Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

oo süper menü olmuş karnıbahar köftesini nasıl yaptın saracım gerçi ben karnıbahar yemiyorum ama nasıl yaptın.
çarpıntım sürekli değil ama arada artıyor nedense hayırlısı geçecektir .

Teşekkür ederim canım çarpıntı için yarın doktora git lütfen ihmal etme birde burnundan üçe kadar sayarak nefes al yavaş yavaş ağzından nefes ver yine üçe kadar say birkaç kere yaptınmı çarpıntıya çok iyi geliyor karnabahar köftesinin tarifini birazdan yazarım canım

Tüm dünya vazgeç dediğinde umut fısıldar; bir kez daha dene... ve herşey vaktine esirdir...
60kiloyum profil mesajındaki sözü çaldım

bende böyle yapıyorum ne denemekten vazgeçiyorum ne umut etmekten ve gerçekten de herşey vaktine esirdir.............
çal canım sorun değil

ben çocukluktan şişman değilim. 20 yaşından sonra yavaş yavaş kilo aldım. ama şu anda 80 lerdeyim. 7 yıl önce 65 e kadar indim. 1-1,5 yıl 67-68 lerde gezdim. sonra da yavaş yavaş 1 yıl içinde 80 lere çıktım.
nedense bir türlü kilo veremedim. sebep motivasyon eksikliği. stresli ortamlar. pasif stres vs.
bir de müzmin kabızlık var bende. sürekli zor durumda bırakır yaptığım diyeti bozar. biliyorsun bağırsaklar ikinci beyindir.

her neyse neden yazdım bunları..... şundan yazdım: bu süreçte hep yeniden başladım... başaramadım... yeniden yeniden yeniden başladım.... uzun süreli başarısızlığıma rağmen içimdeki umut temelli vazgeçmemi engelledi velhasıl umut hep usuldan fısıldadı bana … ben burdayım hala dedi yazın iki ay çok yoğun bir döneme girdim. siteye de ara verdim bu süreçte. tatil de yapmadım bayramda gittiğim tur dışında. ama diyeti sporu falanı da takmadım. zorlu bir süreçti çünkü. inanır mısın 1 kilo da verdim o halde. sadece son hafta 3 günlük turda düzensiz beslenme, kabızlık ve ödemden 1,5 kilo aldım o kadar. sonra da siteye döndüm zaten...

ama bu sürede şunu da anladım.... herşeyin bir vakti var. benim zayıflamamın da... o nedenle profilime öyle yazdım.... böyle işte

bir sağlık sorununuz yok demi?

bir sağlık sorununuz yok demi?
çok şükür yok. sadece büyükçe iki miyomum var. tabi bu süreçte demir eksikliğine neden oldu. 4,5 aydır demir hapı kullanıyorum o da iştah açıyor. ayrıca kabızlığı arttırıyor. onunla da mücadele etmem gerekiyor. 1 ay daha kullanıp tahlil yaptıracağım. herhalde istenilen seviyeye gelmiş olur.

troidlerinize bakıldımı hiç?geçmiş olsun bu arada

İyi akşamlar

Menüm

Sabah
Mantarlı omlet 1 yum.
Peynir , yr. Dl ekmek
Çay kş bal tereyağ

Ara
2 hurma

İkindi
Peynirli çoban salata
1 kş yogurt

Akşam
Fırında sebzeli somon
Az taze ayçekirdeği

Su 2 ye tamamlarım inş
Spor : 45 dk pilates
1 saat yüzme .

Puanım 9 ,9 baldan kırdım

sabah 08.25
1 peynirli karabuğday muffin
2 yk keçi loru
7 zeytin
domates salatalık
2 ceviz

öğlen 12.30
keçi loru
7 zeytin
1 simit
domates salatalık

ara 2 ceviz

akşam 19.00
2 kepçe sütlü çorba
semizotu yemeği
1 dilim ekmek
1/2 kase ev yoğurdu

yatana kadar 2 lt den fazla su

30 dk tempolu yürüyüş moni aeben

ne güzel menün var senin öyle bakiiimmm çok ayıp

Canım ikinci aram aslında yogury veya süt 1 meyve
Onu yemedim TV izlerken eşime okadar alma çerez dedim dinlemedi ve az bişey Le durdurdum çok şükür
İnşallah hiç dokuuycanm günlerde yakundir

Beğendim canım kutlarım güzel bir gün geçirmiş sin

bakıldı. normal çok şükür.
şikayetlerinizi yazmışsınız ya dikkatimi çekti o yüzden sordum benimde anemiyle başladı kabızlık şikayetim olmadı ama ani kilo artışı ve sebepsiz ne yapsam veremiyordum sonra sırayla eklendi tshlarım hep normal ve bu süreç yani teşhis konması 10 yılı buldu haşimatoymuşum.gülmemin sebebi sağlıkçı olarak işin içinde yanlış tedavilerin uygulanması.

Simit yersin haa

Bizim ev doktoru bayan, babası doktor, Eşi kadın Doğumcu, görümcesi başhekim başkada vardır.
3. Çocuğuna hamileliğini 5. Ayında farketmiş, demekki olabiliyormuş

valla annemde, abimde ve teyzelerimde var tiroit. o nedenle düzenli tahlil yaptırıyorum. değerlerim normal çıktı. ultrason da çektirdim. sorun yok. inşallah olmaz da

Simit yersin haa
oysaki seni etiketlememiştim görme diyeeeee

öğlen yemek götüremedim işyerine. dışarıda et yemek istemedim. market tavuğu da yemiyorum. o nedenle simit aldım mecbur. dolapta peynir, zeytin, domates, salatalık vardı. onlarla yedim. aslında yarım yiyecektim ama çok aç hissettim. yedim.

Karnabahar köftesi tarifi

Malzemeler

Bir büyük karbabahar
Yarım demet maydanoz
Dört beş dal yeşil soğan
Yarım demet dereotu
Karabiber kimyon pulbiber nane tuz
İki tane yumurta
Bir su bardağı kadar galeta unu

Yapılışı

Karnabaharı haşlayıp süzdükten sonra iyice sıkıp bir kaba alıyoruz diğer malzemeleride ekleyip yoğuruyorum köfte şekline getirip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizip fırına veriyoruz pişince servis ediyoruz hiç yağ olmadığı için çok hafif bir yemek oluyor yanına cacık çok yakışıyor

İstenirse yağda da kızartılır dahada lezzetli olur ama diyete uygun olmaz

valla annemde, abimde ve teyzelerimde var tiroit. o nedenle düzenli tahlil yaptırıyorum. değerlerim normal çıktı. ultrasonda çektirdim. sorun yok. inşallah olmaz da

oysaki seni etiketlememiştim görme diyeeeee
Baak, aeben seni iyi yetiştirmiş. Şimdi senin
“ abla özür dilerim bidaha sensiz yemem” demen gerekiyordu

Teşekkür ederim canım

Senin yeniden yeniden başlaman kilo vermek için benimkide evlat sahibi olmak için hayat bu her söz herkes için ayrı anlam içeriyor değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…