim. sorun yok. inşallah olmaz da
oysaki seni etiketlememiştim görme diyeeeee
çal canım sorun değil
ben çocukluktan şişman değilim. 20 yaşından sonra yavaş yavaş kilo aldım. ama şu anda 80 lerdeyim. 7 yıl önce 65 e kadar indim. 1-1,5 yıl 67-68 lerde gezdim. sonra da yavaş yavaş 1 yıl içinde 80 lere çıktım.
nedense bir türlü kilo veremedim. sebep motivasyon eksikliği. stresli ortamlar. pasif stres vs.
bir de müzmin kabızlık var bende. sürekli zor durumda bırakır yaptığım diyeti bozar. biliyorsun bağırsaklar ikinci beyindir.
her neyse neden yazdım bunları..... şundan yazdım: bu süreçte hep yeniden başladım... başaramadım... yeniden yeniden yeniden başladım.... uzun süreli başarısızlığıma rağmen içimdeki umut temelli vazgeçmemi engelledivelhasıl umut hep usuldan fısıldadı bana … ben burdayım hala dedi yazın iki ay çok yoğun bir döneme girdim. siteye de ara verdim bu süreçte. tatil de yapmadım bayramda gittiğim tur dışında. ama diyeti sporu falanı da takmadım. zorlu bir süreçti çünkü. inanır mısın 1 kilo da verdim o halde. sadece son hafta 3 günlük turda düzensiz beslenme, kabızlık ve ödemden 1,5 kilo aldım o kadar. sonra da siteye döndüm zaten...
ama bu sürede şunu da anladım.... herşeyin bir vakti var. benim zayıflamamın da... o nedenle profilime öyle yazdım.... böyle işte
Baak, aeben seni iyi yetiştirmiş. Şimdi senin
“ abla özür dilerim bidaha sensiz yemem” demen gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?