Yenimi kullanacan ? Varmı bugunde çarpıntın?çok teşekkür ederim ciddi bişey değilde antidepresan vermişti fibromiyaljim için sanırım o çarpıntı yapıyor oda yoruyor beni.
Sen evrim geçirdin fatmam
Hanımlar lokaline gittim 45 dk plates 1 saatde yüzme
Sırf cuma için ah bu liste nelere kadir
slm arkadaşlar hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler biraz yorulmuştum içtiğim ilaçta çarpıntı yaptı ve yorgun düştüm.
ciddi bişeyim yok çok şükür.
Geçmişi okudum arkadaşlar
Aylin ,Fatma, sara zayıfladığı da aldığım iltifarlar benide çok mutlu ediyor
İnsan kendi ile gurur duyuyor
Yasom geçmiş olsun
Aksama görüşürüz
Yemeği yetiştirme lazim
Kac yaşındasın canim bende geç anne oldum evlendigim de 18 dim anne olduğumda 33 yaşındaydım. ..şükürler olsun veren Rabbim e
yo aslında yeni kullanmıyom ama 2 hafta oldu ama nedense çarpıntı oldu başka bişey bulamadım haftaya kontrole gidecem tsh da düşmüşte olabilir .Yenimi kullanacan ? Varmı bugunde çarpıntın?
Gerimi geldi iştahın
Benimkide hiç kapanmiyor midemle çok barisigiz
Cok gecmis olsun.Aman kendine dikkat et canim benimyo aslında yeni kullanmıyom ama 2 hafta oldu ama nedense çarpıntı oldu başka bişey bulamadım haftaya kontrole gidecem tsh da düşmüşte olabilir .
Saraam biz bu kilolari 3-5 ayda almadik.3-5 ayda da veremeyiz.Sabretmek ve irademizi guclu tutmaliyiz.Yerken iyiydi ama dimiçok teşeküür ederim canım benimayyyy gerçekten tanıyamayacakları kiloya gelsem ne güzel olur o günler gelse ondan önce bebeğim gelse ooooohhhhh ne güzel hayaller bunlar
sabır sabır diye sabır taşına döndüm resmen ama bugünümüze çok şükür
zencefil tarçın ve üç dilimde yeşil elmayı 2 litre suya ekle 4-5 saat beklet iç tadı çok güzel olduğu gibi tatlı krizinide önlüyor
çok teşeküür ederim canım benimayyyy gerçekten tanıyamayacakları kiloya gelsem ne güzel olur o günler gelse ondan önce bebeğim gelse ooooohhhhh ne güzel hayaller bunlar
sabır sabır diye sabır taşına döndüm resmen ama bugünümüze çok şükür
zencefil tarçın ve üç dilimde yeşil elmayı 2 litre suya ekle 4-5 saat beklet iç tadı çok güzel olduğu gibi tatlı krizinide önlüyor
Cok alemsin yaaEvde bisürü iş var
Ben oturdum yarışmanın yemeğini yaptım.
Sunum icin filan baya vakit harcadım.
Şimdiye 2 oda daha bittiydi
Amin canım sağol, ikide bir buraya bakıyorum. Gidiyimde oturma odasını yapıyımCok alemsin yaa
Guldurdun yine beni Allah da seni guldursun canimcim
INSALLAH Rabbim ona da verecek hayirlisiyla.Emeklerinin karsiligini alacak insallah ben cok dua ediyorum SaramaTeşekkürler canım benim
Vaavv maşallah spora gel
İyi olmana sevindim canım
Teşekkürler canım şimdiden afiyet olsun
Ayy canım çok şükür yavruna kavuşmuşsun
Darısı @sara_28 imin başına inşallah
Cok tatlisin yaa.Git hadi isine bak.Aksam tekrar yazisir gülüşüruzAmin canım sağol, ikide bir buraya bakıyorum. Gidiyimde oturma odasını yapıyım
Yasemincim canimsin ayni dedigin olculerde yaptim.AmaAylin42Konya canım o yogurdu şöyle yapıyon 1çay kaşı zerdeçal 1çay kaşığı zencefil 1çay kaşığı tarcın silme 3 kaşık yoğurt
Teşekkürler canım benim
Vaavv maşallah spora gel
İyi olmana sevindim canım
Teşekkürler canım şimdiden afiyet olsun
Ayy canım çok şükür yavruna kavuşmuşsun
Darısı @sara_28 imin başına inşallah
Yarin yapicam cnm.Zencefili ne kadar koyucam?Yarim cay kasigi yeter mi?
menümü yazayım
sabah 7.30
3 kaşık yoğurt 1 kaysı 1 incir 5 badem 2 kaşık yulaf ve keten tohumlu kahvaltı
öğlen12.15
türlü çorba ve yoğurt ve makarna vardı ama ne türlü ne çorba içebildim didikledim kötüydü yemek yogurdumu tam yedim
ikindi
sütlü şekersiz kahve
akşam17.30
yarım palamut salata canım tatlı istedi 2 hurma yedim
2.5 lt su spor iyi olursam yürüyecem gün içinde 8967 adım
Saraam biz bu kilolari 3-5 ayda almadik.3-5 ayda da veremeyiz.Sabretmek ve irademizi guclu tutmaliyiz.Yerken iyiydi ama dimi.Simdi ceremesini cekmek zorundayiz tatlim.
Bir ara sadece bir kere yogurt zencefil zerdecal karisimi yemistim.Cok afadersin kusa kusa ölmüstum.O yuzden cok tiksindim.Ama kesinlikle denicem canim.Tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?